Partyflock

Chesterfield labelland

 
het is hier GROOVY cool goed te doen .. dalijk lekker beuken .. maar voor nu LATERS
Yep, Techno is begonnen in de duistere kelders van Detroit. Met een hoog "underground" gehalte dus.

van wat ik Richie Hawtin hoorde draaien was dit ver te zoeken.
En Dt is hij kwijt! nu ben ik eruit..... :D:D:D

no roots, no future.......
Ja kijk ik zou mezelf nu nog kunnen gaan verdedigen, maar van kortzichtige mensen win je het toch niet...
Jullie zijn echt TE erg, Richie Hawtin met Jean vergelijken...

Halloooooooooow!!!

Beter duiken jullie even met je neus de muziekgeschiedenis in en leren jullie echte muziek waarderen waarbij het niet om beuQen draait maar om gevoel emotie en diepte...

Maar ja met jullie verneuQte hersentjes???
Jezus mensen waar hebben jullie last van??? Moet het tegenwoordig alleen maar beuken??? Hawtin draaide afgelopen zaterdag supermooie techno die bovendien nog eens strak gemixed was...ok..het was te soft vergeleken met het geweld van Speedy J ervoor en het was ook niet wat ik het liefste van hem had gehoord, maar om hem nou gelijk af te schrijven en te gaan roepen dat het trance, of tech-house was.... Hawtin draaide 100% techno, alleen niet die hapklare hitjes techno, waar blijkbaar 75% van de HMH wel voor kwam. Hawtin is en blijft de koning.
Mano 25 juni 2002 01:14
Wat een sukkels! Het is niet dat jullie een andere mening hebben als ik. Maar gewoon het feit dat jullie niet zien dat Richie Hawtin in z'n vroegere jaren vet harder beukte dan nu. wat ik hoorde op Chesterfield was gewoon te soft. Echte Techno is vol met kippevelmomenten! en geen zweefmomenten!


------------------------

Poepopmerking. Er zijn zoveel soorten techno.....ik weet niet of jij uberhaupt wel eens naar de oude techno geluisterd hebt, waar het mee begon, maar dat beukte totaal niet en was juist meer zweverig, funky, blije muziek....

Van dat wat Hawtin zaterdag draaide kan je echt wel kippenvel momenten krijgen als je jezelf maar openstelt voor het soort techno dat hij draaide. Omdat jij jezelf blijkbaar alleen maar op beuken gericht had, zat je alleen maar te balen dat het niet beukte en heb je waarschijnlijk niet eens geprobeer om in de muziek te komen en weg te zweven....dus je moet gewoon niet zeiken..sim-pel..

Techno: The true meaning of the word trance...
mano weet dus niet waar die het over heeft....(soft worden van dj's ?)

Kijk dat jullie geen muzikale progressie boeken en alleen maar hersenloos willen rammen en beuken en dingen zo oppervlakkig mogelijk willen houden om het maar te kunnen begrijpen, moet je lekker zelf weten....

Maar een Minimal Techno Artist (ja ja Hardfloor hij is een minimal techno adept - hij heeft het zowat uitgevonden en is een wereld vermaard Dj daarom) als Richie Hawtin boekt wel progressie en zoekt grenzen op en gaat er soms zelfs overheen zoals een 'goed'(in mijn ogen) Dj dat betaamt.

Dat de meeste hier helemaal weg zijn van een Pavo of Dana verbaast me helemaal niks want die twee doen nul komma nul aan vernieuwing en draaien wekelijks de afgekauwde basje's en melodietje's en geluidje's die in 1996 ook al in de Hardcore zaten verwerkt (tsja toen draaiden hun ook al zo en nu 6 jaar later doen ze nog steeds hetzelfde eigenlijks, zielig eigenlijks als je zo je leven moet leiden als dj)

