Partyflock
 
Forumonderwerp · 905746
­
Erik2K
Werkzaam bij 2K Music
De week is nog maar net begonnen of we krijgen hier al een stroom reacties binnen vol vragen, vol teleurstelling over een artikel deze ochtend in BN De Stem (editie Bergen op Zoom)

'Einde van Dance in Raayberg / Bergen op Zoom'

Sinds enkele jaren zetten wij ons als organisatie (J&­E Entertainment) in om ook in Bergen op Zoom een levendige dance scene op te bouwen.­ Juist nu we een stevig fundament hebben gelegd met succesvolle feesten als Bassrulers, J&­E Goes, Hollywood on Tour etc valt zo'n bericht koud op ons dak en getuige de reacties tot nu toe ook bij jullie, onze bezoekers.­ Juist het succes van de evenementen heeft aangetoond dat er veel behoefte is aan dergelijke evenementen.­

Nu dreigt er van 'bovenaf' dus een einde te komen aan deze feesten.­ Bergen op Zoom dreigt weer te worden wat het was..­ een stad met amper initiatieven / uitgaansmogelijkheden voor jongeren.­

Wij zien de huidige berichtgeving zeker niet als het einde van onze events in BoZ.­ Eerder als een nieuw begin.­ Ervan uitgaande dat bij jullie, de bezoekers, nog steeds de behoeefte is aan feesten in de regio zullen wij daarvoor blijven strijden.­ En we hopen o.­a.­ in dit forum en met diverse andere acties op reacties van jullie.­ Laat weten wat je ervan vindt! Kom met ideeën! Met je mening etc!
meer info www.bergspoppodium.nl

Kom naar de site en discussier meer..
Die Fatma Kaya is volgens mij de enigste Bergse politica die het uitgaansleven in BoZ serieus wil nemen.­ Gezien de echte stugge hardhoofden uit de Bergse politiek die alles verpesten voor de jeugd niet aanwezig zijn, lijkt me dit forum een beetje nutteloos.­

Of zit ik mis?
Nee je ziet het verkeerd, deze avond is juist belangrijk!
We hebben niet voor niets een motie ingediend om het poppodium te behouden, omdat dit nog de enige plek is zowat waar feesten worden georganiseerd.
Raayberg organiseerd nix meer voor de jeugd (de ouderen mogen nog wel, ondanks dat die zich laatst ook vreselijk misdraagden daar :S).

En de jeugd in Bergen op Zoom gaat massaal met de auto naar België, zich daar klem zuipen, met alle risico's (want drinken en dan nog rijden is niet slim), dus we proberen de jeugd in Bergen op Zoom te houden dan wel terug uit te laten gaan in Bergen op Zoom, want deze stad verdiend meer.

Daarom is het JUIST belangrijk te komen, zo laat je zien dat je achter het poppodium staat bovendien kan je in discussie gaan om zo de Bergse politiek er van te overtuigen dat er hier echt wat gedaan moet worden.

Bovendien is het georganiseerd door 5 organisaties, dat zie je in Bergen op Zoom ook niet veel.

Overigens; de Bergse politiek is aanwezig, zoals op de poster valt te lezen.
laatste aanpassing
Uitspraak van Gert-Jan op maandag 15 januari 2007 om 17:11:
ouderen mogen nog wel, ondanks dat die zich laatst ook vreselijk misdraagden daar

Vertel? :D

Uitspraak van Gert-Jan op maandag 15 januari 2007 om 17:11:
En de jeugd in Bergen op Zoom gaat massaal met de auto naar België, zich daar klem zuipen, met alle risico's (want drinken en dan nog rijden is niet slim), dus we proberen de jeugd in Bergen op Zoom te houden dan wel terug uit te laten gaan in Bergen op Zoom, want deze stad verdiend meer.­

Nah, dat ligt meer aan de dommigheid van de personen zelf, om met alcohol achter het stuur te gaan rijden...

Maar nu dat vignet er aan zit te komen, hebben de Bergenaren er weer een goede rede bij om in eigen land te blijven uitgaan. ;)
Uitspraak van Vage Nico op dinsdag 16 januari 2007 om 00:20:
Vertel?

