Partyflock
 
Forumonderwerp · 844037
Ook in het nieuwe jaar is er weer een uitgebreid aanbod aan feesten bij Club Organza. Wisten jullie dat op Partyflock Club Organza zelfs op nummer drie staat van hoogst aantal georganiseerde feesten ?

MORNING MISSION elke zondagochtend
Niet meer weg te denken in after party land is natuurlijk de overbekende Morning Mission, elke zondagochtend van 06:00 t/m 14:00 uur. Entree EUR 12.50 per persoon, muntjes zijn EUR 2,00 & douchen is gratis en in de week dat je jarig bent kun je op tonen van legitimatie gratis naar binnen.

Wisten jullie overigens dat er maar drie locaties in Nederland zijn waar er op zondagochtend officieel after party’s gehouden mogen worden ? Club Organza is er daar eentje van !
Van heinde en verre komen de mensen er hun afterparty houden met de gezellige mensen die er komen en de intieme sfeer die er heerst (sommigen komen er zelfs hun bed speciaal voor uit).
Zondag 26 maart bestaat de Morning mission 4 years anniversary zelfs al weer vier jaar en dat zal natuurlijk weer groots gevierd worden.

Het gebalanceerde concept van niet te groot zijn, de mogelijkheid tot spannend met elkaar bezig zijn in de erotische ruimtes boven (maar men kan ook kiezen voor ongestoord dansen beneden), de chill ruimte, het buitenterras met bar, kluisjes, douches, gratis fruit en yoghurt, gratis parkeren, vriendelijk personeel en last-but-not-least de heerlijke vrolijke club, trance en hardtrance maken de Morning Mission al 4 jaar een hit.
Het beleid dat er zeer beperkt heren alleen worden binnengelaten maakt dat vrouwen zich er op hun gemak kunnen voelen wat ons door velen zeer in dank wordt afgenomen.
Dress code: party dressed or kinky in style, no jeans, caps, sneakers or sportswear.

Resident DJ’s zoals DJ Richard, DJ Tim, DJ Jacco, DJ Le Le Gidéon, DJ DaViraz, DJ Maximo, DJ Ramon en DJ Dazzle zetten als resident DJ’s elke zondag de tent op z’n kop met de welbekende Organza sound, vaak vergezeld van bekende guest DJ’s zoals bijv. Promiss, DJ José, DJ Spider, DJ Quest etc.

Maar er is meer...
A.s. afgelopen zaterdag bijv. hoste Club Organza ook een zaal in Kingdom The Venue, tijdens Xtra Xtra Erotic XXXL waar er kortingsbonnen werden uitgedeeld voor de Morning Mission. Het was een groot succes.

Af en toe organiseert men ook op zaterdagen of vrijdagen speciale feesten, zoals laatst op 7 januari de zeer geslaagde The kick off en op vrijdag 10 februari a.s. presenteert men:

Resident live

Hier viert op vrijdag 10 februari de bekendste resident DJ Richard zijn 5-jarig residentschap. Hier zal DJ Tim eerst zijn kunsten laten zien, daarna zullen zij samen een spetterende battle aangaan en natuurlijk zal DJ Richard iedereen in extase brengen met een knallende extended solo set....dat wordt dus een heftige party !!!

Entree is gratis bij reserveren vooraf, kaarten aan de deur zijn echter EUR 10,-
Wees er dus snel bij ! Open vanaf 22:00 uur. Dresscode partydressed.

Meer info over bovenstaande feesten op www.cluborganza.nl

Faq party (The kinky answer for Fetish and Quality) 18 februari
Club Organza heeft ook maandelijks een Kinky / SM / Fetish in style Dance & Do Party.
A.s. zaterdag 18 februari al weer de vijfde editie, vanaf maart vast op elke 2e zaterdag van de maand. Open vanaf 22:00 uur.

Wat biedt deze nieuwe maandelijkse F.A.Q. PARTY @ Club Organza jullie ?
• up-lifting trance met een vleugje club
• Speciale wisselende acts en shows, zonder dat de muziek stopt
• Erotische speelruimtes, uitgebreide S/M zolder, wisselende verkoopstands, chill ruimte, douches en kluisjes
• Een zeer strenge dress code (slechts lak, leer, rubber, metaal, uniform, pvc toegestaan en dus geen stof !)
• De volgende zaken zijn gratis: parkeren, ijs, fruit, toiletten en handdoeken

F.A.Q. kost slechts EUR 15,- p.p.
Wij gaan ervan uit hiermee in te kunnen spelen op het feit dat naar onze mening goede kinky party's niet persé ook duur moeten zijn en we een degelijk totaal pakket aanbieden voor ieder wat wils.

