Partyflock

Wie heb er zin in een Techno/DrumnBass feesje ?

 
Jakuza
Artiest Jakuza
Wat nou, als bepaalde personen, die ik hier niet nader zal toelichten, een bepaald idee hebben opgedaan om in een zekere Vestingbar op een zekere Universiteit in het Oosten van het land een feestje gaan houden ?
Nix zekerz, maar ff interesse peilen leek me wel nuttig (Techno +≠ DnB ).≠
daar sluit ik me helemaal bij aan
voor een uurtje is D&≠B wel ok, maar ook echt niet langer.≠ je kan er niet op stampen, maar het is wel vermoeiend om op te dansen (weet ik uit ervaring)
Voor :) Buurman Skabber zal er ook wel voor zijn..En als het echt moet wil ik ook wel een setje neerleggen aldaar. En buurman Skabber ook vast wel :)
Ik vindt het een super idee ..≠ er gebeurt hier verder toch bijna nix ..≠
Goed, de interesse is er duzz wel. Enne, met Skabber draai ik al vaker samen (Bij de BG:) ). Duzz, die komt zowizo. Maar wie is Mries ? En wat draait de man ? En DrumnBass kun je zwaar lkkr op stampen, je moet alleen ff doorhebben hoe (En ook echt wel veeeeeeeeeeeel langer dan een uurtje).
mries is de buurjongen van skabber, en maakt stevig misbruik van skabber's tafeltjes. Draait techno en progressive house. Draait alleen bijna nooit buiten de deur ;) Ik heb jou inderdaad al vaak bij Atak gesjien, zat er aan te denken om me ook 'ns bij BG aan te melden.
Ja - dnB - beetje alliance erop loslaten, maar kep liever hardstyle,m whehehe =≠ of just techno -
als er alleen Drum&≠Bass wordt gedraaid ben ik er..≠ heb je tenminste geen last van die commerciŽle blijo's..≠(die trance figuren).≠ techno is er al genoeg in nederland, qua feesten dan en dat is jammer want DnB is gewoon zwaar relaxed.≠
Helemaal mee eens Roentje..≠ maar dan ook Lounge (door mij ook wel Lunch genoemd) want das super rustig!!

Krive
Goed: Volgende stap(pen):

1. Wat zouden wij als armzalige studenten bereid zijn voor zo'n feesje te betalen ?
( Ik denk dat we er met F5 (oooh nee, moet nu in dat Euroding ) nja, doe dan maar 2 Euro toegang er zijn ).

2. Wat voor dag ? Geen donderdag want dan zit alles in de stad, miskien een woensdag of een vrijdag ? Of lkkr leip op de zondag (Meteen ook thema--->ZondagsOnrust) ?

3. Suggesties ?

Cheerio ol'chapz,
Jakuza.
5 tot 10 piek entree en dan halve liter blikken bier voor 2,50 ofzo.≠ vrijdag zou t beste zijn.≠ van 10 tot een uur of 5 ? waar is die uni precies? ik heb je op msn toegevoegd, als dat hebt tenminste.≠
en mag ikke dan ook een uurtje relaxte progressive trance draaien :-P

joooo elwin, jij ook al hier!

leuk ideetje, moet lukken
word wel weer eens tijd!!


ow fuck oude topic :D
Mako and the D-crew will be there;D
Hahahaha, eindelijk eenz wat actie hierrr

Greeetzz

Ps. Aki wazz Phat :bounce:
Doe maarr op een Zondag,
lekker doorrrrrr freaken

..≠Grinn...≠
freestylin'
eeeeeeeeeuhhh ;D
Ouwe topic, recent plan. Dit plan ligt er nog steeds, maar is ff ter zijde gelegd voor wat andere dingen (Studie:( ,2 Aenemy feesten in Eindhoven:D, algemeen DJ werk:D, werk hier op de UT:( en nog wat andere zaken die echter hier het daglicht niet mogen zien;D;D;D).
Maar het plan is er nu nog en er wordt weer aan gewerkt. Momenteel was de optie Atak even in beeld, maar dat plan is neergesabeld. Nu moeten we maar proberen de Kikker of de Vestingbar te pakken te krijgen. Show ur support !
jeey..kunnen we niet om de 2 weken een feesie houwen als er in atak geen bg is :)
Nou er is nu eindelijk een Techno vs. DrumnBass feestje. Zie agenda.

5 April >> TECHNO vs DRUMNBASS

- Skabber
- The Cue
- Jakuza

Hardbeat, Willemsestraat 31, Hengelo.

:bounce: