Uitspraak van Carnophage op zaterdag 20 augustus 2005 om 18:55:bakboter/margarine in de pan tot het een beetje bruin is en dan 2 tot 3 minuten per kant ?
2 ongv
Dan is ie niet doorgebakken
maar dat is ranzig ook
Uitspraak van Carnophage op zaterdag 20 augustus 2005 om 18:55:beetje bruin is en dan 2 tot 3 minuten per kant ?
ja zo iets
Ok bedankt mensen
Uitspraak van Carnophage op zaterdag 20 augustus 2005 om 18:55:dan 2 tot 3 minuten per kant
ligt eraan hoe heet je de pan hebt...
gewoon ff flink dichtschroeien
ligt er zelf aan waar je van houd.
olie...afblussen met rode wijn 
kleine moeite lekkere smaak!!
kleine moeite lekkere smaak!!
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 20 augustus 2005 om 19:01:Als je van vlees houdt, bak je in croma.
Correctie: Als je van vlees houdt, dan gooi je het op de barbeque
Uitspraak van Tony Fontana op zaterdag 20 augustus 2005 om 19:04:Correctie: Als je van vlees houdt, dan gooi je het op de barbeque
Correctie; moet het wel ZOMERS weer zijn hier
Anders bak je gewoon in croma....
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 20 augustus 2005 om 19:13:omdat het vlees nog niet helemaal ontdooid was.
Tssss....een beetje biefstuk wordt nooit ingevroren!
Ik heb net weer een kogeltje achter de kiezen, eerst snel dichtschroeien, dan 1,5 minuut per kant, in goed hete boter, van tevoren even inwrijven met zwarte peper en zout. Varieren kan ook, afblussen met rode wijn zoals eerder genoemd, ik gooi vaak mijn krieltjes of champignons even over in de bakpan waar het vlees net uitkomt zodat het laatste restje sappen ook nog ergens in opgenomen wordt...etcetera etcetera..
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 20 augustus 2005 om 20:03:Olijfolie en klein stukje roomboter
Prachtig compromis, ik doe het in 50 gram roomboter..
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 20 augustus 2005 om 20:41:van tevoren even inwrijven met zwarte peper en zout.
Beter doe je dat na het bakken, trekt er geen vocht uit.
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 20 augustus 2005 om 21:11:Beter doe je dat na het bakken, trekt er geen vocht uit.
Ik ben altijd lerende!
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 20 augustus 2005 om 21:11:Uitspraak van Busines$op zaterdag 20 augustus 2005 om 20:41:
van tevoren even inwrijven met zwarte peper en zout.
Beter doe je dat na het bakken, trekt er geen vocht uit.
Jawel hoor, vocht maakt het vlees niet sappig, dat zijn de vetten