Bij een hollandse avond in de Raayberg, zo'n meezingavond zijn een aantal ouderen flink met elkaar op de vuist gegaan. 1 van deze personen was zo boos dat hij geprobeerd heeft een politiehond in elkaar te slaan:P

maar een vignet??
oftewel ouderen trappen net zoveel rommel als jongeren :)
en diue vechtpartij liep toch redelijk uit de hand want er waren zo`n 20 mensen bij betrokken en het ging er hard aan toe.
wat bergen op zoom betreft, laat gewoon lekker doen want iets fatsoenlijks lukt hier niet meer. bergen vind het belangrijker om een hoop winkels, bedrijven, toeristische shit te plaatsen (plaatsen?? heel het oude bergse straatbeeld volbouwen kun je beter zeggen) dan dat ze grote feesten toelaten.
gewoon weg met de gemeente bergen op zoom. laat ze maar lekker verotten met hun lievevrouwestraat waar gewoon geen donder te doen is en pak de auto naar belgie waar nog WEL iets leuks te doen is :)
en wie zegt dat die rotzooi door jongeren van bassrulers getrapt werd? mn vriendin woont in de buurt achter de raayberg en daar word elke zaterdagnacht rommel getrapt ook buiten bassrulers om. en ik weet wel wat voor personen dat daar doen maar daar doe ik verder maar geen uitspraken over. en de raayberg is gewoon enorm lomp want ze lopen fucking veel inkomsten mis. en jan smit kan net zoveel geluidsoverlast veroorzaken als pat-b om het zo maar even plat te noemen. oftewel raayberg is gewoon DOM
laatste aanpassing
 
Nahja, gelukkig start er vanaf 9 maart een nieuw concept in bergen op zoom.
Namelijk Jumpin'Nation in Ferre (op de vismarkt).
Dit feest zal daar 2 maandelijks plaatsvinden.
meer info over de allereerste editie: http://partyflock.nl/party/82844
Denk dat je dat beeld moet nuanceren. De Raayberg wilt nog wel, het is de gemeente die achter de schermen dreigt met boetes van 2500 euro per overtreding.

En zolang dat zo is is het voor de Raayberg en ook voor J&E Entertainment een kansloze zaak.

Maar het laatste woord is hier zeker nog niet over gezegd. We zijn nu een politieke dus trage weg ingeslagen om verbetering te creëren, maar ik blijf zeggen:

We won't stop because we can't stop

En als t niet in Bergen kan, dan idd tijdelijk maar elders:
http://partyflock.nl/party/79898
Uitspraak van Bigboldy op woensdag 17 januari 2007 om 09:58:
zo'n meezingavond zijn een aantal ouderen flink met elkaar op de vuist gegaan

:D :roflol:

Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 januari 2007 om 12:29:
Ferre

Is dat de oude Turbulence ofzo?
 
Uitspraak van Vage Nico op woensdag 17 januari 2007 om 12:58:
Is dat de oude Turbulence ofzo?

Nee de turbulence heet tegenwoordig the musicology geloof ik...
ferre zit op nummer 38.. :P weet niet wat dat vroeger was.
Een viskraam waarschijnlijk. :D
 
Uitspraak van Vage Nico op woensdag 17 januari 2007 om 13:02:
Een viskraam waarschijnlijk.­

ach zou t niet weten. is wel een leuk tentje geworden nu :)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 januari 2007 om 13:00:
Nee de turbulence heet tegenwoordig the musicology geloof ik...­

Jup, Turbulence heet nu The Musicology.

Ferre is dat cafe met die blauwe letters boven de deur schuin tegenover The Musicology.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Gert-Jan op woensdag 17 januari 2007 om 20:23:
Ferre is dat cafe met die blauwe letters boven de deur schuin tegenover The Musicology

niet schuin tegen over he.. daar zit t bejaarden tehuis :P
maareh als je recht voor de musicology staat, is het aan de linker kant.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 januari 2007 om 20:37:
maareh als je recht voor de musicology staat, is het aan de linker kant.­

Rechter kant :P
 
Uitspraak van Gert-Jan op woensdag 17 januari 2007 om 21:22:
Rechter kant

ja, maar als je met je gezicht naar de musicology toe staat, dan is het aan de linkerkant :P
ligt er maar net aan hoe je het bekijkt :P
Bergen op Zoom heeft verder weinig tot niets te bieden.

