Uitspraak van (Cinderella). op vrijdag 8 december 2006 om 14:13:Het liefst vers aangereden.
mag ik bij jou komen eten?
Jammie
Tagliatelle verde con pesce morte (voorgerecht)
Wat heb je nodig voor 4 personen:
groene tagliatelle, per persoon 2 nestjes. Blanke kan ook maar is minder lekker.
Cantadou kruidenkaas, 2 kuipjes van 200 gram
Zalm in blik, 2 blikjes van ca. 250 gram
Tagliatelle koken ga ik niet uitleggen, de saus gaat als volgt:
lage pit, eerst de Cantadou (mag ook een andere kruidenkaas zijn hoor) erin doen. Vervolgens ook meteen de uitgelekte zalm toevoegen, fijnprakken met een vork en blijven roeren tot een gladde massa ontstaat. Dit bereik je echt al binnen 2-3 minuten, zachtjes volledig op temperatuur brengen, peper toevoegen voor de smaak. Ik kies altijd voor verse gemalen peper en een scheutje tabasco. Klaar!
Dus binnen tien minuten zet je dit op tafel!
Wat heb je nodig voor 4 personen:
groene tagliatelle, per persoon 2 nestjes. Blanke kan ook maar is minder lekker.
Cantadou kruidenkaas, 2 kuipjes van 200 gram
Zalm in blik, 2 blikjes van ca. 250 gram
Tagliatelle koken ga ik niet uitleggen, de saus gaat als volgt:
lage pit, eerst de Cantadou (mag ook een andere kruidenkaas zijn hoor) erin doen. Vervolgens ook meteen de uitgelekte zalm toevoegen, fijnprakken met een vork en blijven roeren tot een gladde massa ontstaat. Dit bereik je echt al binnen 2-3 minuten, zachtjes volledig op temperatuur brengen, peper toevoegen voor de smaak. Ik kies altijd voor verse gemalen peper en een scheutje tabasco. Klaar!
Dus binnen tien minuten zet je dit op tafel!
Een 5 gangen menu:
Voorgerecht:
Carpaccio (supermakkelijk zelf te maken en je kan je frustratie ook nog kwijt!!) Of koop t.
Soep:
Kreeftensoep die zakken van de unox zijn best goed
Warm voor gerecht:
Stukje gebakken heilbot met rissoto en een witte wijn/dragonsaus
Hoofgerecht had je zelf al en is idd erg lekker eend..
Dessert: Creme brulee met baileys valt altijd goed in de smaak.
Zoiets heb ik verleden jaar gedaan thuis ik vond het makkelijk maar ja sta elke dag op me werk te koken..
Voorgerecht:
Carpaccio (supermakkelijk zelf te maken en je kan je frustratie ook nog kwijt!!) Of koop t.
Soep:
Kreeftensoep die zakken van de unox zijn best goed
Warm voor gerecht:
Stukje gebakken heilbot met rissoto en een witte wijn/dragonsaus
Hoofgerecht had je zelf al en is idd erg lekker eend..
Dessert: Creme brulee met baileys valt altijd goed in de smaak.
Zoiets heb ik verleden jaar gedaan thuis ik vond het makkelijk maar ja sta elke dag op me werk te koken..













