Partyflock

Verslag EO-Jongerendag

 
Jakuza
Artiest Jakuza
Omdat er zoveel vraag naar is, zet ik hem hier maar neer, aangezien om de een of andere vage reden ik een error krijg als ik gwoon bij de verslagen wil zetten.... :S

Wil alleen van te voren wel opmerken dat ik het een beetje slecht vindt van iedereen die een paar weken geleden om een kaartje of iets dergelijks liep te brullen en nu niet is gekomen. Ik had duzz voor 9 mensjes kaarten over... :S Mja, eigen schuld, jullie hebben echt een supervet dagje gemist :D.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nou, na veel vraag er naar, ff een verslagje van de EO-Jongerendag....

Om te beginnen: Het was vet! Niet te geloven. Ik heb nog nooit zo veel lol gehad in het daglicht (Als we de nacht er bij gaan halen, dan ga ik toch twijfelen... Al zou het misschien wel tegen een Qlimaxje op kunnen ;)).

Met blij gezicht, meerdere zakken lollies en geitenwollen sokken (Hee, je moet je toch op de een of andere manier aanpassen) richting Arnhem getrokken. Toen ik ongveer vijf minuten op weg was, kwam ik tot de conclusie dat de christelijk traditionele manier van vervoer, namelijk de voetenwagen, toch wel tamelijk vermoeiend zou wezen en mogelijkerwijs wel een probleem zou kunnen opleveren qua op tijd wezen. Duzz toen maar richting station en een treintje gepakt. Retourtje Enschede-Arnhem. Wat was ik toen nog onwetend (en heidens).... ;)

De treinreis was tamelijk saai, zoals we al van de NS hebben leren te verwachten. De alom bekende vertragingen enzovoort lieten ook niet lang op zich wachten (Waardoor ik wel weer lang moest wachten :(). Uiteindelijk met een uur vertraging in Arnhem terecht gekomen, waar ik met vermoeid doch verblijd hart een Xypzo, GHBFreak, Poekie en M@rijke tegenkwam. Het leek wel bijna of God dit voorzien had, aangezien er hier van toeval geen sprake kon wezen. Of misschien hadden we toch wel afgesproken... ;)

Autotje in, muziekje aan, lollie in de mond, en richting Gelredome maar ! Na uitgebreid de Arnhem-Ring bezichtigd te hebben, een gokje qua richting te hebben genomen en door paaltjes voorzien van rode strepen tegengehouden te zijn, kwamen we dan toch op het Gelredome terrein terecht. Meteen komt er een vriendelijk kijkend portiermannetje op ons af: "Jullie komen voor de McDonalds, he ?" Hmmmmm, kennelijk zagen we er niet al te christelijk uit.... Ik besloot maar niet beledigd te wezen en geen enkele opmerking te maken over het feit dat ik elke seconde van de dag mijn kruis bij mij draag, en dat daar mogelijkerwijs bij hem wel eens verandering in zou kunnen komen mocht hij mij weer zo beledigen...

En toen het terrein op... En ja hoor, de lol begon toen al... Allemaal braaf kijkende mensjes en dergelijk ander volk. Verkoopsstandjes met cd's van Jezus en dergelijke. Een standje met een bord "Jij hoort er ook bij" *lach gier brul*. Jammer genoeg waren de Jezus Loves You (Slechts 1 Euro) DVD's uitverkocht. Het is dat we allemaal zo veel respect hebben voor de jeugd van tegenwoordig of anders waren er wat jongetjes met blauwe oogjes zonder DVD geweest ;D. Eenmaal binnen (Ingang G, hoe kan het ook anders ;)) kon de lol pas echt goed beginnen. Ik ga nu vast dingen vergeten, maar ik heb nog nooit zo veel extraam wazige en grappige tegelijkertijd op een middag meegemaakt.

Het begon al goed met een GHBFreak die de chronische behoefte kreeg om koprollen te maken door de gangen van het Gelredome. Ondertussen werden wij allen flink goed aangestaard door de aanwezige bevolking. M@rijke met haar prachtige I love G-Sus shirtje, GHBFreak met doorzichtige blouse en tepelpiercing, Xyp met nog meer G-Sus, Poek met brave jurk doch inkijk op rood-zwarte beha en moi met mijn welbekende Rebel against Society shirtje. Ik was nog wel het braafste denk ik :D.