Uitspraak van Gert-Jan op woensdag 17 januari 2007 om 20:23:
The Musicology.­

wat een leuke zaak is van binnen en
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 januari 2007 om 12:29:
Ferre

zijn logische gevolgen bij gebrek aan locaties.
Helaas valt hier kwalitatief weinig neer te zetten.
Geluid is er voor een feestganger slecht,maar voor een kroegfeestje zijn het een goede locaties.
Aangezien de jeugd hier echt helemaal niets heeft hebben ze in iedergeval een mogelijkheid nu.

Het ontbreekt in Bergen gewoon aan een locatie waar kwaliteit is neer te zetten.
Afgelopen weekend stonden Reza Events & J&E samen in de Stenge in Heinkeszand op Jumpcity.
Ongeloofelijk dat daar zoiets wel kan..

Maar we geven niet op!
laatste aanpassing
Men deelde gisteravond flyers uit over het poppodium in Berge centrum.­ Goed initiatief, nogmaals!

Nu nog hopen dat de gemeente uiteindelijk bewogen wordt een hele wrede, geschikte lokatie te zoeken (beter: bouwen) voor toekomstige evenementen.­
Bergen wil poppodium, maar waar?
Door Inge Duine


Maandag 22 januari 2007 - BERGEN OP ZOOM – De partijen die zaterdagavond in De Mortier aanwezig waren, zijn in principe voor een Bergs poppodium. Het wachten is nu op de uitkomst van het haalbaarheidsonderzoek dat door de gemeente is ingesteld.

De Bergse politiek is voorstander van een poppodium. Vraag is alleen of het haalbaar is en dat onderzoek loopt nog. In de Mortier spraken zaterdagavond diverse raadsleden met leden van de werkgroep Bergs Poppodium. Tweede Kamerlid Fatma Koser Kaya (D66) concludeerde aan het einde van de avond: „De vraag is niet of wij willen dat het poppodium er komt, maar of en hoe het haalbaar is.“

Als oud-inwoner van Bergen op Zoom kwam zij zaterdagavond naar De Mortier om met de werkgroep Bergs Poppodium (waar de jongerenorganisaties D-Fusion, X-Tase, Watindestad, J&E Entertainment en Take This Productions in verenigd zijn) en de Bergse gemeenteraad te discussiëren over een poppodium.

De partijen die in het forum zaten (D66, GroenLinks, GB/WP, CDA en VVD), waren in ieder geval vóór een poppodium. De fractie van Lijst Linssen was niet aanwezig. Er was al een ander partijuitje gepland waardoor niemand aanwezig kon zijn. Verantwoordelijk cultuurwethouder Maarten van Eekelen liet ook verstek gaan; hij wil onbevooroordeeld voor de raad komen als het haalbaarheidsonderzoek naar een Bergs poppodium is afgerond.

De motie voor dat onderzoek, werd in december vorig jaar al ingediend door BSD, PvdA, GL en D66 en werd ondersteund door de hele raad. Er viel dan ook niet echt iets te discussiëren in De Mortier (waar ook optredens waren van Toni Hithe, Ocean’s Edge en verschillende dj's, aangezien de aanwezige partijen in principe voor het poppodium zijn.

Joost Schetters, woordvoerder van de werkgroep Bergs Poppodium: „Het is allemaal iets sneller gegaan dan verwacht. In november werd het eerste forum gehouden. Fatma Koser Kaya was toen ook aanwezig en beloofde in januari terug te komen. De afspraak stond dus al toen de motie tot het haalbaarheidsonderzoek werd ingediend.“

Een Bergs poppodium staat dus al op de politieke agenda. Toch vindt Schetters het geen nutteloze avond: „Het is belangrijk dat we draagvlak creëren onder de raadsleden. Dat we goed en helder uitleggen wat we nu precies willen.“

En dat is geen popfactory waar muziekles wordt gegeven, en ook geen discotheek, maar een podium waar opgetreden kan worden: Een nieuwe, geluidsdichte locatie voor maximaal 700 bezoekers, die multifunctioneel gebruikt kan worden en zo nodig in tweeën opgesplitst kan worden. Niet alleen popmuziek zou er volgens de werkgroep een plaats moeten krijgen, ook dweilbandjes en harmonieën zouden kunnen repeteren in de oefenruimtes.

Om te laten zien wat de kosten zijn voor zo’n podium, presenteerde de werkgroep een beknopt financieel plan. De subsidies werden daarbij opengelaten. „Het is niet aan ons om die bedragen in te vullen“, lichtte maker Erik Scherpenisse toe.

