Partyflock
 
Forumonderwerp · 939697
‘ED Jumpclash’, onder die naam lanceert het Eindhovens Dagblad een wedstrijd waarin beoefenaars van jump het tegen elkaar op kunnen nemen. Na een voorronde via filmpjes op deze website wordt een finale gehouden in Dynamo in Eindhoven.

Het eerste deel van de wedstrijd speelt zich af op de website van het Eindhovens Dagblad. Deelname is mogelijk door een filmpje in te sturen, waarop jumpers – individueel of als groep – hun danskunsten vertonen. Op een speciale site zijn telkens alle inzendingen te zien en is het laatste nieuws over de wedstrijd te volgen.

De beste dansers gaan, na selectie door een deskundige jury, door naar het finale-evenement. Dat vindt zondag 13 mei plaats in jongerencentrum Dynamo in Eindhoven. De beste individuele jumper wordt beloond met een Wii-spelcomputer, de sterkste groep krijgt een digitale videocamera plus een bijhorend softwarepakket.

VOORWAARDEN:
- Deelname aan de ED Jumpclash is enkel mogelijk voor inwoners van het verspreidingsgebied van het Eindhovens Dagblad, die niet ouder zijn dan achttien jaar.
- Filmpjes mogen niet langer zijn dan 1 minuut en kunnen op twee manieren worden ingezonden: door ze te uploaden via www.eindhovensdagblad.nl/jumpclash of door een schijfje te sturen naar:
Eindhovens Dagblad t.a.v. EDTV
Postbus 534
5600 AM Eindhoven
- Inzendingen worden niet beoordeeld op filmkwaliteiten, maar op de geregistreerde danskunsten. Opnames op verrassende locaties zijn wel extra welkom!
- Voor meer info: zie www.eindhovensdagblad.nl/jumpclash
laatste aanpassing
 
Nou kappen met dat jump gebeuren! :[
 
Jumpen *kots* :loser:
Jump erop loz en stuur die filmpjes maar op !!!
 
Uitspraak van Michael Schuring op vrijdag 30 maart 2007 om 19:01:
Jump erop loz en stuur die filmpjes maar op !!!

Jump van een flat :cheer:
 
jump up jump up and get down
 
wat een gejump vandaag :/
 
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 30 maart 2007 om 19:02:
jump up jump up and get down

jump jump jump everybody jump Whiehoeeeeeehh :banana:
Dus voor inschrijvingen en meer info check :

www.eindhovensdagblad.nl/jumpclash
ga lekker kapot met dat gejump :X
 
Op 't spoor, op straat, op school: overal wordt gejumpt

EINDHOVEN - Veel weggebruikers hebben zich de laatste tijd achter de oren gekrabt, bij het zien van jumpende jongeren op straat. Springend en dansend op muziek uit hun mobiele telefoons. Maar niet alleen op straat wordt vrolijk gejumpt, ook in winkels en restaurants slaat bij jumpers de kolder in de kop. Jumpen is een ware rage.

ze jumpen al op het spoor :S
Ik vind de jump scene (Y)

Maar al die 15 jarige koters die nu denken dat ze alles zijn met hun youtube gejump op sjeckel and hijde komen me nu echt de strot uit.

Als je aan iemand vraagt of ze jump muziek leuk vinden dan combineren ze dat automtisch met dat gespring van al die koters op al die site's (N)
laatste aanpassing
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 30 maart 2007 om 20:47:
ze jumpen al op het spoor

Beter jumpen ze voor de trein (Y)