Partyflock
 
Forumonderwerp · 863536
Hogesnelheidsbussen in Heerenveen

Vandaag verstuurde Feyenoord per e-mail weer een zogenaamde info-mail met daarin informatie over de wedstrijd SC Heerenveen - Feyenoord. Zoals bekend zijn de clubs en de KNVB niet bereid om de wedstrijd - in het belang van per trein reizende Feyenoordsupporters - met een half uur te vervroegen. Wel komen ze met een andere oplossing, zo lezen wij in de infomail:

Na afloop van de wedstrijd zal er een bus beschikbaar zijn om Feyenoord-supporters, welke met de trein reizen, na afloop van de wedstrijd zo snel mogelijk bij het NS station van Heerenveen te krijgen voor de trein richting Utrecht met vertrektijd 22.33 uur.

Bij een normale voortgang van de dienstregeling, heeft de NS aangegeven, dat de aansluiting Utrecht Centraal naar Rotterdam in dit geval haalbaar is.

Hoewel Heerenveen maar een klein dorp is, zetten wij toch onze vraagtekens bij de haalbaarheid van dit initiatief. De wedstrijd is afgezien van blessuretijd om 22h15 afgelopen. Inclusief blessuretijd zal dit zo rond 22h20 zijn, waarna iedereen nog het vak moet verlaten en in de bus moet stappen. De bus zal dus in een kleine tien minuten naar het station moeten rijden.

Zoals gezegd zetten wij onze vraagtekens bij de haalbaarheid van dit initiatief. Het verlaten van het uitvak schijnt in de nieuwe situatie namelijk meer tijd in beslag te nemen en bovendien kan verkeersdrukte al snel roet in het eten gooien. Of zal de NS al rekening gehouden hebben met vertraging van de trein?

Dat word lekker pitten op het treinstation in het hoge noorden...
 
Werkzaam bij Partyflock
Knap lullig geregeld
 
:/
laatste aanpassing
 
Whahaha. Geen schijn van kans dat dit gaat lukken. Slaap lekker op een bankje op het station of regel alvast een hotel, zou ik zo zeggen.
laatste aanpassing
Ben ik ff blij dat ik morgen niet kan :S
 
Waarom zijn de hoeren vervangen door heren :/
 
Gewoon de laatste naar leeuwarden pakken en gaan stappen 8)
:cheer:

Stampij maken in Hoerenveen.
lekker met de auto gaan kan ook
ik ga er heen maar wel met de auto
 
KNJB=020 dus kun je zo iets doms verwachten.
Feyenoord probeert te minsten wat voor hun supporters te regelen :respect: