Partyflock
 
Forumonderwerp · 918085
 
Aangezien wij dit jaar weer gewoon thuis een kerstdiner hebben en ik ben uitgezocht om dit samen te stellen. Was ik benieuwd, wat jullie eten met kerst?

Misschien dat ik zo wat ideeen kan op doen :)
Dus brand maar los !
Artiest {SHOWLIST artist 106925, 63696, 54251}
Rug van jonge hertjes,
Pootjes van jonge konijntjes
en wat vlees van die lieve kleine biggetjes (Y)
Succes gegarandeerd!
 
Uitspraak van (Cinderella). op vrijdag 8 december 2006 om 14:13:
Het liefst vers aangereden.


mag ik bij jou komen eten? :lief:
 
ik moet em ook samenstellen, ik zat te denken aan een rijsttafel bestellen bij de chinees

maar dan liggen er waarschijnlijk geen cadeautjes onder de kerstboom voor mij:(
 
Jong, mals kattenvlees :9

 
we gaan de lieve konijntjes van mijn kleine nichtje slachten













































grapje.
laatste aanpassing
Carpaccio als voorgerecht, of rauwe ham met meloen. Garnalencocktail, soep.
Gourmetten, lekker makkelijk.
Of
Varkenshaas met gebakken/gepofte/oven aardappeltjes en groenten. Of biefstuk, entrecote, vis etc.
Verschillende soorten ijs als nagerecht, ook altijd wel makkelijk.
Op internet staat genoeg :)
 
nou ja diner diner...je kan het eten noemen


tournedos, aardappel puree en natuurlijk sperziebonen gerold in spek

en als toetje gewoon ijs

niet zo ingewikkeld dus hier nog mensen 7 gangen diners?
 
Mja wij willen dus wel minimaal 5 gangen :9
Heb al een idee
Waarschijnlijk als hoofdgerecht, eend met sinaasappel-port saus :9
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 december 2006 om 15:14:
Mja wij willen dus wel minimaal 5 gangen


Pff wat een hoop gedoe:)
Wij trekken gewoon het gourmetstel weer uit de kast :P
Tagliatelle verde con pesce morte (voorgerecht)

Wat heb je nodig voor 4 personen:
groene tagliatelle, per persoon 2 nestjes. Blanke kan ook maar is minder lekker.
Cantadou kruidenkaas, 2 kuipjes van 200 gram
Zalm in blik, 2 blikjes van ca. 250 gram

Tagliatelle koken ga ik niet uitleggen, de saus gaat als volgt:
lage pit, eerst de Cantadou (mag ook een andere kruidenkaas zijn hoor) erin doen. Vervolgens ook meteen de uitgelekte zalm toevoegen, fijnprakken met een vork en blijven roeren tot een gladde massa ontstaat. Dit bereik je echt al binnen 2-3 minuten, zachtjes volledig op temperatuur brengen, peper toevoegen voor de smaak. Ik kies altijd voor verse gemalen peper en een scheutje tabasco. Klaar!

Dus binnen tien minuten zet je dit op tafel!
 
Klinkt goed :K
 
Wij gaan courmetten :kwijl:
 
Lekker UIT eten :kwijl: Voor mij is het ook kerst:yes:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 december 2006 om 16:22:
Wij gaan courmetten


apart, wat is dat? O:)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 december 2006 om 15:53:
Klinkt goed


is het ook, en erg simpel en snel.
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1380, 368}
Artiest Mentality
2e kerstdag voor mezelf zoveel mogelijk kaasfondue :D
Een 5 gangen menu:

Voorgerecht:
Carpaccio (supermakkelijk zelf te maken en je kan je frustratie ook nog kwijt!!) Of koop t.

Soep:

Kreeftensoep die zakken van de unox zijn best goed :D

Warm voor gerecht:

Stukje gebakken heilbot met rissoto en een witte wijn/dragonsaus

Hoofgerecht had je zelf al en is idd erg lekker eend..

Dessert: Creme brulee met baileys valt altijd goed in de smaak.

Zoiets heb ik verleden jaar gedaan thuis ik vond het makkelijk maar ja sta elke dag op me werk te koken..
 
Ziet er heel goed uit :9
Super bedankt :D
Mja ik ben geen kok maar kan wel ongeveer alles maken :)
 
ga met kerst uit eten :)
Succes dan maar en het scheelt als je kan lezen kan je meestal ook wel koken vind ik dan...