De raadsleden vonden het te vroeg om over die financiën te praten. Andrew Harijgens (GL), warm pleitbezorger voor een poppodium, wilde weten waarom de jongeren, met het bieden van repetitieruimte aan dweilbands en harmoniën, de breedte op zoeken. „Houd het beperkt, dat geeft het ontstaan van een popcultuur de meeste kans“, gaf hij de werkgroep mee. Ook Piet van den Kieboom (PvdA) riep de jongeren op om concreet aan te geven wat ze willen bereiken: „Als je het te breed trekt, dan krijg je alleen maar misverstanden.“

De andere panelleden waren het daar niet mee eens. „Als je de doelstelling beperkt tot popcultuur, dan komt uit het onderzoek dat het niet haalbaar is“, opperde Wim Musters van het CDA.

Ook op de vraag uit het publiek: ‘Waar moet het podium komen?’ was geen overeenstemming bij de panelleden. Als mogelijke locaties werden wel alvast sporthal Gageldonk (GroenLinks) en De Zeeland (VVD) genoemd. De PvdA pleitte voor het Van Eegeraatcomplex, dat eigendom is van de gemeente, het CDA ziet brood in een stuk braakliggend terrein aan de Rijtuigweg. Ook D66 wil eerst onderzoek doen, bijvoorbeeld naar het pand aan de boulevard, boven de McDonalds of De Zeeland, hoewel dat wel veel geld en tijd kost. GBWP wil nog geen locatie noemen.

De uitkomst van het haalbaarheidsonderzoek wordt in februari verwacht. De werkgroep wordt daarna uitgenodigd voor een gesprek met wethouder Van Eekelen. Schetters is daar blij om: „We zijn in contact met de wethouder, dat is erg positief. Bovendien zijn we blij dat er geluisterd wordt door de raadsleden.“
laatste aanpassing
Uitspraak van Bigboldy op maandag 22 januari 2007 om 14:15:
sporthal Gageldonk

Raayberg kan niet en Gageldonk wel?
Gageldonk is helemaal niet geisoleerd en ligt net zo goed midden in een woonwijk.
Alleen de parkeerplaatsen zijn daar beter.

Uitspraak van Bigboldy op maandag 22 januari 2007 om 14:15:
De Zeeland

Dat gaat veel te veel kosten omdat haalbaar te krijgen.

Uitspraak van Bigboldy op maandag 22 januari 2007 om 14:15:
boven de McDonalds

Dat is klein en alles behalve praktisch.
Wel genoeg parkeerplek.

Uitspraak van Bigboldy op maandag 22 januari 2007 om 14:15:
Van Eegeraatcomplex

Waar is dat? Complex klinkt goed. :roflol:

Uitspraak van Bigboldy op maandag 22 januari 2007 om 14:15:
een stuk braakliggend terrein

Ik neem aan dat ze daar dan een nieuwe locatie willen neerzetten, of stoppen ze ons in de modder. ;)

Alle gekheid..ben erg benieuwd en er word in iedergeval terug gereageerd door de politiek en dat is ook al heel wat voor Bergen op Zoom.
naar al die locaties zo eens zitten te denken.­
de wittenhorst in halsteren.­
2 zalen, 1 hele grote en 1 minder grote maar die zeker ruim genoeg is.....­ vaak schoolfeesten en van buitenkant hoor je zowat niets van de muziek.­ in overleg met de gemeente voldoende parkeergelegenheid rond het gebouw.­ superveel ruimte, podium met genoeg plaats voor de dj`s en geen last van omwonenden (zijn zowieso lawaai gewend van een cafe 20 meter verderop wat amper geisoleerd is.­ het is net zo groot als de stoelemat ongeveer.­ waarom dat niet proberen??
halsteren of bergen, dat maakt voor de jongeren ook niet uit is zowat hetzelfde.­
is maar een tip..­
laatste aanpassing
Op zich geen slecht idee, maar zal wegens geluidsoverlast en nachtvergunning net als in de Stoelemat bergen op zoom geen plaats kunnen vinden helaas, is een mooie zaal om iets te organiseren, goede tip in ieder geval!! Thnx
 
Artiest Matthe
zuidwest halle (Roosendaal)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 17 februari 2007 om 04:25:
zuidwest halle (Roosendaal)

Vroeger waren daar nog wat rave party's,maar ook daar staan ze niet te wachten op een feest.
Halleen zijn ook niet geisoleerd en dus snel overlast.
29 april en 5 mei gaan we verder!

