Partyflock

haha, lees dit :-)

 
REIMS (AFP) - Een 39-jarige Fransman moet een maand de cel in omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal van een tuinkabouter. Of ging het om ontvoering? Twee minderjarigen die ook in het 'complot' zaten, hoeven geen straf te krijgen, bepaalde de rechtbank in Reims. Alle drie de verdachten hebben overigens verklaard onschuldig te zijn.

De rechter zei uit het verhaal van de verdachten te hebben opgemaakt ,,dat zij op een avond op weg naar huis - he ho! he ho! - dronken tuinkabouters tegenkwamen die beslist niet onder toezicht van Sneeuwwitje stonden en die hen aanvielen''. Wat er verder gebeurde, is niet helder. Vlak bij de plaats waar de verdwenen tuinkabouter stond, lag een beschadigde tuinkabouter. ,,Die heeft zeker geprobeerd zijn kameraadjes te verdedigen?'' wilde de rechter weten.

In Frankrijk en andere Europese landen - ook Nederland - is een Tuinkabouterbevrijdingsfront actief. Of de dader in deze zaak daar iets mee te maken heeft, is niet bekend.

:D
whehehehehehehe koel!!!!!
haha wie gaat er nou een tuinkabouter jatte???
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
:D :D :D

het tuinkabouter bevrijdingsfront is idd wel COOL!!
Het tuinkaboutersbevrijdingsfront (damn wat een woord) 8)
Deze is ook leuk :D
----------------------------------------------------------------------------------------------------

'Oorlog' om tuinkabouters
door Edo Brandt

BRUSSEL - Ze waren er altijd al in BelgiŽ, die behulpzame figuren van aardewerk, of gips die 's nachts het zware werk in de tuin verrichtten, terwijl de huiseigenaren zich in dromenland bevonden.

Maar lang niet zoveel als nu. Tuinkabouters zijn een ware rage geworden. Na het verdwijnen van het IJzeren Gordijn bleken in de voormalige Sovjet-satellieten belangrijke productielanden van deze ijverige tuinhulpjes te zitten. En in BelgiŽ vonden ze gretig aftrek.

In WalloniŽ, waar aanzienlijk meer op te knappen valt, zijn ze groter in aantal. Maar ook de Vlaamse tuinkabouter fluit een stevig deuntje mee.

De opleving van de kabouter als tuinornament leek een vreedzame toekomst tegemoet te gaan, totdat enige maanden geleden, zowel in WalloniŽ als in het noorden van Frankrijk ritsen van deze brave baasjes op mysterieuze wijze verdwenen.

Actiegroep

Aan het werk was een actiegroep, die zich het 'Bevrijdingsfront van de Tuinkabouter' noemt en sedertdien lijkt deze onschuldige tuinversiering bij onze zuiderburen inzet van een 'oorlog'.

Want als antwoord op het 'Bevrijdingsfront' is er een tegenpartij opgericht, 'De vrienden van kleine Rufus', een van de populairste puntmutsen van het steeds uitgebreider wordende tuinkabouterleger.

Hoe actief het 'Bevrijdingsfront' wel is, bleek op 22 augustus in de Noord-Franse stad Bethune, waar de politie 180 in beslag genomen dwergen aan de buitenwereld toonde. Drie leden van het 'front', die maandenlang de omgeving hadden afgestroopt, werden gearresteerd.

Zij zeggen de tuinkabouter het meest verderfelijke symptoom van menselijke burgerlijkheid te vinden dat uit de tuinen moet verdwijnen.

Het klinkt als een klucht, maar als 's nachts plotseling een opgebouwde collectie van twintig stuks, of meer, is verdwenen dan vergaat het lachen snel.

Drie dagen geleden stapten uit het Waalse plaatsje Marche-en-Famenne, drie gemaskerde mannen, getooid met de opmerkelijke kuif van de tuinkabouter, uit een busje. Het waren de 'Vrienden van kleine Rufus'. Zij metselden een tuinkabouter vast op een kleine sokkel.

"Het is duidelijk dat wij de nodige voorzorgsmaatregelen moeten nemen", aldus de woordvoerder van de groep. "Als een tuinkabouter stevig wordt verankerd, kunnen kwaadwilligen hem niet optillen, of in een boom hangen."

Op 6 september wordt in Famenne op het plaatselijke marktplein de eerste heuse bijeenkomst van de 'Vrienden' gehouden. Men verwacht meer dan 300 mede-beschermengelen.

­[img]http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/19970830/fotos/bui.tuinkabouters.jpg[/img]

ēWaalse politiemannen tonen 180 tuinkabouters, die in beslag zijn genomen na de arrestatie van drie leden van het 'Bevrijdingsfront van de Tuinkabouter'.
wji hebben hier wel gwoon boskabouter bevrijdingsfrot
mah hiervan hak nog nooit gehoord
hahaha, dwaze mensen .....≠

ik ben een tuinkabouter en jullie weten toch dat wij helemaal niet leven...≠

YOU FOOLS
heheheh geinig :-D