Op onze sprituele zoektocht door het Gelredome heen, kwamen wij meer dan genoeg vreemd tegen. Langharige vreemde Metalmensjes, gigantische posters van SpiceGirls, een Hardhouse-meisje dat out ging in de kerk (Daarover later meer) etc. etc. Ondertussen bood GHBFreak de lokaal aanwezige dames (In de leeftijdsklasse 9-24, met vooral veel 14-16) een likje aan zijn tepelpiercing aan. Kennelijk viel dit aanbod niet zo goed, want de dames weigerden. En kennelijk waren wij niet geheel gepast gekleed, aangezien andere mensjes de behoefte voelden "Jullie zijn oversext" te roepen. Waarop een van ons (volgensmij was t M@rijke) de masterlijke opmerking "En jullie zijn Ondersext!!!" maakte. Op dat moment had ik het niet meer en rolde werkelijk waar over de grond van het lachen. Wat weer wat chagrijnige blikken opleverde, die zo komisch waren dat ik weer verder rolde. Afin, na een tijdje zo de vloer verblijd te hebben met mijn aanwezigheid, werd het eens tijd om de zaal te verkennen. De zaal. Eng, indrukwekkend en wazig tegelijk. Enkele tienduizenden christelijke mensjes die braaf op stoeltjes zaten te luisteren naar vreemde muziek en nog vreemdere mensjes die een soort van semi-preek gingen houden. Daar zal ik niet bijzonder over uitwijden, luister 5 minuten naar de EO op de radio en je weet wat ik bdoel. Er waren echter meerdere momenten in de zaal waarbij ik het gwoon niet meer had. "Ieder dient zijn eigen kruis te dragen en niet dat van een ander" is toch wel een van de betere voorbeelden.

Ondertussen maakten we af en toe de hallen nog onveilig, waarbij Poek de christelijke bevolking meerdere malen voor gek ging zetten door de grootste nerden mogelijk te versieren (Wat overigens bijzonder komische taferelen opleverde)... Tijdens een van die tochten door de hallen heen, kwamen we ook het Hardhouse-Meisje tegen. Aardige meid met een fruitig uiterlijkje die kennelijk ergens in Rotterdam of omgeving woonde en af en toe Hardhouse feestje bezocht en ook out ging in de kerk. Zo leer je nog eens interessante mensen kennen.

Ondertussen hoorden GHBFreak en ik al lawaai uit de zaal komen. Interesse gewekt, gingen wij voorzien van fris en fruitg gezelschap de zaal in, alwaar wij konden genieten van duizenden christenen die op de meest gruweloze muziek aan het meeklappen waren. Voor de lol maar leuk meegedaan, wat een bijzonder melige foto opleverde (Ow wat hoop ik dat die fotoz op PF komen) ;).

Tijdens al deze onzin kwamen wij ook nog een bijzonder vriendelijk mannetje tegen dat kennelijk in de Gelredome werkte, die Xypzo wel zijn Bavaria necktie wou geven in ruil voor een foto. Deal. Nog eventjes zijn nerdenpetje geleend voor een xtreem wazige foto van moi en maar weer door.

Nja, aan al het leuks moet een einde komen en om iets van half 5 zijn we dan maar naar buitengewandeld, waar ik mocht genieten van een Poek die zich live ging omkleden in het officiële FireStorm tenue. Buiten nog geïnterviewd door zowel de EO voor TV als de Aktueel. Het lijkt er op dat we beroemd gaan worden ;)... Tja, dat was het eigenlijk wel... ;D

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Greetz, de heidense St. Jakuza de XIVde, die de komende 14 jaar zijn zonden gaat opbiechten in zo'n hokje... (Heb je die biechtnonnen ooit eens van dichtbij bekeken ? Ik heb het telefoonnummer van een er van ;D) (Nou ben ik ongveer half serieus, figure zelf maar uit wat die helft is ;))
laatste aanpassing
hahaahahh wat een verhaal zoiets kan je volgens mij nietverzinnen had je het niet kunnen filmen :D
:D
Whahahaa, Lache man!
YepZ... jammer dat ik er niet meegekomen ben, heb die dag heel kansloos op en neer gereisd naar Duitsland met een trein (ook met vertraging) waardoor ik te laat in Duitsland op lokatie kwam, de winkels er dicht aantrof (stopt daar om 16:00 al!) en dus onverrichter zaken terug naar huis kon. Gelukkig nog wel een deel FlatRock mee mogen maken hiero naast de deur en die avond nog Fris en Fruitig (toevallige link in je verhaal?) bezocht. Al met al een leuke afsluiter van een dag :P
Haha grappig man! Moet echt humor zijn geweest zo'n dag! Ik stond 's morgens met 2 andere gabbers nog voor het Gelredome, ff ontbeten bij de Macdonalds na D-boy Invasion, alleen we hadden geen kaartjes en waren ook moe... volgende keer beter :)

