Partyflock

Remixen van oude nummertjes :(

 
Het schijnt in te zijn om heeeeele vette oude plaatjes te remixen tot hardstyle nummertjes. De laatste tijd heb ik remixen van First Rebirth, I like it Loud, Stereomurder en nog een zooi oude frisse plaatjes voorbij horen komen. En gister werd echt het dieptepunt bereikt: een remix van James Brown is dead....gvd laat die nummertjes gewoon zoals ze zijn en verzin zelf eens iets. Al die remixen klinken ook voor geen meter en als je ze dan toch wil draaien, draai dan gewoon het origineel. Kan makkelijk tussen de hardstyle.....

Wat jullie?
Dat meen je niet?! Wat zijn het allemaal toch een stelletje kankerlijers!

Niet alleen zijn de producers zo belachelijk triest, maar ook de mensen die ze draaien (radio, dj's)... dan snap je echt helemaal niets van muziek! Niet alleen in de house vind ik dit belachelijk, maar ook in de top40-muziek gebeuren zeer trieste dingen.
Ik heb t zelf ook nooit boeiend gevonden wat er aan hardstyle geremixt word. Tjah ehm.... ik zit toch in de techno scene en om eerlijk te zeggen maakt t mij niet zoveel uit wat er in de hardstyle gebeurd. Ik hecht toch veel meer waarde aan Detroit techno / house, Deephouse, Chicago, UK techno. Daar zijn ook vaak hele originele dingen te vinden.

Ik werd er trouwens wel behoorlijk ziek van (ben ik nog steeds) dat Night of the Jaguar in zoveel verschillende stijlen geremixt werd. Als ik die plaatje draai, draai ik nog steeds de enige echte originele versie.
JEZUS! James Brown is Dead nu ook al?

Na:

Hardcore Vibes
Stars
Wonderful Days
en ga zo maar door...
JAH GVD echt KUT en LIJP vind ik het DAT ze MAAr Op Pleuren MEt HuN KUT remixen!!! brrrrrr..comercieel snel geld verdienende Lijpo's!!
James Brown is dead, dat is ook zo'n meesterlijk lekker nummer. Vuile flikkers moeten er vanaf blijven :(
Remixes van oude nummers RuLeN.
Gravy, waarom vind je remixes van oude nummertjes dan rulen??? Ik vind het meer een respectloze en goedkope manier van muziek maken...
Public Energy - Three oh three
..is ook al aan de beurt geweest...net zoals
Draxx LTD II -Amphetamine..

Net zoals The First Rebirth moeten ze daar gewoon van afblijven :/
What's next? De goedkope hardhouse remix van 'Jack to the Sound of the Underground'? Of Name of the DJ?
Dat ze Violet Skies nog niet hebben gehad, die geile vrouwen sample is meesterlijk !
Jade 4 U... de beste vrouwelijke stem die er is inderdaad... en die sample met die stem is al zo VAAK opnieuw gebruikt, dat wil je ook niet weten!
Oke uK, maar die is ook nog niet zo oud he...;) De andere loops zijn al teringvaak gebruikt, maar die volgens mij nog niet... Wel top dat ze gewoon dat wijf ineens ff hadden gestrikt om weer wat in te spreken...:)