Partyflock

Roddels

 
Ik kom er net achter dat er gewoon over me geroddeld wordt! Blijkbaar is mijn persoontje interessant genoeg :s

Nu ben ik dus benieuwd wie die sappige roddels gehoord heeft... en wat de roddel is natuurlijk ;)

Het hoeft natuurlijk niet alleen over mij te gaan, roddels over anderen zijn ook welkom :devil:
Aah joh..overal word er wel geroddeld ;)
Zukke mensen moeten gewoon eerlijk zijn en recht in iemands smoel zeggen wattie van diegene denkt..daar hebbik pas respect voor :)
Maarruh..heb nog geen roddels over je gehoord hoor ;p
ik ben op school nogal het doel wit voor roddels, eerst was het wel grappig enzo maar het begon steeds minder leuk te worden tot dat andere het er ook genoeg van begonnen te krijgen ik nog meer in de shit zakte "dood aan guppy" en van dat soort dingen op een tafel zien staan is toch niet helemaal fijn waar ik het aan verdient heb weet ik niet, ik ben een vrij normale jongen verschil niet veel van andere ofzo,
2 guppy: is idd vaag je weet nooit waarom mensen zulke dingen doen, je moet er maar het positieve van inzien (ook al is dit lastig) maar als je er overheen bent sta je weer een stuk sterker in je schoenen die gastjes zijn nog lang niet volwassen joh!!
suc6
volgens mij over mij niet hoor :-)
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
als iemand roddelt is dat een teken dat hun "eigen"leven niet zo interresant is. SAAI dus en hebben geen leven. triest. heel triest.
Inderdaad vaak zijn het de 'simpele' zielen die roddelen (tering hekel aan). Hun leven zal inderdaad niet interesant genoeg zijn... Zielig voor ze. Ik denk altijd maar; wat zullen jullie een moeilijk leven hebben zeg! Vaak vindt dit ook plaats in een omgeving met veel vrouwen (onder elkaar). Net of ze iedere vrouwelijke collega / medestudent etc. als een concurrente zien, en dan vinden ze het heerlijk om haar in een negatief daglicht te zetten. Waardoor ze er zelf beter van worden (denken ze). Maar vaak hebben ze alleen hun zelf ermee... . Ik stel mij altijd heeel neutraal op / roddel NOOIT mee / kan gelukkig beter opschieten met kerels dan met vrouwen (meestal)!!
ik heb het zelfde probleem gehad een tijd geleden.
zulke mensen zijn niet eerlijk,en durfen zelf niet de cofrontatie aan.
ze durfen zelf hun mening niet te uiten naar het persoon waar het om gaat.
ze maken een roddel,en zorgen dat iedereen het er over heeft.
iedereen stinkt er in en laten de roddel een eigen leven lijden.
het persoon is dan de confrontatie al uitdeweg gegaan,en heeft zijn eigen zwak zo verborgen.
dan gaan ze pesten zodat het persoon waar het om gaat hun uit de wegloopt en geen confrontatie aan gaat.eienlijk is het zielig voor de roddelaar en pester,ze hebben een probleem waar ze niet me overweg kunnen en vaak hebben ze het zelf niet eens door.
denk daar maar aan als je zo iets leest over je zelf guppie,het zijn mensen met een probleem en jij bent er de duppe van.dat is niet eerlijk,ik weet zelf hoe het is.maar het is voor mij toen een grote troost geweest.
2 a - c l i p s e THANX voor het openen van dit topic :)

2 de rest ook thanx. ik zit ook gewoon op een te trieste school...
ik heb ook nix gehoord hoor..ken je niet eens ;)

maaruh roddels, daar moet je altijd boven staan
Ik heb echt een hekel aan mensen die roddelen. Als je zoveel lef hebt, zeg het dan recht in die persoons gezicht. Tis gewoon laag als ze er via via achter komen, zoals nu gebeurd. Het gebeurd altijd wel en je kan er weinig aan doen, maar ik probeer er toch altijd ver vandaan te blijven.

En a-clipse ik heb nix gehoord, maar ik ken je ook niet :P
ik hoor ze trouwens nooit over mezelf

jaren geleden wel...dat ik aan de bruin zou zijn %)
hmmmmmmmm lekker geef mij is een beetje ;-)

laat ze lekker allemaal lullen joh je weet toch zelf t beste hoe het allemaal zit
zie 't als een eer, ze vinden je interessant en daarom roddelen ze. Ik weet ook dat er over mij geroddeld wordt...doen ze dat toch lekker...moet je je niet druk om maken hoor...
Oh oh, ik wordt volgens mij helemaal verkeerd begrepen...
Ik weet precies wat voor mensen leugens verspreiden en hoe kansloos zulke mensen zijn. die hebben bijvoorbeeld idd gewoon zo'n saai leven dat ze de werkelijkheid en de realiteit niet meer uit elkaar kunnen houden en dan hun rare hersenspinsels de wereld in helpen.

Het gaat er dus helemaal niet om dat ik er niet mee om kan gaan, natuurlijk sta ik ver boven zulke mensen, dat doet iedereen (als het goed is tenminste).
Ik lig alleen helemaal in een scheur over die roddels over "a - c l i p s e" :D
Ik heb gehoord dat jij een ontzettend vervelend ventje bent! :-D
Mensen geloven wat ze willen geloven, ze creeeren daarmee hun eigen werkelijkheid en hebben het gevoel meer controle over zaken te hebben, voor veel mensen is sensatie veel leuker dan de werkelijkheid, mensen roddelen om erbij te horen, verhalen worden opgeblazen omdat ze iets nieuws willen toevoegen en er zo bij willen horen.....
zeg a-clipse was de roddel niet dat je in je bikini.. op het balkon een cavia aan het piercen was? of was het nou dat je op tiroler porno geilt? wehehehe ;) (k)
2 kimmetje: ik heb ook gehoord dat jij erg "apart" bent, dat er zelfs een woord voor is... kimmetjepimmetjetoverfeetje (F)
IK zou 't zelf toch anders omschrijven;

KimmetjepimmetjetoverfeeKsje :-)
Een wijs man vertelde mij ooit een verhaal:

Hij werkte op een kippenboerderij waar 50.000 in een hele grote schuur zaten. Elke ochtend als men de schuur binnen ging vonden ze een aantal kippen die door andere kippen dood gepikt waren.
Ditzelfde gebeurd bij mensen. Mensen hebben het blijkbaar nodig om met z'n allen een 'zwakkere', 'mindere' of op een andere maner zich niet goed verdedigen kunnend persoon, zwart te maken bij andere. Heel zielig en triest en elke keer als ik zo'n verhaal hoor moet ik dan ook aan die kippen denken in die schuur.
niet zo bijdehand heh, kleine! Ik geef je alleen maar complimentjes... (feeks :p)
maggy heeft een vriendje nu???????
kijk dan zijn we al een echte community

roddelen rules, zolang het maar niet over mij gaat :P

roddels boeien trouwens niet, zolang je zelf maar de waarheid weet

moet niet te ver gaan natuurlijk :(