Check de topics over Koninginnenacht en Bevrijdingsnacht!
29 april ben ik aanwezig!
 
Ontbreken van goede lokaties..­ heeft niet alleen Bergen op Zoom last van, hier in Maastricht precies hetzelfde verhaal helaas..­
 
We feesten gewoon verder in de REVIVAL!!! :cheer:
precies, vanaf 21 april gaan we elk weekend volle bak los @­ Re-vival!
En nu maar hopen dat het poppodium er komt, dus komt allen 29 april EN 5 mei naar café Geen flauw idee!

Is Re-Vival btw de nieuwe Bassrulers locatie?
laatste aanpassing
Solaxx
Artiest Solaxx
Dat lijkt me zeer sterk...­
Wat betreft het poppodium; wij als werkgroep hebben inmiddels 4 x met de gemeente gesproken en er is nu een positief rapport over de haalbaarheid van een poppodium geschreven wat naar de raad en het college gaat. Ergens eind mei gaat dit behandeld worden en zal erover gestemd worden.

Re-vival wordt niet de nieuwe Bassrulerslocatie. Simpelweg omdat wij vinden dat Bassrulers alleen maar in grote locaties kan plaatsvinden.

Wel komt er in Re-vival een vaste maandelijkse jumpavond. Vanaf vrijdag 4 mei starten we dan met het nieuwe concept 'Jump till you drop'

http://partyflock.nl/party/89626
Volle bak op eerste avond club Re-vival
door Lucas Boot


Maandag 23 april 2007 - BERGEN OP ZOOM - De rij voor de deur van de nieuwe club 'Re-vival', voorheen Musicology, op het Sint Catharinaplein telt enkele meters.­ Het is zaterdagavond en de 'disco' opent voor het eerst haar deuren.­ De rij bestaat voornamelijk uit pubers die maar wat nieuwsgierig zijn naar wat er met hun Musicology is gebeurd.­


VORIGE
START
STOP
VOLGENDE


"­Een hoop"­, vertelt de Thoolse organisator Erik Scherpenisse (25) van J&­E Entertainment, bekend van de dancefeesten in De Raayberg.­ "­We hebben het hele interieur verbouwd.­ De dansvloer is groter, de bar is moderner, de muren hebben een ander kleurtje gekregen.­ We willen iets nieuws wegzetten en dan moet je het gelijk goed doen."­ Scherpenisse wil namelijik niet dat Re-Vival bekend staat als de 'oude Musicology'.­

Zodra de binnendeur openvliegt dreunen de zagende bassen door tot diep in de maag.­ "­Een goeie installatie hebben ze hier.­ Maar een echte club wil ik het niet noemen"­, vertelt de 23-jarige Roy van Looij.­ Hij is naar eigen zeggen grotere discotheken gewend, "­maar de opzet is zeker de moeite waard, met name voor het iets jongere uitgaanspubliek"­, wijst Van Looij naar een volle dansvloer.­ Want druk is het zeker.­ Josephine Bakker (17) staat lekker te dansen.­ "­Ik vermaak me hier prima.­ Voorheen ging ik vaak naar de Musicology, maar dit is ook erg leuk."­ Volgens Bakker is er behoefte aan een club in Bergen op Zoom.­

En dat is nou precies wat Scherpenisse ook dacht.­ "­Voor de jeugd in Bergen op Zoom is er niet veel te doen.­ Toen we nog feesten organiseerden in De Raayberg, kwam daar veel volk op af.­ We hopen die trend hier voort te kunnen zetten.­ Ik heb er in ieder geval vetrouwen in, anders was ik er niet aan begonnen."­

Voorlopig is de club alleen in het weekeinde geopend.­ Maar plannen voor meer avonden zitten in de koker.­ "­Om wat ouder publkiek te trekken zijn we van plan om op zondagavond 'classics' te draaien"­, vertelt Theresa Heijboer(36).­ Zij is ook betrokken bij de organisatie van Re-Vival.­ "­Voor de invulling van donderdagavond zijn we in overleg met scholengemeenschappen.­ Zij zouden bij ons voor schoolfeesten terecht kunnen."­
Weer een stap vooruit in het uitgaansleven van Berrege! J&E heeft weer goed uitgepakt! (y) Ik ben vrijdag en zaterdag in de nieuwe aanwinst van Bergen op Zoom geweest en er was een erg goede sfeer, veel gezellige bezoekers, veel ruimer en beter ingedeeld interieur en niet te vergeten natuurlijk ook erg goede muziek! :bounce:

Ik denk dat het enige wat het massaal toestromen van bezoekers nog zou kunnen tegenhouden is de enigszins slechte naam van het Sint Catharinaplein. Dit stamt vooral nog uit de tijd dat de ouders van het grootste deel van de bezoekers zo'n 30 jaar geleden (of nog veel langer) slechte ervaringen hebben gehad met 'de vismarkt' en daar nu al de rest van hun volwassen leventje over blijven ouwehoeren.

Blijf dan ook niet in het verleden leven, maar zorg voor de toekomst van feestend Berrege! Er zit niets anders op dan dat iedereen die in de Re-vival geweest is en het er naar hun zin hebben gehad, zorgen voor een goede mond op mond reclame! Naast de feesten die op de planning staan die wel voor een volle tent moeten zorgen, kan J&E het dan eindelijk voor elkaar gaan krijgen om weer een leuke feestlokatie in Berrege te creeeren!

Party on! :bounce: :cheer:
laatste aanpassing
Nou afgelopen vrijdag was ik in de musicology, ondanks dat de krant beweerde dat ie dicht was tot zaterdag was ie dus tóch open.

De dansvloer was niet boeiend volgens mij, iedereen stond er maar om heen, later bleek het te glad te zijn want toen kwamen ze met trekkers aanzetten (maar dat had het personeel pas na 1 uur door ofzo:S).

Entree konden ze niet bij houden, ik zag bij binnenkomst iemand mensen telkens terug fluiten, omdat mensen vergaten te betalen.

Garderobe zat al snel vol (niet voor mij, ik was op tijd).
Geluid was veel te zacht voor een club.

Dat was dan de vrijdag.
Zaterdag was ik er niet omdat ik moest werken.

Ik heb ook wel positieve punten, de DJ staat nu op een betere plek en het muntensysteem is ook een goede oplossing.

Maar het staat in de kinderschoenen, dus wie weet wordt het allemaal wel beter, want Bergen op Zoom verdiend meer.
laatste aanpassing
 
Ik was vrijdag ook in het hol van de leeuw.. Of moet ik zeggen "Het hol van de krab" 8)
(die vent van Panache wilde me al uit zn zaak gooien, omdat ik uit Roosendaal kom :/ hehe)

Re-vival erg leuk te doen, maar wel zonde dat de vloer erg glad was.. En verder ken ik het ook helemaal niet, ben er nog nooit geweest.. Maar het was erg goed te doen, leuk zaaltje (Y)

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 17 februari 2007 om 04:25:
zuidwest halle (Roosendaal)

De sportzaal van TopShot of de parkeerplaats naast de kartbaan..
ik hoor dat er in boz als er wat te doen is veel hardcore enzo is.­maar is er nooit een feest met lekkere electro of minimal of progressive?ben al zo lang niet meer in mijn home town uit geweest omdat er gewoon niets te doen is.­ja als je 16 jaar bent is het leuk,maar ben nu al een stukje ouder geworden.­
Uitspraak van okdan op donderdag 26 april 2007 om 13:38:
ik hoor dat er in boz als er wat te doen is veel hardcore enzo is.­maar is er nooit een feest met lekkere electro of minimal of progressive?ben al zo lang niet meer in mijn home town uit geweest omdat er gewoon niets te doen is.­ja als je 16 jaar bent is het leuk,maar ben nu al een stukje ouder geworden.­

Je moet eens kijken in CKB Underground bij D-fusion (er staat nu even geen editie gepland volgens mij).

Daarnaast housefever, ook in CKB Underground, info volgt nog.. Das 16 juni als ik het juist heb, ik organiseer het niet.

En 5 mei bevrijdingsfestival met ondermeer Loek de Roos (staat de komende tijd ondermeer met Marcel Woods en Benny Rodriguez op het podium).

Dus check het zou ik zeggen!
Uitspraak van Xtase op donderdag 26 april 2007 om 16:37:
En 5 mei bevrijdingsfestival met ondermeer Loek de Roos (staat de komende tijd ondermeer met Marcel Woods en Benny Rodriguez op het podium).­

En dat feest heeft nog eens geen entree ook.
Staat ook op Partyflock, bij Bergen op Zoom even zoeken naar Café Geen Flauw Idee.