Reserveren is verplicht en kan via www.FAQparty.nl (waarop ook meer info te vinden is).

SWINGERS NEDERLAND 21 januari Swingers Nederland

In samenwerking met www.swingersnederland.nl heeft men gemiddeld eens in de 2 maanden een Swingers Nederland feest in een bepaald thema.

Op 28 januari is de eerstvolgende in Hawaiian Sunset (Beach style). Er zal een kledingstand aanwezig zijn, een professionele fotograaf en je kunt er tevens airbrush tribal tattoos laten zetten.

Line-up voor 21 januari:
21:30 - 23:45: DJ Ramon
23:45 - 02:00: DJ Tim
02:00 - 04:00: DJ Richard

Toegang tot de Swingers Nederland feesten (van 21:40 t/m 04:00 uur) is als volgt:
* Gratis voor leden met een lidmaatschap
* Voor profielhouders kost een entree €.20,00 per stel.
* Mannen alleen krijgen alleen toegang tot het feest i.o.m. de organisatie

Go-wild vrijdag 3 maart

Vier keer per jaar organiseert Go-Wild Entertainment in Club Organza een wild en intiem feest met club, progressive en trance. Dress code is dress-to-impress, extravagant, kinky of party dressed.

Line-up voor 3 maart:
DJ KruH
DJ Richard
DJ Secret Simba

Check out http://www.go-wild.nl voor meer informatie en reserveren.

Jullie zien, Club Organza heeft feesten voor ieder wat wils, dus houd de site www.cluborganza.nl en Partyflock goed in de gaten.

Tot ziens, tot Organza !
laatste aanpassing
Uitspraak van Gerfred op woensdag 25 januari 2006 om 00:08:
Wisten jullie dat op Partyflock Club Organza zelfs op nummer drie staat van hoogst aantal georganiseerde feesten ?

:O Echt waar joh?
Artiest Lanz
Boeiend!
Nou nee, dank je wel.

Heb het a)niet op afterparties en b) niet op erotische feesten/parenclubs

Uitspraak van Gerfred op woensdag 25 januari 2006 om 00:08:
de mogelijkheid tot spannend met elkaar bezig zijn in de erotische ruimtes boven

Aan de andere kant, met jouw vriendin zou ik me wel kunnen vermaken :P
laatste aanpassing
To Pino,

Club Organza is abslouut geen parenclub, al meer dan 5 jaar niet meer toen het van eigenaar is verwisseld. Het waart nog steeds rond maar is absoluut niet meer zo en blijkt moielijk uit de hoofden van mensen te krijgen. Het heeft erotische feesten ja, maar de Morning Mission is vooral een after party om de party !

Greetzz

Gerfred
PS Je krijgt de groeten van mijn partner..:-)
Nee, geen afterparty feestjes voor mij, ik word er te oud voor ;) Ik trek het allemaal niet meer. Bovendien heb ik het niet zo op mensen die maar en door gaan, van het ene feestje naar de ander. Van die verlepte gezichten... nee, laat maar. Gewoon stappen tot de tent dicht is en dan lekker naar huis, het is genoeg geweest :)

Erotische feesten zijn er genoeg, maar mij krijg je er met geen 10 paarden heen. Ik vind het veel interessanter en leuker om de spanning op te zoeken op ene "normaal" feest ipv ergens waar het er zo dik bovenop ligt.

Uitspraak van Gerfred op woensdag 25 januari 2006 om 12:09:
PS Je krijgt de groeten van mijn partner..

Geef r maar een zoen terug ;) (of zal ik toch maar een keer gaan kijken ;))
Ik zou toch iedereen willen uitnodigen om een keertje te komen kijken, het is echt niet zo als Pino hierboven beschrijft over er dik boven op liggen (kun je dubbelzinnig opvatten haha) of over verlepte gezichten...

Affijn, eenieder moet doen waar hij of zij zin in heeft.

Greetzz

Gerfred
Uitspraak van Gerfred op donderdag 26 januari 2006 om 23:53:
Affijn, eenieder moet doen waar hij of zij zin in heeft.

Precies, ieder zn smaak. Voor diegene die er wel heen gaan...veel plezier.

Wie weet ben ik te bevooroordeeld en mis ik een hoop, probeer me maar de 18e over te halen op Treasure ;)