Partyflock

USA ! USA ! USA !

 
O Brien voorop in de strijd
idd ponchovogel, kheb ook liever mexico, maar goed dit WK is zo superonvoorstelbaar, dat is nie normaal meer, maar goed....­let the best team win!!
voorlopig is het nog steeds de USA dat voor staat
fucking shite waar gaat het heen met de gevestigde orde in de voetballerij (landen zoals Portugal, Argentinie, Frankrijk weg) is dit een voorbode voor het clubvoetbal in Europa...­dit zou dus inhouden dat het Nederlands voetbal weer zal gaan glorieren!!
2 bjorn --> laten we het hopen
USA door.­
ja idd heikster, we hebben natuluk al een voorproefje gehad met het behalen van de UEFA-cup door Feyenoord (uitstekende prestatie natuluk) :-)
-> "dit zou dus inhouden dat het Nederlands voetbal weer zal gaan glorieren!!"

Kun je dit ff toelichten, want ik kan er niet achterkomen waar je dit vandaan haalt...:S

Als we het zo gaan bekijken, waarom is Nederland dan niet op het WK? Er valt toch weinig over te zeggen, vanwege het feit dat een groot deel van de internationals in het buitenland speelt en dat het steeds maar 2 uur is waarin ze wat moeten laten zien. Vorm van de dag, teameenheid, enz, enz.....
USA door, is goed voor het schotse voetbal...­
2 prhryme, ik heb het niet over het nederlands elftal gehad....­kweet nie waar jij dat heb gelezen, maar kheb het wel gehad over het nederlands CLUBvoetbal gehad.....­en als je goed gelezen hebt heb ik gezegd "­zou dit een voorbode zijn"­

greetzz
Laten we het hopen Bjorn.­
idd prhyme, dat zou mooi zijn, back to the '70 toen we aan de top stonden!!
maar waar is onze nieuwe van Basten dan?? waar is onze Cruijf?? Neeskens?? Koeman?? Kromme?? enz :)
K ken er wel een en die heet Rafael :)
Rafael van der Vaart.
Maar k moet je gelijk geven.. Ik heb niet veel andere jonge Nederlandse talenten gezien :s
idd rafael van der vaart, robin van persie, nicky hofs, van beukering etc etc.­ echt wel weer een goede lichtin d8 ik zo!!