Partyflock
 
Forumonderwerp · 935346
Gister was ik mijn beroemde hachee aan het maken..
waar ik altijd wat kruidnagel door heen doe, ik word geeerd door mijn hachee qau smaak..iedereen geniet ervan!
nu kwam ik er gister achter dat ik nog steeds het potje gebruik die ik van mijn oma heb gekregen toen ze dood ging in 1994..
echt een antiek potje ook..
ik zag dat ten minste houdbaar was tot 21-05-1998
mijn zus vind dat ik het weg moet gooien, maar ik ben bang dat mijn hachee dan voortaan anders zal smaken..
wat te doen fijnproevers?
Weggooien. Hoe verser je kruidnagel, hoe beter de smaak.
m.a.w. nog betere hachee.
 
ik zeg: gewoon erin gooien.. :yes:

dan schijt je iedereen misschien nog beter omver (L)
 
overdatum producten eten zorgt voor een goed afweersysteem. (Y) zóóóónde dus om die eiersalade met groen vachtje weg te gooien, niks sinaasappelsap met vlokjes door de gootsteen gieten, en melk met wat meer structuur is net yoghurt joh (Y) en je moet je lijf ook een beetje aan het werk kunnen zetten na je maaltijd he :[
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 maart 2007 om 20:18:
overdatum producten eten zorgen voor een goed afweersysteem. dus zóóóónde om die eiersalade met groen vachtje weg te gooien, niks sinaasappelsap met vlokjes door de gootsteen gieten, en melk met wat meer structuur is net yoghurt joh en je moet je lijf ook een beetje aan het werk kunnen zetten na je maaltijd he


Dat zeg ik nu ook altijd!! En ik wordt nooit ziek!
Ik koop mijn brood ook altijd per 10 in.. na verloop van tijd wordt het zelfs vanzelf méér!!
Spaart echt geld uit zo.. en ook beleg. Het krijgt gewoon een smaakje..
laatste aanpassing
 
Uitspraak van inactief op woensdag 7 maart 2007 om 20:25:
na verloop van tijd wordt het zelfs vanzelf méér!!


i totally agree :jaja: ...en het loopt ook nog eens zelf naar de juiste plank in je voorraadhok, i-de-aal (Y)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 7 maart 2007 om 20:27:
i totally agree ...en het loopt ook nog eens zelf naar de juiste plank in je voorraadhok, i-de-aal


dat moet ik ook maar is proberen dan(Y)
Uitspraak van inactief op woensdag 7 maart 2007 om 20:25:
Dat zeg ik nu ook altijd!! En ik wordt nooit ziek!


ik ook niet rauw vlees is juist lekkerder hoewel kip riskant is
heb ook van de bewuste hachee gegeten,
vrijwel direct na het nuttigen onstonden er enorme gasbellen in mijn buik (de NAM zou er jaloers op zijn)
De volgende dag heb ik cker 2 rollen wc papier opgemaakt..

vind dat Sonja Bakker deze overgedateerde kruidnagel in haar boekje mag vermelden ;)
 
wat een succesverhaal! :cheer:
Uitspraak van Caspèr du Rouge op woensdag 7 maart 2007 om 22:39:
ik ook niet rauw vlees is juist lekkerder hoewel kip riskant is


je moet wel wat voor je weerstand over hebben. Niet iedere kip heeft salmonella