PF in de Aktueel? Ben wel benieuwd! Wat vroegen ze eigenlijk? En wat vroeg de EO aan jullie voor de TV?
hehe, jullie hebben je wel vermaakt daar duszz
laat die foto's maar komen :)
nog opmerkingen gehoord over Gsus merk?
en wat doet de aktueel bij EO dag, vaag?

skabber: daar dacht ik ook meteen aan toen ik het las...hehe en dat fris&fruitig feestje was zo heftig dat de stoppen erbij uit sprongen ;p
er zijn toch wel foto`s van ons poekelientje he in fireStorm tenue ?
of moet ik tot donderdag wachten ? :S
beetje respectloos :(

maar waar is dat verhaaltje van de meisje dat outging nou?
Uiteindelijk ben ik daarom ook niet meegegaan...­ Niks ten nadele van de anderen die wel zijn geweest, maar het leek me tog niet egt een goed idee, kon t niet egt rijmen met mijn opvatting zelf enzow...­ maar leuk dat jullie t zo leuk hebben gehad!
idd...­ waarom ging dat meisje out dan?
ben benieuwd naar de foto's :)
ja ,warom ging dat meisje out dan?
erg pauper.­
Uhm...­ Die ging out omdat ze de dag er voor heel lang naar een Hardhouse feestje was gweest en daardoor kon ze de kerkdienst niet meer trekken en is ze op de wc van de lokale kerk out gegaan....­ Get it ?
hihi! vet verslag Jak!:D

had het zelf niet beter gekunt :devil:

en ben benieuwd naar de foto's :9
Heel erg leuk hoor!!
Maarree over die foto's gesproken....­waar blijven die nou???
lache hoor.­ had naar zoiets echt niet naar binnen gegaan veel te bang om gebrainwashed te worden...­
Ik heb een paar foto's gezien op Xypzo's digitale camera en ik moest er echt hard om lachen! :D


Stelletje gekkies! ;)
Komen de foto's ook op PF? Ik ben er wel zwaar benieuwd naar!
2 gold:
Er komen als het goed is wel foto's op PF, maar alleen de "­niets-verhullende".­ We waren aangesproken door de organisatie, dat als die foto's op internet zouden komen, we aangeklaagd zouden worden.­ blablabla...­
foto's zijn hier te zien, zolang ze nog nie aanwezig zijn op PF:

Peters homepage inclusief alle EO-pics

(die eerste foto is het huisje van poekie (tenminste, boven, beneden is een restaurantje! :))

Oja, ik moet er nog een paar uithalen enzo, maar wegens de hoge vraag heb ik maar ff alle fototjes erop gezet. :) Nou dahag!! :) ENJOY
LOLOLOLOLOL

omg ik ga echt dood hier lololol die fotos
Ik ga ze NU bekijken en ben echt benieuwd! En laat jij ze wel gewoon op je site staan Xypzo?
The Jakuza man hoort er ook bij..... wat kewl..... :)
wow peetje....dacht dat je zou filteren:9


hihi, stout hoor!
Oeh stoute Peter! Naughty naughty! You deserve a spankin ! ;P
Vrij respectloze actie zoals iemand al zei.­ Aan de andere kant weten zij nu ook eens hoe het is om lastig gevallen te worden net als zij mij altijd lastig vallen door met zo'n jezus bus voor de ingang van een groot feest te gaan staan.­
t is maar waar je je aan ergerd, ik maak me niet druk om zo'n bus...
verwacht ook niet dat mensen zich druk maken over mij..;)
Leuk verhaaltje Jakuza :-D piste bijna in men broek van het lachen... wil je het nog wel eens horen vertellen en dan je hoofd erbij zien.. volgens mij kom ik dan echt niet meer bij