Dus Richie is een held omdat hij progressief draait wat het publiek er ook van vind, hij is een leider die het voortouw neemt op zijn niveau om het publiek te onderwijzen en optevoeden in nieuwe elektronische dansvormen. Dat niet een ieder dat 1 2 3 begrijpt, sja ok, daar kan ik wel begrip voor hebben. Maar zodra er mensen beginnen met achterlijke insinuatie's over dat ie soft is geworden of dat ie heeft afgedaan, vind ik belachelijk. Daarom heb ik hier even een reply gegeven dat hopelijk bij een paar mensen de ogen opent en zodoende begrip kweekt voor waarmee een Hawtin bezig is.........
Amen to that flap :)
mensen mensen mensen, maak jullie allemaal niet zow druk.
Anderen hadden meer verwacht dat er wat harder gedraaid zou worden en vonden dit jammer en anderen vonden gewoon dat er goed gedraaid werd.

duidelijk toch ??

:S

smaken verschillen en als je een andere richie hawtin (qua draaistijl) gewend bent dan mag je toch wel gewoon zeggen dat je hem tegen vond vallen zonder meteen een hele lading negatieve reacties over je heen te krijgen ???

verder No Affence

GreetZ en een (K)
Jah Flap probeert het tenminste wel.... :-) Good work!!

Misschien is voor de zeikerds op Richie de volgende uitspraak van toepassing die ik vanmorgen op s2d las. "Misschien hadden jullie beter aan de andere kant van die UFO kunnen staan feesten"

Daar zal het naar alles waaarschijnlijkheid wel gebeukt hebben.... :-)

En trouwens de 'housepioniers' worden dezer dagen ok steeds jonger he... :-D
welkom bij het fenomeen 'discussie' voeren beste prinzezz !!


ik ga in op wat een ander verkondigt en onderbouw dat met argumenten die de tegenpartij op zijn beurt mag weerleggen met tegenargumenten, meestal ontaard dat hier in gevloek en dom gebrabbel (wegens het niet snappen van het fenomeen discussie voeren) maar ja, ik kan het niet laten om te reageren.......:-)
Dan wens ik jullie veel succes met jullie happy, zweverige techno. En gaan jullie fijn op de muziek van Richie Hawtin elkaar lief aan kijken en zeggen dat jullie van elkaar houden......

aaaaaaaaahhhhhh wat een lief feestje dit......

progressie? hahahaha..... ik weet nog dat iedereen helemaal bezweet terug kwam van z'n sets. Nu is het een verjaardagsfeestje van roog geworden....

tja, ik hou idd niet van softe techno. so what....
2 mano--> hahaha altijd weer die Roog ;)
Tja, de definitie voor softe shit!;)

tralalie tralala
Ik vond het gewoon een superfeessie, publiek was super en de aankleding was top, speedy j was de man van de avond, maar ik heb me daarna ook nog prima vermaakt, had alleen ook een wat hardere set van Hawtin verwacht, maar dat wil niet zeggen dat ik `m nu niet superelaxed vond draaien.
Mano, het gaat er niet om dat jij het niet leuk vindt. Dat is jouw recht....smaken verschillen nou eenmaal en als softe techno niet jouw ding is, dan is het niet jouw ding. Waar het mij omgaat is dat je vergelijkingen gaat trekken die nergens op slaan. Hawtin is een van de invloedrijkste DJs in de scene, die constant bezig is met het vernieuwen ervan. Tuurlijk kan ik begrijpen dat je teleurgesteld was in zijn set (dat was ik ook enigszins), maar hij is een DJ die alle kanten van techno laat zien, soms de harde knaltechno, soms de softe.

Tijdens zijn set op awakenings kwamen al deze verschillende soorten langs, hij begon hard, en ging op een gegeven moment zweverig draaien zoals hij dat afgelopen zaterdag zijn hele set deed, om weer superhard te eindigen.

Ik vind het zelf alleen maar goed als een DJ afwisselt, want er is toch geen hol aan als een DJ altijd maar hetzelfde draait?

