Partyflock
 
Forumonderwerp · 803272


Het succesvolle Gate E* op Free Funk Festival is nog maar net achter de rug en ebeatz.nl* brengt je nu al een nieuw feest met de lekkerste house grooves. Dit nieuw concept in trendy discotheek De Bomax te Zevenbergen, staat voor een gegarandeerde gezellig avond. Kwaliteit house tegen een betaalbare prijs.

Line-up:

Funkerman | site
in vuur en vlam, Vasquesz (Tilburg)

The FunkFreakerz| site
Breda Barst, Syneasthesia, Gate E*

Phat B
Bomax Resident

Rob S
City Sounds DJ Contest

Datum: 10 september 2005
Tijd:10:00 - 04:00
Entree:€ 5,-
Locatie: Discotheek Bomax, Zevenbergen
Voorverkoop adressen:verkoop punten worden z.s.m. bekend gemaakt.

Kaarten zijn ook te bestellen door een mail te sturen naar: party@ebeatz.nl

Voor meer info check www.ebeatz.nl
laatste aanpassing


Nog minder dan 2 weekjes en dan is het zo ver...

Het eerste Ebeatz.nl* feest in Bomax, Zevenbergen. De vooruitzichten zijn goed en de aanmeldingen voor kaartjes lopen op zijn zachts gezegd als een trein. Om drukte bij de deur te voorkomen adviseren we om vroeg op de avond al te komen.
Funkerman is wegens een druk schema ook vroeg op de avond gepland. Funkerman staat bekend om zijn wat stevigere house sets en om zijn kwaliteits producties. Funkerman is de laatste jaren een veel gevraagde dj in het Nederlandse dancecircuit. Op deze avond maakt ie even een tussenstop voor Ebeatz.nl*!
Waarna Rob S uit Amsterdam het overneemt. Hij heeft ons bij de City Sounds dj-contest weten te overtuigen een echte feestmaker te zijn! Hij neemt zijn beste house plaatjes mee om daarna goed aan te sluiten The FunkFreakerz.
Dit zal hen eerste officiele feest zijn in de regio Zevenbergen, sinds dat ze samen zijn gegaan als The FunkFreakerz. Zij komen uit de regio Zevenbergen, dus dat is voor de mensen uit deze regio natuurlijk een goede gelegenheid om ze eens live te kunnen zien.
Daarna zal Phat B, (Bomax Resident en Ebeatz.nl* lid), het overnemen en er een waardig einde aan draaien! Zoals hij dat altijd doet in de Bomax!


Ebeatz.nl*
10 September 2005
Bomax, Zevenbergen
Entree: 5 euro

Funkerman (Vasquez, In Vuur En Vlam, Flamingo Recordings)
The FunkFreakerz (Free Funk Festival, Breda Barst, Nighttown)
Phat B (Bomax Resident)
Rob S

laatste aanpassing