Partyflock

Familie en vrienden (van je ouders) Op JOU verjaardag

 
tief op weet je alsof ik uberhaubt zin heb om met die mensen gezellig te gaan doen. Vandaag 21 geworden en mijn ouders nadrukkelijk verboden iedereen uit te nodigen. Das nodig, want voor je het weet zit je weer de hele avond tussen mensen waar je niets mee hebt.

Volgende week zijn ze weg en dan knal ik een dik feest met al mijn vrienden..
Ik ga dit jaar mijn verjaardag voor de 6 x niet vieren. Pffff wie gaat er nou vieren dat die een jaar ouder is geworden. Dan spoor je toch niet. ;P
hehe dit jr eindelijk me verjaardag in nederland vieren en dat doen we dus zonder ouders.. me ma is lekker opgerot ;) naar dr vriend dan.. :D

maarre GEFELICITEERD!
ik wil ook nie vieren dak al 27 ben geworde damnzzzzzzzz............ das vett oud man :'(
en al helemaal nie met ongezellige mensen !!!
Ik vind het juist altijd leuk, hoe meer mensen hoe meer geld hoe beter:D
gefeliciteerd!
ik ken dat.
ik gaf zaterdag mijn verjaardag voor familie
vind er nooit een reet aan, maar me neefje van 5 en nichtje van 1 1/2 jaar waren dr ook, dus die moest ik vermaken.. et liefst was ik ook weg hoor, maar meestal vlucht ik naar boven hehe
Mwa, volgende week is het weer zover. Ik nodig nooit iemand uit. Van me vrienden weet ik dat ze toch wel komen, en me familie is altijd welkom, maar als ze niet komen heb ik er ook geen moeite mee. Maar over het algemeen is het wel gezellig :)

Drank = altijd goed :P
Gefeliciteerd!

Ik vind het juist hartstikke gezellig als er veel mensen op m'n verjaardag komen! Ook familie en kennissen van m'n ouders.
2 MC Downforce

Als eerste GEFELICITEERD !!!
Ik snap helemaal wat je bedoelt, heb dit jaar weer het zelfde gedaan!! GEEN FAMILIE!!!
Heb een stamp feest gehouden voor mun vrienden want das mijn Familie. De rest kan me gestolen worden!! Heb niks met die mensen!!! Die mensen snappen mij toch niet!!
Nou het een lijkt het ander aardig op te lossen, een ieder die opletten is geweest moet in de anderen forum gelezen hebben dat ik op mijn verjaardag moest evacueren, iedereen naar huis, ouders naar vrienden... ik naar de shop. Zit nu even bij mijn oom na te praten... haha what a day..

Laters........