Partyflock
 
Forumonderwerp · 822240
­ Nederland

Onderwerp is dubbel!

Zie "7th Heaven" voor eenzelfde onderwerp.
7th Heaven party, be there and party on!!

Voor een eerste try-out party was het zeker niet slecht. Sterker nog, het was zelfs zeer geslaagd. Maar 7th Heaven can do much better!! Onze eerste editie hadden we een geweldige opkomst met veel echte party- people en met variërende sounds van nieuwe en opkomende talenten en onder de ons zeer bekende dj’s.

We gaan voor deze 2e editie van 7th Heaven wederom ons uiterste best doen om er een gezellig en sfeervol feest van te maken, waarbij onze gastvrijheid voorop zal staan. Laat je dus maar verrassen door de diverse traktaties van allerlei lekkernijen en door de verfrissende en zwoele sound van dj Lawrence. Deze nog voor velen onbekende dj zal met zijn up-lifting en happy sound zorgen voor vibrerend gevoel van top tot teen, ofwel …..you shake that ass and can’t stop moving till the music stops.

Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren, want hierop volgend zal dj Marc “O” ongetwijfeld weer een heerlijke set neerzetten en zal de sfeer verder worden opgevoerd naar een nog hoger niveau. Deze nieuwe opkomende talenten zullen samen met dj Spider en dj MAB die ondanks hun verschillende draaistijlen voor een speciaal hemels gevoel zorgen, waardoor je een gevoel zal beleven van ontspanning, tevredenheid, enthousiasme en erotiek, die je dan mee zal gaan voeren naar de zevende hemel.

De dress code, Dress To Impress daagt je dan ook weer uit om je gewaagde outfit uit de kast te pakken. Als jij ons verrast dan zullen wij van 7th Heaven ons uiterste best doen jou ook te verrassen!!

We kunnen je alvast een tipje van de sluier oplichten, en dat is dat niet alleen de
opzwepende muziek er voor zal zorgdragen dat je het wat warm zal krijgen, maar
ook onze talentvolle paaldanseres zal hier zeker een bijdrage toe leveren.

De 2e editie van 7th Heaven zal plaats vinden op zondag 23 november 2005. Het treinstation is op 5 minuten loopafstand van Dance Club Triple X en voor de deur zijn er volop gratis parkeerplaatsen te vinden.

Om 15.00 uur stijgen we op en de landing wordt verwacht om 23.00 uur.

7th Heaven feesten zullen garant staan voor een ongedwongen sfeer met de lekkerste dance-muziek en altijd een goede prijs/kwaliteit verhouding. We zullen alles op alles zetten om het party people naar de zin te maken.
De beste dj’s, vers fruit, ijsjes, welkoms drankje, verkoelende airco en gratis parkeerplaatsen voor de deur zorgen ervoor dat het jou die zondag aan niets ontbreekt!

De kaartverkoop voor 7th HEAVEN zal aan de deur plaats vinden. De kosten van de kaarten zijn € 7,50.