Partyflock

House moet nooit commercieel worde

 
Ik heb laatst vernomen dat id&t een eigen tv zender gaat beginnen, en een strandtent enzo. opzig allemaal leuk en aardig, maar strax komen al die tmf groopies nog naar housefeesten!! Dan gebeurt hetzelfde als met de hardcore (met die gabber piet bullshit enzo).
Als de house commercieel word, kan dit nog wel eens ernstige gevolgen hebben voor het mooie weereldje dat hard house heet :P

jullie mening graag!
En je wou zeggen dat house nog niet commercieel is, in welke wereld leef jij %-)
Alles lijkt tegenwoordig wel commercieel uitgebuit te moeten worden
Mijn mening ?

Zet je klok eens gelijk man, je loopt al twee jaar achter !
2? weer meer denk ik.­
Ehhhhh....house commercieel? Je haalt denk ik 2 dingen door elkaar, House als muziekstroming op zich, en hardstyle, een strominkje binnen die grote noemer House. Ik weet niet wat jij de afgelopen jaren hebt uitgespookt hoor, maar als er IETS commercieel is op het moment is het wel de dansscene. Er zijn nog nooit zoveel feesten geweest, elke week worden er nieuwe cd's uitgebracht, en ID&T is al jaren bezig met centen verdienen. TMF-groupies zoals jij ze noemt kwamen al naar feesten toen de hardcore nog groot was, toen de Trance opkwam, en nu ook op de hardstyle feesten. Als er feesten worden gegeven voor 30.000 man houdt je dat niet tegen. Zo is het nu eenmaal. Je kunt er zelf voor kiezen hieraan mee te doen, of juist naar de kleinere feestjes te blijven gaan. Maar zonder commercie kom je nergens, zonder geld geen feesten. It's as simple as that!

(k)
2 wackiejacky (y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)

goed gesproken meid
ik denk dat hij de hardstyle stroming bedoeld
en als voorbeeld nemen we dan die tmf nummertjes van brooklin bounce:S
10 jaar geleden had je al tv reclame voor house cd's van Arcade.­Toen was het al commercieel dus.­
KK, jullie hebbe ook wel gelijk. Maar de goeie hardhouse zie je nog niet op tv. En wat je op tv ziet is idd de commerciele house (zie bijv dat ene maffe nummer met die rubbere eendjes).
Maar oke. ik hou me mond wel verder :(
Als er op tv een reclame langskomt voor een één of trance cd dan zie je namen langs komen als gigi d'agostino en brooklyn bounce.­ Ksnap niet dat ze dat trance durven te noemen!
HArdHouSe HarDhouSe

Kijk maaR naaR meFoto DaT is t GeWooN
;)
Trance ken ook heel lekker zijn hoor! Net als club, progressive, garage, techno, hardcore en hardhouse en ga zo maar door...­
Precies,al staan er tegenwoordig nog zoveel housenummers in de Top40, er worden altijd en overal nieuwe nummers uitgebracht, nieuwe stijlen bedacht, oude vergeten muziekstromingen komen terug, de Dancewereld is zo groot, dat je er altijd wel vind wat je zoekt!Zolang je zelf een open-mind houdt, gaat het nooit vervelen! Ik feest nu zo'n jaartje of 8, en wissel heel sterk af tussen muziekstromingen, soorten feestjes, plaatsen of zelfs landen waar ik ga feesten, en nog steeds verbaas ik me elke week over het enorme aanbod van goede muziek!!!

Just keep your eyes open and go with the flow!!!!
Daar waar iets ten gronde gaat, zal iets nieuws verrijzen.. ;)
Ik denk dat house niet snel zal verdwijnen.­ Waar moet je ander op uit je dak gaan?? Op die irritante rap shit???
Zolang de ECHT ECHTE HOUSE maar blijft vind ik het goed :-P
Je hebt altijd de commerciele feesten en de zogenaamde underground.
De underground is voor de echte liefhebbers.
Zoals 2-dance die blijven wel ff doorgaan en zolang de liefhebbers blijven komen blijven die tmf gastjes weg :)
En zo wil ik het ff houden 8)
yup hier nog zo`n wandelende cd wisselaar......
verandering van spijs doet eten zeggen ze toch :)

vind het wel grappig om te zien dat het gewoon opgenomen woordt in de maatschappij...

ITS A WAY OF LIFE !!

AND I LOVE IT !!!!!

(K)
Ehm...kwil nie veel zeggen hoor..maar de house is al sinds 1997 commercieel geworden :D
Daarom vind ik de grote feesten al geen hol meer aan omdat er van die Top 40 mensjes rondlopen..en van die klotuh feesten als Impulz..Sensation..en noem maar op..en dan nu lopen zeuren dat de house nie commercieel mag worden?? :vaag: DAT IS HET AL!! ;)
Ik sluit mij dus echt helemaal aan bij Teknobitch!!