Partyflock
 
Forumonderwerp · 848616
Iedereen kent wel een smerig verhaal over wat zich achter de schermen afspeelt in de keukens van een restaurant.

Ik ken een jongen die al jaren bij een v/d Valk Hotel werkt waar het meer regel dan uitzondering is om het eten van lastige klanten van een extra roomlaagje onvervalst DNA materiaal te voorzien....

Dan is dit geen wereldnieuws meer, maar weet jij nog een bizar keukengeheim?
Ik heb in een bakkerij gewerkt waar eens een vrouwtje terugkwam met haar gebakje omdat er iets raars in zat.

Bleek kakkerlak te zijn (y)
En daar hadden we er genoeg van :jaja:
Uitspraak van Pilsgast op vrijdag 10 februari 2006 om 10:30:
v/d Valk Hotel


Ik wil eigenlijk wel weten welk hotel dit is...
hotel zuid ;)

maar dat heb je niet van mij!
 
Uitspraak van ~ Sissy ~ :sadrose: op vrijdag 10 februari 2006 om 10:33:
Uitspraak van Pilsgast op vrijdag 10 februari 2006 om 10:30:
v/d Valk Hotel

Ik wil eigenlijk wel weten welk hotel dit is...


Idd:jaja:

K bedoel de naam heb je toch al gezegd dus zeg ook maar welke je bedoeld;)!
Uitspraak van Pilsgast op vrijdag 10 februari 2006 om 10:30:
Ik ken een jongen die al jaren bij een v/d Valk Hotel werkt waar het meer regel dan uitzondering is om het eten van lastige klanten van een extra roomlaagje onvervalst DNA materiaal te voorzien....


Smerig!! Maar zulke dingen zullen denk ik vaak genoeg gebeuren ja :/


Uitspraak van ~ Sissy ~ :sadrose: op vrijdag 10 februari 2006 om 10:33:
Ik wil eigenlijk wel weten welk hotel dit is...


Ja vertel :jaja:
Rupsen in de sla....
Schroeven (!) in de salades
En dan als het vlees te koud was, effe erop spugen, opwarmen in de magnetron en met een smile serveren...
Restjes voor 'de hond' eerst ff mee gooien in de achterkeuken.
Zijn overigens dingen die ik gezien heb en niet aan meegedaan heb.
Smakelijk!
Uitspraak van Pilsgast op vrijdag 10 februari 2006 om 10:34:
hotel zuid

maar dat heb je niet van mij!


8)
Uitspraak van ~ Sissy ~ :sadrose: op vrijdag 10 februari 2006 om 10:36:
Waar ligt da?


30 km van je huis, in mijn stadje Haarlem.
Uitspraak van Pilsgast op vrijdag 10 februari 2006 om 10:39:
30 km van je huis, in mijn stadje Haarlem.


ahaaaaaaaaaaa (y)
Mooi, weet ik weer waar ik niet heen moet gaan :9
Whuahahahahah!!!

Kijk net op de site van Van der Valk.
Haarlem zuid is Hotel van de Maand (y)


8)
Uitspraak van ~ Sissy ~ :sadrose: op vrijdag 10 februari 2006 om 10:42:
Kijk net op de site van Van der Valk.
Haarlem zuid is Hotel van de Maand


Het schijnt dat ze daar erg goede roomsaus hebben :p
nou,ik kan je verzekeren,waar ik werk,dat dat NOOIT gebeurt!
Uitspraak van Pilsgast op vrijdag 10 februari 2006 om 10:44:
Het schijnt dat ze daar erg goede roomsaus hebben


:respect:
Dat verhaal over die lastige klanten geloof ik dus niet. Dat is alleen maar grootspraak. Maar als je morgen op het journaal hoort dat een lastige klant een keuken verbouwt heeft en 3 koks heeft omgelegd weet je A: dat het dus wel zo is en B: dat pilsgast volgende week een dagje vrij heeft.
A dan geloof je het vooral niet, zal mij een zorg zijn
B ik ben werkloos, dus ik heb volgende week alle dagen vrij
Uitspraak van Pilsgast op vrijdag 10 februari 2006 om 11:02:
B ik ben werkloos, dus ik heb volgende week alle dagen vrij


8)
Dan heb je in ieder geval tijd genoeg voor een begrafenis.
Ga je die roomsaus proberen dan?
 
Uitspraak van Pilsgast op vrijdag 10 februari 2006 om 10:30:
een v/d Valk Hotel


Daar heb je het al ja.....

Waar ik (heb) gewerkt gaat het allemaal zeer hygiénisch...

Okokok...als er iets op de grond valt past men vaak de '10 sec. regel' toe..8)
Die gast verdient het kok wezen niet :no:
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 10 februari 2006 om 11:41:
'10 sec. regel'


?????????

Vertel
Iedereen heeft 10 seconden om zijn voeten eraan af te vegen voordat het terug de pan in gaat?
waar ik stage loop gebeurd dat dus echt niet :nee:
gewoon alles via de HACCP regeltjes :jaja:
 
Uitspraak van K@mphouse op vrijdag 10 februari 2006 om 12:30:
Vertel


Binnen 10 seconden van de grond af dus...dan hebben de bacterién nog niet den tijd gehad om zich te nestelen aan het produkt...o:)
de biefstuk smaakte weer als vanouds
tis mischien niet in een restaurant maarja:
in de supermarkt waar ik heb gewerkt kwam der een vrouw trug omdat der een muis in der brood zat :S
meegebakken gesneden en al :S blehg....
vies toch!!!!!
 
Ja 9 van de 10 verhalen die je hoort over wat er in keukens gebeurd is gelul.

Werk nou 8 jaar in de keuken en heb nog nooit verhalen gehoord dat mensen iets goors bij andere gasten hebben gedaan.

Het enige wat ik kan herinneren is dat iemand in het eten spuugde van een andere collega die op dat moment zat te eten en hij niet zo mocht :)

Verder kan ik me niet voorstellen dat dat veel gebeurd, het ergste wat ik bij gasten weleens heb meegemaakt is dat ze de tournedos doorbakken wouden hebben en hem dan in de frituur of magnetron gooien, maarja als je je tournedos doorbakken wilt hebben heb je geen smaak en dan maakt dat ook niet uit :)
 
pissen in de grote soepbak....heb ik vernomen van iemand dan....heb zelf nooit in de horeca gewerkt...
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 11 februari 2006 om 00:45:
Binnen 10 seconden van de grond af dus...dan hebben de bacterién nog niet den tijd gehad om zich te nestelen aan het produkt...


Tuulek :nee:

Gelijk weg smijten, of eet het zelf op ;)
 
Schimmel uit Stokbrood Snijden >> Door de Snijmachine halen en dus Gewoon verkopen .. !! :S