Kortom: je mag van mij gerust zeiken op zijn set, omdat hij niet voldeed aan je verwachtingen, maar ga Hawtin niet zitten vergelijken met bv een Roog..the man deserves respect...
hahahaha ja ik had hem ook niet mogen vergelijken met Roog..... hahahaha wel een beetje te erg.

Ik ben dit gewoon niet gewend van onze Richy Rich.........

en ja mijn smaak, die is idd wat harder.

maar ik moet wel zeggen dat als hij echt de techno vernieuwt op deze manier, ik een vet grote, dikke middelvinger voor deze stijl heb.

tja, meningen.

respect.:D
Wel vaag hoor die Hawtin...... (en Mano....... nooit hawtin vergelijken met Roog, die is namelijk veeeeeel beter;)).

2Expornstar. Je maakt hier ff een klein foutje door techno te vergelijken met hardstyle (het hardstyle publiek heeft het idd over pavo->god, beuqen, qnallen etc etc.)

BTW het vroegere Plastikman werk is best hard dus dat zou ik ook verwacht hebben omdat ie daar het bekendst mee geworden is:D. Ondanks dat techno uiteraard progressie is, maar een goede techno dj weet ook dat het publiek komt om te feesten (iets wat progressive djs nog wel eens willen vergeten:() en aangezien de vorige dj harder heeft gedraaid....... Zal hij het wel iets moeten overtreffen (en dan niet qua snelheid of hardheid, maar gewoon wel in de zelfde lijn)
ik kan er niks meer aan toevoegen want ik word gewoon para van die discussies hier

en laat het wel even duidelijk zijn

ThaVipe = Techno Addict!
­[img]http://www.livesets.com/upload/Vibe/Vibeimage.jpg[/img]
Mensen, doe eens leif!!
Hebben jullie die nieuwe plaat van K-otic al gehoord? :lief:
%-)
Ach mischien wel beter dat jullie er geen reet aan vonden, hoef ik volgende keer niet tegen rare mannetjes in hun blote bassie aan te lopen en zijn er alleen mensen die WEL de muziek kunnen waarderen...

:-P
BTW het vroegere Plastikman werk is best hard dus dat zou ik ook verwacht hebben omdat ie daar het bekendst mee geworden is .

*ja natuurlijk, een speedy j heeft ook alleen maar pull over gemaakt nou en draait dat nog steeds de hele nacht lang ?!?!? Sukkels die een hit scoren en dat uitmelken zijn na anderhalf jaar weg, slimpies die een hit scoren en gewoon doorgaan met muziek produceren vanuit gevoel en zonder pretentie's om superberoemd te worden houden het een stuk langer uit*


Ondanks dat techno uiteraard progressie is, maar een goede techno dj weet ook dat het publiek komt om te feesten (iets wat progressive djs nog wel eens willen vergeten )

*Techno an sich is geen progressie, ik ken genoeg producers die op dit moment al 2 jaar lang hetzelfde uitbrengen maar dan net in een ander jasje, en het grote verschil bij de techno-stroming is dat het publiek zich maar conformeert aan de dj en wat die dj laat horen ipv andersom en dat het publiek uitmaakt wat er gaat gebeuren. Techno is te ontoegankelijk daarvoor en zal ook geen genoeg mainstream gehalte meebrengen. Feestmuziek zoek je maar in de skihut en op die hardstyle/hardhouse feestje's die tegenwoordig volop gegeven worden en zo commercieel als de pest zijn geworden, het dieptepunt is ook al bereikt in de vorm van een track waarin de videoclip volwassen mensen zich als mongolen gedragen met badeendje's (nou als je daarmee geascosieerd wil worden, ga je gang) Techno vereist enige inleving van jezelf in de beats en geluiden en gaat net even wat dieper dan bijv. die oppervlakkige recht-voor-je-raap hardhouse.*

en aangezien de vorige dj harder heeft gedraaid....... Zal hij het wel iets moeten overtreffen (en dan niet qua snelheid of hardheid, maar gewoon wel in de zelfde lijn)


*Hij moet wel ovetreffen, maar niet qua snelheid of hardheid ?!?! Hmm, moeilijke opgave.

En de dj erna hoeft helemaal niet harder of zachter te draaien op een Techno-feest, Hij moet gewoon doen waar hij om bekend staat en dat is zijn stijl ten gehore brengen. De organisatie is verantwoordelijk voor het boeken en plaatsen van dj's op de juiste tijden, dus als een organisatie beukend wil eindigen, dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk een Liebing of Rush neer moeten programmeren willen ze zeker zijn van zo een resultaat, boeken ze iemand anders waarvan ze weten wat ie doet, sja, organisatie zijn fout en niet die van de dj (en zeker niet van een RH die bekend staat om zijn eigenzinnige draaistyle)......Maar wat ik al eerder zei, er bestaat op dit moment een tendens van alleen maar harder en beukender en meer, nou fuck 'm !! Beuken kan iedere derde rangs zolderkamer dj wel, de diepte georganiseerd en gedoseerd opzoeken is een heel ander verhaal wat niet een ieder zomaar ff kan.*
*ja natuurlijk, een speedy j heeft ook alleen maar pull over gemaakt nou en draait dat nog steeds de hele nacht lang ?!?!? Sukkels die een hit scoren en dat uitmelken zijn na anderhalf jaar weg, slimpies die een hit scoren en gewoon doorgaan met muziek produceren vanuit gevoel en zonder pretentie's om superberoemd te worden houden het een stuk langer uit*
-----------------------------------------------
ahum..... ik wil niet lullig doen hoor, maar Plastikman is geen nummer hoor, maar een producerend alter ego van Hawtin.


*Techno an sich is geen progressie, ik ken genoeg producers die op dit moment al 2 jaar lang hetzelfde uitbrengen maar dan net in een ander jasje, en het grote verschil bij de techno-stroming is dat het publiek zich maar conformeert aan de dj en wat die dj laat horen ipv andersom en dat het publiek uitmaakt wat er gaat gebeuren. Techno is te ontoegankelijk daarvoor en zal ook geen genoeg mainstream gehalte meebrengen. Feestmuziek zoek je maar in de skihut en op die hardstyle/hardhouse feestje's die tegenwoordig volop gegeven worden en zo commercieel als de pest zijn geworden, het dieptepunt is ook al bereikt in de vorm van een track waarin de videoclip volwassen mensen zich als mongolen gedragen met badeendje's (nou als je daarmee geascosieerd wil worden, ga je gang) Techno vereist enige inleving van jezelf in de beats en geluiden en gaat net even wat dieper dan bijv. die oppervlakkige recht-voor-je-raap hardhouse.*
-------------------------------------------------
Dus jij wil hiermee zeggen dat je niet mag feesten op techno (want als je dat wil doe je dat maar in de skihut:S.) Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die naar technofeesten gaan om te luisteren naar de goede arrangementen en compositie:S:S


*Hij moet wel ovetreffen, maar niet qua snelheid of hardheid ?!?! Hmm, moeilijke opgave.
--------------------------------------------------
Wie zegt dat djen makkelijk is. en bovendien krijgt ie er iets van 10000 piek voor om dat te doen...... dus mag je ook wel verwachten dat ie technisch/....... in staat is om dat te doen
ps: Ik was zelf niet op Labelland dus weet ook niet hoe ie gedraaid heb. Maar kan me voorstellen dat andere mensen iets anders hadden verwacht. Dit kun je ze ook niet kwalijk nemen aangezien het hun verwachting is, geen eis;):)
Bovendien ga ik ook niet voor dat gebeuk, maar wil wel dat er een opbouwende lijn inzit, en dan nog hoeft het niet pers te eindigen met beuken.
2 Mano & ThaVipe....... Jullie worden niet echt begrepen hierzo he:D. Volgens mij denkt nou iedereen dat jullie van die qnallende stampers zijn:D:D
tja ik denk dat ik dit soort discussies alleen maar op LiveSets.com ga voeren want hier schiet het inderdaad niet op:) .....

