Partyflock

Wanneer was het voor jullie bijna zover?

 
Wanneer waren jullie vlak bij de dood??


Ik ben in groep 7 een x van een Klimrek afgelazert oo me nek waardoor al mn nekwerverls verschoven waren. Volgens de Artsen had die hoek waaronder ik viel niet veel anders moeten zijn geweest anders had ik partyflock nooit gekend.

En en x in frankrijk in een bergwandeling die erg gevaarlijk was op een paadje van 30 cm breed langs het ravijn. Mn vader had geen goed schoeisel ( wie gaat er nou de bergen in met afgesleten tennisschoenen) en gleed dus bijna ravijn in. Ik raak in paniek en glij er ook dus bijna in en gelukkig vond ik een stronk die mn gewicht wist te houden!
ben een keer bijna gestikt in een werter's original!! In de voetbalkantine waar ik aan t kijken was bij mijn vader!! Gelukkig zag iemand het en heeft mij om mn middel gepakt en het snoepj eruit gedrukt *zucht*!!
nah ben het welleens geweest maar weet er zelfs niets meer van...

Vlak voordat ik geboren werd heb ik in me moeders buik een hartstilstand gehad :S
Maar dat hebben de artsen weer goedgemaakt, dus het is weer helemaal goed met me gekomen, naja bijna!
Ben met de geboorte omstrengeld geweest, en heb daardoor zuurstof tekort gehad. Maar is ook allemaal goedgekomen. Grootste gedeelte dan ;)

En afgelopen oktober, met een auto-ongeluk. Ik ben toen met 80 Km/uur uit de bocht gevlogen. Heb met de rechtervoorpunt van de auto een boom geschampt, en dat is me geluk geweest. Als ik de boom niet had geschampt, maar frontaal had gehad, had ik het niet meer na kunnen vertellen. Nou, je leven schiet dan letterlijk als een filmpje voorbij !
2 Clubber! komt me bekend voor! Bij mij was het een Salmiakbal in het winkelcentrum! Gelukkig kon ik meteen gorchelend naar mn vader lopen die 2 meter bij me vandaan stond en gelukkig wist hij door zn werkervaring in de verpleging snel dat kutding uit me keel te kloppen. Sindsdien bij ik die dat soort snoep altijd meteen in 2en. Was ik alweer helemaal vergeten.
zo herinner ik j nog eens aan slechte momenten!! Ik was zo'n klein jochie nog toen dus heb bes geluk gehad dat ie t zag (was druk en zo'n jochie zie j nie gelijk dan) :(
jA idd! Ik was ook misschien net 80 cm hoog en stond daar in een overvolle Halflords ( Fietsenwinkel) op zaterdagmiddag! Maaargoed dat ik me toen nog erg bezig hield met het uiterlijk van onze auto waardoor ik dus ongeveer naast mn vader naar nieuwe wieldoppen heb staan kijken!
ja jongen anders had j waarschijnlijk niet op deze gweldige site kunnen posten!?!!? :vaag:

Maar van mijn moment kan ik niet zo heel veel herinneren gelukkig!! :)
toen ik 2 was ben ik uit een bootje gestapt in een plas en bijna verdronken, en toen ik 5 was bijna onder een trein gekomen
ben toen ik 11 was n keer van n 4/5 meter hoge glijbaan afgeflikkerd...had gelukkig alleen me pols gebroke
Heb van m,n ma gehoord dat ik toen ik 2 of 3 jaar was in een sloot ben gelopen, ik kon nog niet zwemmen maar ben er zelf uitgeklommen :)

Volgens m,n ma kwam ik binnen en zat ik onder de kroos :D

Achteraf heb ik denk ik wel mazzel gehad jah :/
heb ik ook n keer gehad toen ik klein was da ik in de sloot was gevallen!!? :S
Daar mocht ik eigenlijk helemaal niet komen dus probeerde ik mijn moeder te vertellen dat ik natgespoten was door iemand die ik toen nie mocht!!

Was nie gelukt :vaag: btj jammer
Tijdens turnen....
ik moest via de trampoline over het paard springen....bleef alleen hangen met mijn voet....kwam op mijn nek terecht.

Tijdens turnkamp...
een chinese schommel waar we met zo'n 20 man op stonden....ik schoot er vanaf en kwam eronder terecht. Ik wilde zo snel mogelijk weg en krijg de stalen pijp in mijn ribben terecht.
Reken maar eens uit: ieder persoon weegt minstens 40 kilo (we waren jong) 20x40=800 kilo en dan nog eens het stalen frame van de chinese schommel....resultaat: ribben gebroken.

