Partyflock

Pffff wordt steeds erger..

 
Waarom zijn die hardstyle feesten en anderen zooi..altijd zow tering goed verzorgd en de hardcore en anderen beuk feessies zow KUT geregeld..lijkt wel of ze het altijd opt laatste moment regelen ofzow...MoH was kut D-boy was kut hoor net dan MoH vs extreem KUT geregeld was...enz enz...maar ik praat nie over de kwaliteit van het geluid dan...maar over tijden ,kosten(pilsje bij d-boy 2,50 euro:S), enz...pfff :(...
Past mooi bij de mensen die er komen, erg KUT ;-)
Hahahah :P
halo halo we leven niet meer in 1995-1998 toen waren die hardcore feesten super relaxt goeie sweer goed geluid super decoratie zie hellraiser-digital overdose sporthallen zuid en ik kan nog wel effe doorgaan .
ik heb het ook over nu....in die tijd was ik 12jaar ofzow :S
doe ff lekker normaal sneeuwwitje! Waarom zijn mensen sie op hardcore feesten komen kut?
Jongens, ff geen rel daarom aub! Zie de knipoog achter sneeuwwitje's reply!

Maareuh, ik ben het met InSomNiaC eens! Je betaalt vaak veel geld voor een feest, en dan is het gewoon klote geregeld allemaal! Heeft met organisaties en overheden te maken denk ik...

Qua organisaties loopt iedereen bijvoorbeeld wel altijd te zeiken op ID&T, maar hun feesten zijn WEL altijd goed geregeld, wat je ook over ze wil zeggen!

Qua overheden worden hardcore feesten vanwege het (ten deels helaas ware) negatieve imago nog wel eens door burgemeesters enzo (op het laatste moment) verboden...
juist jah...zwaar bagger dus..ze maken hardcore zow kappot ! :( en dat willen we nie !
Decoratie op hardcore feesten stelt ook vaak geen zak voor... en dan moet je voor de lol eens in oude tijdschriften enzo kijken hoe dat er vroeger vet uit moet hebben gezien!
jah...kheb nog veel oude thunder magazine's pfffff sappigg hoor!!!...wast nu ook maar zow
Precies! Dat zou echt vet zijn! Maarja, de enige hoop is dat er weer meer organisaties enzo komen. Meer organisaties = meer concurrentie = feesten die steeds beter worden georganiseeerd/aangekleed om meer publiek te trekken!
tja als je t mij vraagt is hardcore niet meer wat het toen was tijden veranderen.....
Dat kan, maar mensen maken hardcore, dus het moet ook mogelijk zijn het weer zo te maken zoals het ooit was! Foute mensen verpesten het nu voor de rest, heel jammer!
geloof mij het word nooit zo als t was andere tijd andere mensen duzzeh
ja daar ben ik het mee een sik ben ook naar de poewerzone geweest met d-boy en dan naaien ze je waar je bijstaat 5 uur i.p.v 6 maarja op z,n tijd is hardcore vet .echt wel zo
helemaal met je eens, ze moeten et beter regelen!! en de powerzone was zeker duur :S ach jah..
Tja.. ligt ook duidelijk aan de organisatie he. ID&T en B2S zijn eenmaal wat professioneler dan de kleinere...

Is natuurlijk wel klote op zich. Maar ik kan helaas niet praten over vroeger, feest ook maar een jaartje. Hoewel ik me wel plaatjes en tv beelden kan herinneren wat me erg aansprak.. dus wel jammer ja wat betreft.. maar ik denk ook dat de meeste gabb0rz de aankleding niet eens boeit. Als er maar hard gebeukt wordt he ;)

En drinken wordt overal asociaal duurder :S Das nix nieuws..
Aankleding boeit mij wel degelijk, op een groot feest dan. Kijk, als ik 15 euro betaal, dan verwacht ik geen super aankleding. Maar als ik 37.50 euro neerleg voor een feest, dan moet ik ook echt het gevoel hebben dat in 'een andere wereld' binnenstap in plaats van het idee te hebben dat ik een sporthal inga :)
Zoiets dus (ik hoop dat dit plaatje niet al te groot is...)

­[img]http://www.rud-gr.com/Wallpaperfolder/Digidose.jpg[/img]
Ja mij boeit de aankleding ook wel, geeft gelijk al een leuk sfeertje voor mij. Wat jij (Gold) neerzette is natuurlijk een top voorbeeld :)
Ik sta ook vast ergens op die foto! Ik ben de 5738ste van onderen, daar naast die jongen, zie je me? :P

Maar die armen waren ook vorig jaar op Mysteryland, toen probeerde Jeroen van Neophyte ze nog in de hens te zetten :D

En die wolven heb ik ook nog ooit een keer ergens zie hangen, maar waar????
kleine feestjes door kleine oganisaties hek helemaal geen probleme mee ast wat rommeliger is
je betaalt er dan ook niet al te veel voor en zolang de sfeer goed is maakt t me niet uit
en grote feesten door grote organisaties worden vaak wel goed geregeld en daar betaal je dan ook voor
dus ik heb er allemaal weinug problemen mee

in de rommeligste kleine tente hek de leukste feesten gehad

mah misschien hek ook wel de tijd niet meegemaakt dat feesten nog ech goed geregeld werden ofzo
lindaatje> Alhoewel je voor kleine feesten tegenwoordig ook steeds meer betaalt. Eigenlijk vind ik bijvoorbeeld 15 euro voor een Axl met bijna alleen maar onbekende DJ's ook wel erg veel! Das 33 piek, voor een middelgroot feest betaalde je 3 jaar geleden 30-40 piek!