2 expornstar -> jou zal ik zeker nog wel een keer tegen komen mannetje omdat ik ook liever Techno heb maar niet in blote barst want ik ben niet zo'n fucking patser die denkt dat ie heel wat is maar als het er op aan komt...:)
peace
vertel mij wat over plastikman, en leg dan ook ff uit waar ik zeg dat het om een nummer zou gaan ?!?! Plastikman deed in 1993 (9 jaar geleden dus)het nummer spastik dat bij de meeste nog een belletje doet rinkelen, de albums consumed en muzik zullen niet bij velen bekend zijn, en als ik dan iemand zie typen dat ie verwacht had dat ie meer plastikman achtige dingen had gedaan zou dat dus betekenen dat ie terug de tijd in zou moeten gaan om dat waar te maken, en dat terwijl een RH juist vooruit de tijd in wil gaan en dat dat ook bekend is bij de echte fans van hem.......


Feestmuziek in de zin van oppervlakkig vermaak, die rol is niet altijd weggelegd voor de techno-stroming. Binnenin de techno-style heb je ook varianten die het dak van een gebouw laten ploffen, maar daarentegen heb je dus ook hele minimale en electro achtige varianten die voor euforische momenten kunnen zorgen als de bezoeker zich daar aan durft overtegeven en het probeert te doorgronden met zijn geest, je zult er dus wat moeite voor moeten doen wil je helemaal wegzweven. En juist daar zijn heel veel mensen niet toe in staat en willen gewoon vermaakt worden met recht-voor-je-raap beats waar je niet bij hoeft natedenken, juist dat verschil is tegenwoordig steeds groter aan het worden, de dj's willen steeds meer vooruitstrevender zijn en het publiek lijkt steeds meer oppervlakkiger vermaak te verkiezen ipv vernieuwing en diepgaande stylen.

doelloos beuken en rammen a la Liebing,Rush en Glenn Wilson lijkt het hoogsthaalbare voor een grote groep (ik vind dat dus goedkoop en simpel vermaak). Ikzelf ga liever voor de vernieuwing en diepgang van een Dj Hell,Luke Slater en Richie Hawtin die ieder op hun eigen karakteristieke manier nieuwe invloeden bijvoegen bij het al bestaande aanbod.


En als iemand zich op een forum duidelijk wil profileren, dan moet ie dus ook duidelijke replies typen met argumenten erin verwerkt ter ondersteuning van zijn standpunt.........

SIM-PEL
met bovenstaande post zeg ik helemaal niks over wat ik van de mixkunsten van een rush,liebing of wilson denk. Daar heb ik nml. een groot respect voor (bij een rush kan ik helemaal in een roes geraken door die constante lawine van beats en bassen die over je uitgestort worden), alleen vind ik het gewoon een beetje simpel om alleen maar de ramplaatje's achtermekaar te plakken, tuurlijk zal de hele zaal uit zijn dak gaan, maar dat weet je vantevoren al, dus ik zoek iets meer artiestikiteit (<--belachelijk woord maar ja) en durf van een dj om met weirde dingen tussen zijn (verder hopelijk toegankelijke) set te komen....

hoop dat ik nu een beetje goed geinterpreteert wordt alhier.
Speedy J was PHAT goed de rest viel erg tegen!!! :D:D:D
Flappekke voor ieder wat wils he.
En dan kan je wel mooie verhalen op gaan hangen die toch alleen maar betrekking op JOU hebben, maar daar schiet je toch weinig mee op. Dus had je ze ons beter kunnen besparen.
Amen!

2 Flappekke> jouw smaak is niet de mijne..... gelukkig niet, anders zou ik ook met O-benen lopen:P

2 Expornstar> *blote barstjes? hahaha kleine man....waar begin je toch mee;)? echt een sukkeltje, "me pee on thee"


Greetz
Wooooooooow Flappekke!
wat een lang SAAAAAAI verhaal! Het is en blijft jouw mening, maar het enige wat Mano zei is: dat Hawtin vroeger harder draaide en hij niet van die softe groovy techno houd.

2 Expornstar> hahahaha, wacht maar tot jij Thavipe ziet:P:P:P
Pissing in your pants is a natural thing for babies:P:P:P
hopeloze mensen hier die elke manier van discussie voeren uit de weg willen gaan en alleen maar over koetje's en kalfje's willen lullen en ieder niet eensgezinde wordt hier weg gebonjourd zodat er alleen maar een sukkelig thhekransje van eensgezinden overblijft die allemaal hetzelfde denken en vinden, typisch grijze massavorming !!

Jullie zijn een voorbeeld van hoe het er tegenwoordig aan toe gaat in onze samenleving, das ook al zo grijs wordenende massabende met gelijkdenkenden.....


En mijn mening heeft niet alleen betrekking op mezelf, maar geldt ook voor vele andere die deze kliekje'ssite maar mijden omdat er hier over het algemeen toch alleen maar van die jonge broekkie's zitten die denken alles te weten terwijl ze toen house ontstond nog maar 7 of 8 jaar oud waren en dus de hele begintijd en het gevoel dat daarbij hoorde hebben misgelopen.....

en duracel > als je dit een saai verhaal vond, dan is een krant al helemaal een uitdaging voor je of niet ? En een mano kan zeggen wat ie wil, ik legde ff uit waarom een RH niet alleen maar beukt zoals vroeger tegenwoordig......Maar ja, begrijp me vooral verkeerd en noem me zielig en een sukkel met saaie verhalen.....Tijd voor zelfreflectie zou ik zeggen.
oh wacht, ik moet me natuurlijk even verlagen tot het niveau van jullie anders snappen jullie me hoogstwaarschijnlijk niet :

Shrek je bent stom en wellicht ook mongolig en je kunt maar beter met je postings alhier stoppen want niemand is van jouw gediend, pleur dus maar op

Zo beter ?
Flappekke, ik zou niet te bijdehand gaan doen als ik jou was ...

Ik begrijp je heel goed maar ik heb inderdaad geen zin om hier discussie te gaan voeren over hoe Techno (of DJ's) nu en in de toekomst gaat worden want ik vind dat totaal niet relevant voor deze topic die er alleen maar over ging dat Richie Hawtin en Michel de Hey wel erg softe plaatjes draaide voor hun doen en ik weet zeker dat zij op andere feesten normaal hardere platen uitkiezen. Dit was gewoon techno/club style.
Dat bleek wel weer toen Michel de volgende dag op CitySlam draaide, totaal anders dan op Chesterfield en zo ken ik hem ook wel.

En je hoeft mij echt niet te vertellen hoe Techno in elkaar steekt dat weet ik ook als een van de beste (admin LiveSets + 70GB aan LiveSets) maar zoals je al zegt kan je dit soort discussies beter niet hier voeren omdat hier gewoon te veel mensen zitten met een heel andere mening, hierdoor krijg je nutteloze confrontaties met bepaalde mensen die helemaal niet nodig zijn.
Was jij trouwens wel op Chesterfield geweest Flappekke? Zo niet dan moet je echt even gehoord hebben wat Hawtin draaide dan begrijp je onze reacties misschien beter.

Will this topic ever end !?
Goed betoog:)
Pfffff..... Nou zie ik meerdere mensen zeggen dat we de discussie maar niet moeten voeren??? Wat is dat nou voor poep..... Een forum is onder andere om te discussieren, en nou gaan bepaalde personen roepen dat je dat maar beter niet kan doen, omdat zij het niet eens zijn met de mening van een ander???

Damn you suck...
Gelukkig zit ik niet op PartyFlock om alleen maar te discussieren Rutgrrr!

En volgens mij heb ik net aangegeven waarom niet , niet dat ik iemand zijn mening niet respecteer ofzo maar dat je gewoon conflicten krijgt met bepaalde personen. Dit om een heel aantal redenen. Maar ik stop maar met reply'en hiero want word er nu echt gek van.
Tering , ben gewoon helemaal niet gewend dat ik topics niet kan sluiten:)
Ghegheghe, ik zie jullie wel bij Rush op Awakenings...

Ook ik hou wel van stampen...

:-P

Maar Richie rulede zaterdag!!!
Flappeke vroeger zeker veel gepest op school he. En als er dan nu weer iemand jou hele saaie leventje niet intressant vind ga je maar van die domme opmerkingen plaatsen. Dat jij beter bent want JIJ moet je tot ons niveau verlagen. Beetje erg jammer dat je zo'n onwijse hoge pet op heb van jezelf. Maarja als jij maar gelukkig bent met je onwijs hoogbegaafde vriendjes die echt ontzettend veel van verstand hebben van de muziek net als jou en dan ook nog is het begin van de housemuziek heb meegemaakt. Echt fantastisch. Moederskindje
Vet man!! dit wordt nog knokken:D:D

maarre is het nou zon probleem dat mensen met een bepaalde verwachting naar een dj gaat en die gast het niet waarmaakt. Als dit dan meerdere keren gebeurt dan is het toch logisch dat het over is voor hem betreffende de dj

edit: wat duidelijker uitgelegd:)
ThaVipe 26 juni 2002 11:47
Gelukkig zit ik niet op PartyFlock om alleen maar te discussieren Rutgrrr!

En volgens mij heb ik net aangegeven waarom niet , niet dat ik iemand zijn mening niet respecteer ofzo maar dat je gewoon conflicten krijgt met bepaalde personen. Dit om een heel aantal redenen. Maar ik stop maar met reply'en hiero want word er nu echt gek van.
Tering , ben gewoon helemaal niet gewend dat ik topics niet kan sluiten

------------------

Het feit dat er dan conflicten zouden kunnen ontstaan zegt dan meer over het niveau van die personen....

En als jij als mod van een forum, topics gaat sluiten omdat er een discussie ontstaat waarbij de gemoederen een beetje verhit raken, dan ben je een verdomd slechte.... Dat hoort nou eenmaal bij het discussieren..mensen hebben nou eenmaal verschllende meningen en willen die graag verdedigen..maar blijkbaar mag dat verdedigen hier niet, omdat er Qleuters zijn die dan gaan schelden....


Maar goed....ik hou t wel gewoon bij de fotos op Partyflock...
2 Maus: Tuurlijk..daar is niets vreemds aan....het gaat mij ook meer om de manier waarop bepaalde mensen hier reageren zodra iemand met een tegengestelde mening komt...
ik vond speedy echt de shit hij beukte zo ontzettend lekker en wat een bass. richie was ik niet zo blij mee te sloom/monotoon, had het liever wat harder geahd maar al met al een leuk feestje
2 Flappekke> zelfreflectie is op dat gebied minimaal, En te zien aan je profielpic ben jij diegene die zichzelf in een hokje stopt, dus veel geeft om 'z'n eigen mening. In jouw wereld is dus alles een weerspiegeling van jezelf......


2 Rutgrrr> Het is te begrijpen dat er aggressief op gereageerd wordt als een zo'n klein ratje als Expornstar ff heeeeeeeeel irritant z'n mening over thavipe komt geven...... Zulke mannetjes verdienen niet anders..........


