Partyflock

ejaculatie... lees en antwoord

 
daarbuiten gelaten of ik het kan ja of nee...

waar komt dat vocht in godsnaam vandaan! het is gewoon veel! en het is geen urine en het stinkt niet... de smaak schijnt alleen niet al te lekker te zijn :) help me ik ben nieuwsgierig!
Jakuza
Artiest Jakuza
Hmmmm. To ejaculate or not ?
het G plekje...
jah mar in mijn gplekje zit toch niet zoveel vocht!

ik dacht zelf aan baarmoedervocht maar kan dat?
net n speld in n hooiberg, als je dat ding probeert te zoeken
baarmoedervocht lijkt me hoogst onwaarschijnlijk... maar waar het anders vanddan komt, heb eg geen idee
jah maar het komt uit je vagina... en het is geen urine en gen plaspoep... het enige wat dan over blijft is naar mijn mening baarmoedervocht... toch??
maar dan zou dat na mijn mening de hele dag eruit lopen , want die staat open...
sluit alleen bij een zwangerschap
Zal het niet een zelfde soort substantie zijn als bij het mannelijke deel van de bevolking? Een soort voorvocht zonder zaadcellen dus eigenlijk..?
Vrouwelijke ejaculatie is het uitscheiden van vocht van en rond de urinebuis. Dit vocht is gn urine en gaat vaak gepaard met een sterk orgasme. Waarschijnlijk wordt het veroorzaakt door stimulatie van de G-spot.

zie:
http://www.jip.org/delft/seksframe.html

En van de meest betwiste vraagstukken is of vrouwen kunnen ejaculeren. Rapportages worden meestal afgedaan als verhaaltjes van vrouwen die proberen te verbergen dat ze in bed plassen. Veel seksuologen en artsen blijven het 'urine' noemen (ondanks de afwezigheid van de karakteristieke ammonia lucht die urine wel heeft), 'vaginale uitscheiding' en zelf 'overgebleven badwater' (a la Masters en Johnson).

Beverly Whipple is een van de seksonderzoekers die onderzoek heeft gedaan naar vrouwelijke ejaculatie en haar bevindingen - hoewel nog niet definitief - zijn intrigerend. Whipple en anderen onderzochten het vrouwelijke "ejaculaat" en vonden dat het chemisch vergelijkbaar is aan mannelijk ejaculaat. Ook toonde ze kleine kliertjes in het dichte weefsel rond de urinebuis aan, die de bron van deze vloeistof zouden kunnen zijn

Als alle vrouwen nu van die kliertjes hebben, waarom ejaculeren we dan niet allemaal bij ons hoogtepunt, net als mannen doen? Onderzoekers denken dat de hoeveelheid vocht varieert, net zoals bij mannen en het kan soms zo weinig zijn dat het niet wordt opgemerkt, wellicht voor vaginale secretie wordt aangezien die tijdens de opgewonden staat vrij komt; of -bij heteroseksuele seks- voor het ejaculaat van de man.

Doet het er allemaal toe? Sommige mensen vinden het een weerzinwekkend idee dat vrouwen prostaatklieren zouden hebben. Maar zoals Whipple zegt:"Sommige vrouwen die hiermee geconfronteerd worden gingen stilletjes hun orgasmes onderdrukken uit angst om het bed te bevochtigen." Ze merkt op dat sommige vrouwen onnodige operaaties hebben ondergaan om hun "incontinentie" te genezen. Er van uitgaan dat ejaculatie normaal is, is een belangrijke stapvoorwaarts in het accepteren en het je eigen maken van onze seksualiteit.

genoeg info?
voorlopig wel :)
dacht wel dat het prostaat achtige klieren moesten zijn.

Hetzelfde dus als ons vocht zonder zaadcellen.

Pre-cum kan je het ook wel noemen :P
he confuze, ff offtopic, maar om even op het topic "slikken of niet slikken" terug te komen; Ik neem aan dat je dit vast wel eens in je bek heb gehad... :) :K
Neuh, nog nooit meegemaakt... :D
jij maakt weinig mee...
Ja *snik* *booehhoeeee* er heeft nog nooit een meisje vocht in me bek gespoten %)
Ik voel me zo saai nou !!! :D

(dit was wel sarcastisch bedoeld he ;))
verstandig dat je het er even bij zet... had al bijna zwaar medelijden met je (NOT) :)
whaha dank je wel voor de info... hier heb ik tenminste wat aan! en jah een hard orgasme via de gspott is nodig om daar te komen... dat is gewoon zo NO DOUBT ABOUT IT!
orgasme via de g-spott nodig om klaar te komen? hehehehehe

Weer zo'n pleonasme.. (thanx alsheimer)

Enne Impulzzie, ik hoef jouw medelijden helemaal niet hoor !!! ik heb al zat medelijden van anderen HA!... :D
gelukkig maar... was zeker niet van plan die (heavy) taak op me te gaan nemen!
wooow... ik leer hier zoveel! tnx f-rybody ;)
met name van xypko! jij moet echt een rubriek krijgen in een tv-programma! de nederlandse dr. phill zegmaar (die zeiksnor bij oprah)... maar dan de verbeterde versie 'dr.phill v2.0'.... ;)
jah, ikke dokter Pil, hehehehe