Partyflock

Duncan Stutterheim ID&T in de nieuwe revu

 
Las net een artikel over Duncan van ID&T op zich wel een leuk stuk, maar je kunt echt zien dat journalistiek nederland geen bal van de nederlandse housecultuur snapt. zo noemen ze Shockers een feest met trance en progressive???%&^^% Techno wordt niet eens genoemd en nog erger ze noemen het een nieuw GABBER feest...stelletje sukkels die journalisten...Hij gaat aleen wel een beetje lomp om met zijn personeel zo van 3x uitleggen niet snappen dan eruit en geen id%t gevoel zoals helft personeel Bloomingdale TOT ZIENS..maar ja zal hij zijn redenen wel voor hebben..Lees maar en oordeel zelf.
Revu = Kutblad ..altijd al gevonden. Het leest niet lekker en de journalisten bij het blad schrijven bijna onleesbare teksten.
Logisch dat bij 3x niet snappen eruit. Zou ik ook doen, wat heb je aan zulke knakkers.
Kan je nagaan hoe goed ik ben. Ik zit er al vijf jaar. ;-)
ken je bob tjeerd?
Er stond laatst ook al een leuk interview in de Playboy.
dat was die Playboy met Froukje toch? daar heb ik een pagina van gelezen, maar toen moest ik weer verder werken :-(
De fout van je leven... Lijkt me duidelijk dat je aan had moeten schaffen :p
hij lag op kantoor, die kon ik toch niet jatten of wel?
Ik heb ook een keer een interview met hem gelezen in de 'Starters' ofzo, blad lag toen bij m'n oom, en ik zag opeens Duncan Stutterheim voorop... was wel ff vaag :)
Ik vind de revu echt een topblad, die hele redactie is[zit aan]wel dope:D, juist daarom stond ik echt verbaasd over dat geswans van shockers, ja die duncan is me een baasie zeg, ook hoe hij achteraf reageerde op de opening van bloomingdale[dat er toch wat mensen eruit werden gewieberd]maarmet zijn persoonlijk worden er gelukkig nog steeds strak georganiseerde feesten gegeven
een nieuw gabber feest>????????? NO WAY. echt niet dus
Vond het wel een cool stukkie. Maar wist niet dat ie al pa werd:)
leuk stuk, hij ook trouwes :)

nix mis met de tekst hoor....
Ik vonnut een cool stuk moet ik zeggen..... en vind dat hij gelijk heeft..... de dance business is een harde snelle business dus je moet wel zo denken.......