Partyflock

Dit is niet zo cool:

 
Er is op de lange termijn best wel 1 ding waar ik tegenop zie: Kunstmatige Intelligentie...en waarom? Omdat het gevaarlijk is, wetenschappers weten niet wat ze doen. (terminator etc..)

Denk je dat ik uit mijn nek lul??

Lees dit maar van ANP:

----------------------------------

Robot ontsnapt uit wetenschapscentrum


RIJSWIJK (IPB) - Een 'levende robot' heeft wetenschappers versteld doen staan door te ontsnappen uit een onderzoekscentrum in het zuiden van Australië. Dat meldde het Australische dagblad The Age.

De robot, genaamd Gaak, neemt met twaalf andere robots die gedeeltelijk zelfstandig functioneren, deel aan een survivalproject in het Australische Magna Science Center. Gaak wist te ontsnappen na een opknapbeurt die de robots zichzelf dagelijks geven.

De robot vond binnen een kwartier een vluchtroute en verliet het wetenschapscentrum door de hoofdingang. Hij werd even later aangetroffen bij de toegang tot de parkeerplaats, nadat een bezoeker hem bijna had overreden.

Volgens een van de onderzoekers neemt de intelligentie van de robots sinds het begin van het project in maart dagelijks toe. Maar dat ze op een dag zo 'slim' zouden worden dat ze zelfstandig de uitgang kunnen vinden, hadden de onderzoekers niet verwacht.­

----------------------------

Dit klinkt als toekomstmuziek, maar ik ben echt zwaar tegen dit soort onderzoeken. Net als met de killer-bee's in Amerika. Soms weten de onderzoekers zelf niet wat ze doen...omdat gewoon nog niemand zo ver is gekomen...
Dit doet mij een beetje denken aan Terminator 2, waar die apparaten ook zelflerend en bewust zijn.­ Maar dat was maar een film, dit is echt, inderdaad een beetje scary!
idd...
klinkt mij ook niet al te fijn in de oortjes%)
Ben ik ook tegen dit soort onderzoeken...­ alhoewel die robots natuurlijk ook nuttig kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld mensen te redden in onbegaanbare gebienden...­ maar er moet gewoon een bepaalde grens worden gesteld met dit soort dingen.­ 'We gaan tot hier en niet verder'
niet doorvertellen hoor...­maaruh...­ik ben ook zo'n robot
woooowwww das wel cool opzich :) waar heb je dit vandaan?!
Is veel over te zien op Discovery Channel.­

Het kan betekenen zoals een wetenschapper op Discovery motiveert dat kunstmatige intelligentie de mensheid gaat overheersen na verloop van tijd.­
wauw bazzzer, bedankt dat je me nie hebt aangegeven! youre a real PF friend ;)
mmmzz, klinkt indd wel vaag jah :s het lijkt me trouwens wel vet dat als je een arm ofzow verliest er zo'n nieuwe cyborgshitding aan kan laten zeten... :D of slaat mijn fantasie nou op hol ;)
Nee cool!
Dat wilde ik heel vroeger ook al!!:D:D
D-Core.
Artiest D-Core
net als de film THE MATRIX
hasta la vista
killer bees was ook al zon domme actie ja..
The U.s heeft gewoon een te groot ego..
we kunnen tog nix tegen deze projecten doen dus afwachten maar :-)
STEKKER D'R UIT!! :D

hahahahaa inderdaad doet ie niets meer :D :P

ennuh mensen niet te veel films kijkuh
't is toch beswel bizar hoor
vinnik ook wel een tikkie scary ja....­ maar ik denk dat echte intelligentie niet kunstmatig te maken valt.­ Alles moet gebaseerd zijn op programmering en zo'n ding kan volgens mij geen eigen inzicht hebben en al helemaal geen gevoel en dus intuitie ofzo....­ maarja, wel freaky shit!
heb je teveel pillen geslikt gister? :D

sorry maar kan me echt niet druk maken om dit soort dingen

uiteindelijk hebben mensen toch de controle over zo'n robot.
Shit Happens.........­
2 Grrrr: BlonT? :-D

1. Ik gebruik nooit drugs.
2. Je kan je er niet druk om maken, omdat je er misschien nooit over nagedacht hebt.
3. " uiteindelijk hebben mensen toch de controle over zo'n robot." : Dit is toch nog wel het toppunt van je reply!!!! LEES DAT ANP (Algemeen Nederlands PERSbureau) bericht eens goed, dan zul je daar zien staan (vet gemaakt) dat ze de controle dus kwijt waren.

Slaap lekker door :-p :-D

;-)
Ik vind het wel cool, heeft wel wat al die robots. Nu komt er eindelijk een echte toekomst :-D

Komen misschien die filmpjes toch nog allemaal uit ;)
Maar of je daar zo blij mee moet zijn is een ander verhaal.­ Vind het ook maar een beetje vaag.­
Probleem met al dit soort dingen is vaak: je kunt mensen niet verbieden kennis te gebruiken...

Mensen (en vooral wetenschappers) zijn onwijs nieuwsgierig. Zo zijn de atoombom en genetische manipulatie ook uitvindingen die 'groter' zijn dan mensen eigenlijk aankunnen. En toch zijn ze uitgevonden en worden ook gebruikt.

Nieuwsgierigheid zal het op den duur altijd winnen van verstandigheid. Want als deze wetenschappers ophouden met het project, zal er altijd iemand opstaan die het wél verder gaat uitvoeren....

Ik ben heel erg bang voor dit soort dingen eigenlijk.. :(
ik zeg altijd maar: 'Schijt eraan'
hehehe
als die ken ontsnappen...
kan die ook leren afwassen, strijken, kamer opruimen, joint draaien, auto wassen , enz, enz

relaxd toch :D
ja nou en, denk je nou echt dat je op een ochtend wakker word van een of andere herrie, dat je uit je raam kijkt en daar zo'n soort reuze powerranger staat??? %)

Fantasie genoeg zeggen ze dan
Spooky!
Blehhh..geen robots in de toekomst man!! :S
is niet tegen te houden