Partyflock
 
Forumonderwerp · 805317
­

Onderwerp is dubbel!

Zie "DEJA VU Naar Amsterdam 28 Augustus" voor eenzelfde onderwerp.
DEJA VU 11 september;
Hallo alle trouwe partygangers van DEJA VU te CULEMBORG ik heb nieuws voor jullie,
JULLIE ZULLEN HET WELAL GELEZEN HEBBEN ,MAAR VOOR DIEGENE DIE DAT NOG NIET HEEFT GEDAAN.
Na vijf jaar van omzwervingen komt Om de Haverklap Produkties eindelijk weer terug in een van de mooiste clubs in Amsterdam; het weergaloos gerestylede grachtenpand met klassieke concertzaal: Odeon. Hier transformeerde Om de Haverklap Produkties - nu ruim tien jaar geleden - de oersaaie Amsterdamse zondag tot de bruisende uitgaansdag van nu. Wie herinnert zich niet het toen vernieuwende eten, drinken en dansen op één locatie, de lange rijen voor de deur, de ongekend positieve sfeer en vooral de schier onmogelijke diversiteit in leeftijd, achtergrond en uiterlijk van het publiek.

Het verleden herleeft, want Om de Haverklap Produkties komt weer naar huis. Met ingang van zondag 28 augustus is er iedere zondag ‘Déjà vu’, met een vette knipoog naar onvergetelijke tijden, maar met een nieuwe insteek en een nieuwe naam. Traditiegetrouw gaan de deuren open om 17.00 uur. Vanaf die tijd kan er worden gegeten (de vernieuwde Odeon beschikt over een fantastisch restaurant) en gedanst. Bekende DJ’s als Alex van Oostrom, Erick E, Marcel, William Shagspeare, Maarten en Billy the Klit draaien iedere zondag in de theaterzaal tot middernacht hun fijnste mix van toppers van de laatste 20 jaar. Op de begane grond is vanaf 23.00 uur ‘ouwe house van toen‘ tijd met DJ’s Sander Hucke, Captain F. en Mr. Rosso.

Let op: ter gelegenheid van de huiswarming houdt ‘Déjà vu’ open huis: stuur een mail met je naam en 06 nummer naar dejavu@omdehaverklap.nl, de eerste 100 reacties staan na ontvangst van bevestiging op de gastenlijst. Déjà vu is iedere zondag vanaf 28 augustus in Odeon (Singel 460) entree €12,-

dit kan toch niet?
 
huh?! 2 deja vu´s?....­
Een topic is wel genoeg hoor!