Aangereden: gelukkig niet ernstig gewond
oef dat turnen is me toch een gevaarlijke sport zeg!! :(

Heel voorzichtig zijn :D
Haha ja vooral in mijn geval ! Dit waren wel de ernstige gevallen...de minder erge dingen heb ik niet eens vermeld ;)

Kun je nagaan Clubber
keertje bijna gestikt in een stuk touw van meer dan 30cm bij het eten van kip (hoe het in mijn bekkie kwam weet ik nog steeds niet)
gelukkig wilde mijn lieve zus 0611 bellen (toen het al een tijdje 112 was ;)) en kon me ma hard slaan op mijn ruggetje :)
hmm, ff denken hoor... ben een keer op mijn derde jaar achterover van een trap geduveld (boven naar beneden)... resultaat was dat ik beneden verder kroop in plaats van boven...


ook ben ik een keer (op vlieland) met een fiets van een berg afgesuisd... nix bijzonders denk je dan, maar bijkomende feiten:

1) bovenaan reed ik ongeveer 20 km/h
2) bovenaan begaf de rem het :S
3) de helling was ongeveer 200 meter lang
4) onderaan stond een dik eiken hek....

geloof me, das niet fijn. Ik weet het niet zeker, maar ik schat dat ik met zeker 50 km/h tegen dat hek aangeramd ben. Het voorwiel stond ongeveer naast het achterwiel en ik maakte een fraaie salto de wei in... da was nie fijn..

resultaat: beetje dizzy en beetje stijve nek..

hetzelfde was een jaar eerder ook gebeurt (zelfde helling, andere persoon, ook geen rem)... desbetreffende man is met traumahelicopter naar het ziekenhuis gegaan......
Met paardrijden heb ik wel het 1 en ander meegemaakt:

* Met paard en al van een brug gevallen in het kanaal, bleef toen vastzitten in de stijgbeugel omdat ie helemaal verbogen was. Eindelijk los en weer boven water gekomen, kon paard de kant niet opkomen en dreigt naar achteren te vallen.... waar ik dus achter stond. Kon gelukkig toen net de zweep op tijd uit het water halen en em zo hard te slaan dat ie de kant op sprong.

* Tijdens een springwedstrijd kwam paard niet goed uit en viel midden in de hindernis. Ik viel dus ook alleen paard kwam boven op mij terecht.

* Keer door een paard getrapt in me lies, niet dodelijk, maar kan je wel onvruchtbaar van worden.

Verder heb ik nog 3 ongelukken gehad met me scooter.

Ben ik bijna een keer aangereden door een auto en flikkerde ik bijna achterover van een motor :S

Lekkere acties weer dus..... :D
tot 3 maal toe:

1) Op vakantie in Joegoslaafie bijna verdronken doordat 2 sterke stromen bij elkaar kwamen en als je daar in kwam kom je heeel moeilijk weer boven. :frusty:

2:Een wilde berggeit in Oostenrijk had andere plannen dan door mij ge-aaid te worden en heeft me daarwerkelijk half over de afgrond gegooid.

3:Terugweg Mysteryland 1996 met 5 lui in de auto.
Ik was te moe om nog verder te rijden en vroeg kamaraad of hij nog kon rijden.
Hij dus rijden en ikke lekker achterin kruipen om te slapen.
Op een gegeven moment wordt ik wakker en kijk voor uit het raam met me slaperige oogjes en moest IK hem vertellen dat hij aan het spookrijden was bij een stuk weg waar gebouwd werd.Hij kon nog net op tijd de andere auto die bijna op ons inboorde ontwijken en weer op het goede spoor komen(dit was al NA de betonafschijding en daar stuiterde die dus ook overheen.:frusty: )
Als ik dus een paar seconden later wakker was geworden was ik nu appelmoes.
2 Loezzy: Kun je niet beter uit de buurt van die paarden blijven? :D

2 Heatwave: Raar is dat met die dingen. Je wordt zomaar wakker en je hebt geen idee waarom. Maar toch blijkt het precies het goede moment te zijn. Net alsof je het gevaar toch op de een of andere manier aanvoelt in je slaap. Is trouwens vaak ook zo met slapen in de trein.