Partyflock
 
Forumonderwerp · 941809
­
Net weer ff bezig geweest met Fruity.
Heb geprobeerd een 2 hardere stylen met elkaar te combineren. Hij is zoals gewoonlijk nog niet lekker afgemixed (is ook om te kijken of het wel wat is) maar hoop dat het arrangement een beetje o.k is :D

http://www.speedyshare.com/987608795.html
 
Beetje hardhouse achtig in het begin .. verderop alleen zo'n kick erdoor opeens beetje simpel jammer :( Maak er hardhouse van :)
 
Waarom gooit iedereen toch zijn shit op PF als het nog niet eens af is.­
 
Mja idd zinnig commentaar komt er toch niet HE RUJAR
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 april 2007 om 15:53:
Waarom gooit iedereen toch zijn shit op PF als het nog niet eens af is.­

Om te vragen of het idee misschien goed is, het is hier toch geen label ofzo. Daar stuur je iets naar toe als het echt af is. Ik wil een mening hier hebben van mensen die ik niet ken (Y)
tjemig, is iedereen 150plus bpm producer ofzo? en die harde shit, zonder enige emoties? :-x

wat moet ik hiervan zegggen als het enigste originele klankje niet eens bestaat?


garrrbage....super saai en slaapwekkend....

maar die melody die int midden komt die j n beetje filtered, kijk daar ben je dan beter iets aant maken... en die vocal? is die van jou of zat die in n pack?

keep pushin your sound
't Begin is wel geinig, die melodie klinkt eerst heel goed maar dan zou ik een majeur-toonverlaging verwachten, waarna er iets anders met de melodie gebeurt, en dan vind ik 't niet meer mooi eigenlijk :/. Verder passen die gilletjes die je zo nu en dan erbij doet, niet bij de melodie... Die zou ik iets hoger/lager doen tot het een accoord vormt.

En ineens die hardcore bass, daar moest ik wel even bij lachen haha, had ik niet verwacht :D. Klinkt niet eens verkeerd eigenlijk.
Uitspraak van iamspace op woensdag 11 april 2007 om 20:21:
garrrbage....­super saai en slaapwekkend....­

Haha deze shit maak ik dus niet meer, ga alleen nog maar voor duister. Heb er eigenlijk maar 3 kwartier aan gezeten, eigenlijk best stom van me. Majah weet nu dat ik alleen maar duistere zooi moet maken.

Thanx voor de kritiek, weet nu dat al dat melodieuze niks voor mij is iig (y)

Darkness For Life :D
 
Artiest Red Square
Uitspraak van Tripmeister™ op woensdag 11 april 2007 om 15:57:
Om te vragen of het idee misschien goed is, het is hier toch geen label ofzo.­ Daar stuur je iets naar toe als het echt af is.­ Ik wil een mening hier hebben van mensen die ik niet ken

Ja, maar hoe kun je een track beoordelen die niet af is. Of een track goed is of niet wordt bepaald door hoe je het afmixed en hoe het arrangement verloopt. Naar mijn idee kun je jezelf dan altijd indekken met het feit dat de track af is en mensen houden met commentaar ook rekening dat de track niet af is. Je krijgt dus nooit 100% objectief te horen wat iemand ervan vind. Daarnaast kan het een supergoed idee zijn, maar omdat je nog niet de tijd genomen hebt om het goed uit te werken krijg je reactie als dat het niet goed is....zonde dus.....Dus maak eerst je track af en laat dan beoordelen. Als je nu al twijfelt of iets goed is of niet, dan kun je beter stoppen met produceren.

oei die distortion is naar mening too much het verzuipt de kick en bassline. Probeer eens meer lijn in je melodie te houden. Tijdens de break vliegt hij alle kanten op. Die 2de distored kick is way too hard.....haal dat volume eens naar beneden. Na de break heb je een soort van 2de nummer, pas niet bij het eerdere nummer. Houd het thema aan en ga op dezelfde voet door als ervoor. Voor de break zit er meer funk in, die is erna weer weg zonde......verder kan ik er weinig over zeggen behalve dan dat ik dit slecht muziek vindt omdat het totaal mijn style niet is. Neem meer tijd voor je nummers, dan krijg je positievere reacties
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 april 2007 om 23:57:
dan krijg je positievere reacties

Negatieve reacties intresseert me ook niet hoor. Heb ook al wat leuke nummertjes laten horen. Het is een beetje dom van me geweest om dit nummer erop te knallen. Foutje Bedankt :rot:
Nou, zo beroerd klink het niet hoor. Vind 'm best geinig. Ik heb veel slechtere dingen hier voorbij horen komen :)