Partyflock

Ik weet het niet meer :'(

 
Ik zit echt met een probleem...

Ik zal het ff uitleggen:
Ik heb twee en half jaar een vriend, we hebben al redelijk veel ups en downs gehad in die twee en half jaar.
Nu zitten we weer in zo'n diepe down.
Ik weet niet meer of ik het moet uitmaken ja of nee.
hij negeert me gewoon hij luistert niet naar lijkt wel oof ik alleen goed voor de sex ben en er gebeuren ook dingen wat ik liever niet vertel...
Maar het komt er op neer dat we elke keer als we elkaar zien ruzie hebben, hij vraagt steeds wat er is en dan zeg ik het en dan vliegt hij meteen in de aanval en lult zo dat het allemaal mijn schuld is (en dan weet ik echt zeker dat het niet mijn schuld is)
Dus elke keer lig ik te huilen en hij ligt boos in bed.
En ik weet niet meer wat ik er mee aan moet... :'(

Kus
Tja wijffie ik weet wat je meemaakt en ik weet zeker dat wij de enige niet meer zijn..Iedere relatie kent ups en downs, maar hier word je toch zelf ook niet gelukkig van?

Waarom zou je zoveel energie in een relatie gaan steken terwijl je in je achterhoofd toch wel weet dat het misschien beter is als het uit is en uiteindelijk toch wel uit gaat.
Blijf ook aan je zelf denken, word jij hier gelukkig van? De momenten waarop je ECHT gelukkig met hem bent kunnen die het winnen van al die ruzies en huilbuien?
Ik zal zeggen denk heel goed na!! Soms kan het gewoon niet meer, en als je er beiden onderuit aan gaat kun je misschien beter ermee stoppen. :(

Sterkte,
(K)
Mijntje
dankje!!
Lieve meid ik ken het probleem wat je hebt. Ik had met me ex ook heel veel ruzie. Het beste is om er over te praten en er wat voor te vinden. (wij hebben het toen uitgemaakt)Doet pijn maar was gewoon het beste toen. Als ie er niet over wil praten weet je hoe laat het is. Laat je niet gebruiken. Zo te zien ben je vrolijker als je em niet ziet. sterkte (K)
Hm, dit is idd niet leuk nee.

Ups en downs komen in elke relatie wel voor, maar als je alleen nog maar ruzie maakt als je elkaar ziet dan is de lol er op een gegeven moment ook wel een keer van af. In iedere relatie komt wel ruzie voor uiteraard.

Maar als de ruzies gaan overheersen, je niet meer met elkaar kunt praten en je aan elkaar gaat irriteren dan denk ik wel dat je ff goed bij jezelf ten rade moet gaan of je hier wel mee door wilt gaan. Uiteraard geen overhaaste beslissingen gaan maken.

Je wordt hier zelf ook niet gelukkig van en op den duur ga je er aan onderdoor. Probeer in dit soort gevallen ook aan jezelf te denken.

Praat anders eens met hem, als dat lukt dan. Kom je er niet uit met zijn 2-en, dan is het beter dat je afstand neemt en verder gaat met je eigen. Laat je niet gek maken hierdoor, als het niet werkt, na verschillende pogingen, dan houdt het gewoon op.

Denk dus maar goed na of je dit wilt, hoe lang je denkt het nog vol te kunnen houden. De beste relaties kunnen op een gegeven moment op de klippen lopen, als het niet lukt dan houdt het gewoon op...

Succes in ieder geval en laat je niet gek maken

(K)
bedankt voor jullie steun ik ga zo nog ff naar hem toe om te praten maar weet het echt niet :'(
ik zou het uitmaken om eerlijk te zijn, want vroeg of laat loopt dit toch wel op de clippen, als jullie al zoveel ruzie hebben..Stel dat je de rest van je leven aan hem verbonden zit...hele leven gezeik en gezeur...k denk dat dat niet de oplossing is. 2,5 jaar is natuurlijk veel, meer in ieder geval dan wat ik heb mogen halen.

Maar ik zou er even heel goed over na gaan denken.

greetz oz en een (K)
Ik zou er goed over na denken met hem praten kom je er niet uit gewoon morgen vrijnemen en dan morgen naar het strand gaan met je vriendinnen even wat afleiding en dan kijk je dinsdag verder

(K)
jha is beroerd !
heb zelfde gehad..
en nu ben ik weer vrijgezel(Lig)
maar ik vind het nog steeds zwaar beroerd!!!!!
en ik zeg maar zo...
better good frends than bad partners..:S
ook al doet dat af&toe fucking veel pijn !!!!

wisch ya luck !
allemaal goede en wijze raad hierboven...:)

ik sluit me er bij aan.
even afstand nemen,zeker als je je onbegrepen en zelfs gebruikt voelt.
Beter gelukkig alleen ,dan ongelukkig met z`n twee.

sterkte(k)
ojhaaa nog ff tipje...­
als je je ff beroerd voelt...­
pak je discman zet de hardste muziek op die je hebt...­ en gooi het er allemaal ff uit !!!
doe ik ook altijd...­ lucht wel ff op
athans bij mij...­

veel succes !!!
als ik jouw was..­ had ik het denk ik wel uitgemaakt..­ als je zo over je relatie denkt schiet het natuurlijk niet op..­ ken beter tijd nemen om alles op n rijtje te zetten en ff lekker voor jezelf kiezen....­ hebbik iig wel gedaan..­is wel ff relaxed hoor...­

succes ermee in ieder geval meid..­
hey zal het hier ook og ff vertellen...

Ik heb het idd uitgemaakt, heb er lang over nagedacht en het was heel moeilijk, want ik hou nog wel heel veel van hem, maar ut ging gewoon niet meer...
Als het goed is blijven we goede vrienden en ik hoop dat het ook zo blijft!

bedankt allemaal XxXuSsSie (K)
komt goed...­ as always!!
pff 2 1/2 jaar das wel lang zeg, maarja als ik het zo lees heb je de juiste beslissing genomen.­

Dikke kuz van NaQ