En Richie draaide naar mijn oeroude Technomening gewoon vet kut. In de Westergas zou hij neergespuugd zijn........

klaarrrrrrrrrrrr
En als jij als mod van een forum, topics gaat sluiten omdat er een discussie ontstaat waarbij de gemoederen een beetje verhit raken, dan ben je een verdomd slechte.... Dat hoort nou eenmaal bij het discussieren..mensen hebben nou eenmaal verschllende meningen en willen die graag verdedigen..maar blijkbaar mag dat verdedigen hier niet, omdat er Qleuters zijn die dan gaan schelden....
--------------------------------------------------

neeeeee..... dan ben je juist een goede voordat het idd uitdraait op haat tegenover een ander. Ik ben blij dat ThaVipe een preventieve closer is;):D
Kan er gelukkig ook nooit "maar achteraf......" gezegt worden.

er zijn hier bij pf al mensen die gewoon ruzie hebben omdat ze een andere mening dan elkaar hadden. Ben je daar op uit ofzo. Dan is toch snel de lol eraf, of zie ik het nu verkeerd:S
Ik zou maar beter niet te bijdehand doen ?!? Waarom niet ? Omdat jij nu eenmaal je bezig houdt met het uploaden en downen van dj-sets ? Dat zegt me geen ene flikker, net of je daar wijs van wordt. Ga jij eerst maar eens 12 jaar lang elke dag naar verschillende muziekstromingen (electronic body music, new wave, electro, house, italo en disco) luisteren om uberhaupt een idee te krijgen waaruit bijv. Techno is ontstaan om het te begrijpen.

en mijn proielpic zou iets zeggen over mijn besluitvorming en meningvorming en de waarde die ik daar aan hecht ? Knappe veronderstelling...onzin wordt zoiets ook wel genoemd.

maus is schijnbaar een typisch voorbeeld die alleen maar eensgezinden op een forum wil hebben die mekaar nakakelen en vooral niet met mekaar in conclaaf gaan over iets want stel je voor dat dingen verhit zouden kunnen raken ?!?!

en dat vipa geval smoort alles in de kiem op een forum, goh lijkt verdacht veel op een dictoraal regime waarin geen vrijheid van meningsuiting bestaat.......

zoek het maar uit met jullie bejaarden theekransje alhier, ik hou van weerwoord en discussie met mensen die een andere mening zijn toegedaan en dat ook nog eens goed kunnen onderbouwen waarom ze die andere mening zijn toegedaan.

toedeledoki !!
maus is schijnbaar een typisch voorbeeld die alleen maar eensgezinden op een forum wil hebben die mekaar nakakelen en vooral niet met mekaar in conclaaf gaan over iets want stel je voor dat dingen verhit zouden kunnen raken ?!?!
--------------------------------------------------
kijk...... Op een gegeven moment zit de discussie gewoon vast. Niemand is in staat om elkaar ook maar het kleinste beetje ruimte te geven. In zon geval treed polarisatie en verharding op. de volgende stap is dreigen e.d. waarna het originele doel van de discussie vergeten wordt omdat alleen maar gedacht wordt aan de "vernietiging" van de andere partij.

En dan nog vraag ik me af hou je er bij komt dat ik alleen maar eensgezinden wil?????? Ik ga vaak zat in discussie, zo ook nu met jou. ALLEEN soms is het beter om erover op te houden omdat het op een gegeven moment toch alleen maar persoonlijke aanvallen worden.
en dan nog iets. Heb je hier ooit wel eens een dicussie meegemaakt waarbij een "tegenpartij" in zn waarde werd gelaten en gerespecteerd werd om zn mening. Ik helaas nog niet. Het begint bij kleine dingetjes als naam expres verkeerd schrijven (in jouw geval vipa= ThaVipe neem ik aan)

Als iemand een goed stuk schrijft wat niet met jouw/mijn/..... mening overeenkomt kan diegene ook totaal niet op waardering rekenen.
Hoe weet jij dat ik maar 1m56 ben?

:-D
Wat lult die Flappekke nou weer allemaal?? Ik lees het niet eens meer.

Belgische Flapdrol........:P