Bovendien is het georganiseerd door organisaties die zich in zetten voor een verbeterende poppodium in Bergen op Zoom.
Organisaties van dit feest zijn D-Fusion, Watindestad.nl, X-Tase, Take This Productions & J & E Entertainment.
laatste aanpassing
UPDATE:

“Laatste kans op inspraak voor beslissing over komst poppodium”
Een poppodium lijkt steeds dichterbij. De gemeente heeft inmiddels één miljoen uitgetrokken voor een poptempel en lijkt daar nog anderhalf miljoen bovenop te willen doen. Op 31 mei valt de beslissing die mogelijk een doorbraak betekent in de komst van het gewenste gebouw. Positieve berichten maar toch is de strijd nog niet gestreden. Dinsdag 22 mei aanstaande is een zeer belangrijke dag, dit is namelijk de laatste kans op inspraak.

De werkgroep poppodium zal van deze kans gebruik maken, maar ook andere aanwezigen hebben het recht om hun stem te laten horen. Zij kunnen zich hiervoor, van tevoren, bij de griffier van de gemeente melden. Om de boodschap, de roep om een poppodium, te ondersteunen nodigt de werkgroep iedereen die deze wens met hen deelt uit. Door met een grote achterban aanwezig te zijn hoopt de werkgroep extra te onderstrepen dat er een flinke vraag is.

JIJ kan dus het verschil maken door om 19.30 in de raadszaal aan de Grote Markt aanwezig te zijn. Wij als werkgroep rekenen op jullie steun en kunnen deze ook zeker gebruiken. De werkgroep verzamelt om 18.30 in Café “Geen Flauw Idee”, eveneens gevestigd aan de Grote Markt. Tijdens deze openbare bijeenkomst zal er het een en ander uitgelegd worden over de commissievergadering. Na de commissievergadering is er de gelegenheid om terug te kijken en samen te drinken.

De werkgroep zelf kijkt ook terug op een drukke periode. Sinds een half jaar geeft ze gehoor aan de kreet van, vooral jongeren, om verandering. Zo organiseerde de werkgroep een succesvol bevrijdingsfestival en een even memorabele Koninginnenacht. Deze avonden werden druk bezocht en zeer enthousiast door het publiek ontvangen. Beide edities vonden plaats in “Geen Flauw Idee”. De eigenaren dragen de werkgroep dan ook een warm hard toe en gaan de 22e speciaal open om als ontmoetingslocatie te fungeren.

Ook in café “De Mortier” bewees de werkgroep dat een poppodium wel degelijk bestaansrecht heeft. Tijdens deze party bleek het publiek al even enthousiast over de gevarieerde line-up en liet het haar aantekeningen en opmerkingen achter op een zogenaamde “Klaagmuur”. Een veelgehoorde kreet was: “Dat poppodium moet er komen.”
Niet alleen in de schijnwerpers maar vooral achter de schermen zet de werkgroep zich in. Tijdens gesprekken met de gemeente en diverse organisaties werden de mogelijkheden voor een poppodium verkend. Er vond een enquête plaats en mede op basis hiervan is er een onderzoeksrapport gemaakt. Het resultaat van dit onderzoek staat, tijdens deze zeer belangrijke datum 22 mei, ter discussie.

Met het afronden van dit onderzoeksrapport komt de werkgroep in rustiger vaarwater. In rap tempo timmerde de werkgroep de afgelopen 6 maanden non-stop aan “de weg naar een poppodium”. Tijd om “bijzaken” te regelen was er dan ook amper. Gelukkig is inmiddels de website, ons digitale podium waarop we alles rondom de werkgroep presenteren, afgerond en te bezoeken via www.bergspoppodium.nl . We hopen je hier en in de raadszaal te zien, want als je wat wilt veranderen dan moet je jezelf laten horen en zien!
Jammer dat er zo weinig reacties zijn en jammer dat er zo weinig jongeren zich bezighouden met deze situatie..­
Tja ach, BoZ is een paar kilometer verwijderd van België. En daar is het gewoon velen male beter uitgaan. :bier:

Zo rauwig moet je er niet om zijn dat er in Bergen niet veel te doen is.
 
wat is een poppodium dan?

wil gewoon een dikke disco