Partyflock

Hoe was Riverdance??

 
Beste partypeople,

Hoe vonden jullie Riverdance??

Zelf vond ik het een heel leuk feest, hoewel het eten halen en het pissen misschien ietsje te lang duurde was er een lekkere line-up. Dana heeft weer eens lekker gedraaid ( het volume was om te huilen though) en ik ben een leuke meid tegengekomen die pootkramp had.. Het zonnetje was er af en toe ( vooral later in de middag) en het is niet als een gek gaan hozen. Das nou eens mooi, volgend jaar weer?
Most Definetly!
Ik wasser niet.... Maar cool dat je t leuk hebt gehad... Ik vond zelf de line up een beetje lauw voor 30 maar misschien ben ik wel een zeikerd... Weinig bekende namen die ik leuk vind en om nou voor alleen Dana en Rob & MC Joe deritg eurotjes uit me smalle beursje te trekken.......
Het was echt super gezellig, de line up was dan niet super. Maar ik kwam er alleen maar bekenden tegen, dus dat was super gezellig.

Volgend jaar zeker weer
t was zeker een lachuh feestj! heb m wel vermaakt, t was alleen btj jammer dat t 's avonds ging regenen! werd echt een bagger zooi! de wc had ook beter gekunt maar verder was t top :D
was een superfeestje hoor ik heb het echt naar mijn zin gehad gewoon! inderdaad de wc's was kut maar goed voor de rest alles top!
(k)
op een gegeve moment zag j gwoon de pis onder de deur door ervan af druppelen!! t had nog nie geregend maar er lagen aardige plassen :bah:
ik vond het ook een leuk feessie!! lekker muziek van oa Erick E, Marcello, Roog, JP en (of course) Dana (al draaide ze wel soft inhet begin)

Ik vond wel dat de tent met Dana en JP groter mocht, was veels te druk en daardoor veels te warm in die tent

maar voor de rest was het een toppertje!!! :D
2 el-g

daar was inderdaad nie eg over nagedacht nee! Ze begrijpen daar toch ook wel dat dana en jp veel mensen trekken (ga ik vanuit)!! maar ja misschien ideetj voor z voor vlgnd jaar!! :)
matje2000
Werkzaam bij Plak
Artiest KlapSandwich
Het was toch van club fantasy ..en dan willen ze toch de club een btje in de grote tent...voor hun eigen identiteit....denk ik ...en Erick-E was echt super lekker..en funcky..:P :D:D:D :XTC: :BOUNCE:
in club fantasy draaien z weinig club hoor!!
dat zei die kerel van het pendel busje...ik had het namelijk gevraagd..maarja dan heeft hij duz geen gelijk wat draaien ze er meer dan >>??
ja ze draaien t ook wel maar t is eg zo'n discotheekie waar z van alles wat draaien!! r&b, feestmuziekie!! j kent t wel

Ik zou j ieder geval nie aanraden om daarheen voor d muziek t gaan!! Als er veel bekenden zijn is t echter af en toe nog wel leuk om ff langs t gaan maar verder niks!!
ik woon daar niet in de buurt duz ik zal ook niet veel bekende tegen komen denk ik ...geen aanrader voor mij duzz mzzl
dat zag ik al, dus vandaar ook dat j waarschijnlijk makkelijk dat ventj uit t bussie geloofde!