Partyflock

Luna draait vanaf cd???????? :S ??

 
Vrijdag hadden we in Volendam Sunny D en die had Luna meegenomen. Dus hij draaien, klonk erg lekker maar op 1 gegeven moment stond ik dus schuin achter hem zodat ik precies kon zien wat hij allemaal deed. Gooit hij er een op een moment een cd in en switched de balans van de decks naar de cdspeler en speelt die gewoon af.
Erg merkwaardig al zeg ik het zelf en kom nu niet met opmerkingen dat ik het fout zag want er waren meerdere mensen die het zagen.

Raar toch?
ja het klonk wel lekker maat had er toch niet helemaal een goed gevoel bij. Misschien was het omdat hij zn nieuwste nummers nog niet op plaat heeft en die toch graag ten horen wilde brengen!
Hey Emilio,

Dat was Luna nieuwste produktie die hij vanaf cd draaide, omdat deze nog niet op vinyl staan. Doen Dana en Pavo ook regelmatig. Sunny D draaide vrijdag ook vanaf minidisc.
Aha! Dacht ik dus al! Ze beukten wel lekker!!!!!
Alle dj's draaien wel is nummers van cd's. Omdat er gewoon soms best veel promo's nog niet op vinyl zijn. Cosmic Gate draaide op Trance Energy onder meer Can U dig it? en Punk (Cosmic Gate remix) van cd.
hun eigen remix niet eens op promovinyl?????!!!:vaag:

en Can You Dig It konden ze mooi van Dumonde lenen toen;)
das wel beetje brak ja
Daar is helemaal niks raars aan.ALLE dj's doen dat wel eens.Als ik ergens moet draaien neem ik ook altijd cd's mee.Sommige nrs heb ik niet op vinyl dus draai ik die gewoon vanaf cd.

2 Supersjinees:Mauro Picotto draaide op Trance Energy vorig jaar ook paar nrs van cd af.Zoals Saccoman - The Recall (Picottto Answer Mix).Zal misschien wel net gemaakt zijn maar nog niet gedrukt.Dus hun eigen mix hoeven ze niet perse op vinyl te hebben.

GREETZ!!
Ja achterlijke BAMIBAL!!! Hahaaha de fu jang hai stijgt weer is naar je hoofd.
geef mij maar bai pangang das veel lekkerder:p