En waar raak je aan aparte repen? ik weet wel shop waar ze die repen verkopen, maar ze verkopen ze per 10 en voor de eerste keer wil ik er toch geen 10 in ene keer kopen, want als ze dan niet goed zijn... an zit je er maar mee
bij ons kun je gewoon een reep kopen voor 12 euri geen probleem en afdraaien doe je toch wel.! ik zag de vliegende schotels voorbij komen en op een gegeven moment zag allemaal zeeanemonen.
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 30 juli 2005 om 17:35:Kan je ook een smartshop in Utrecht vinden?
tuurlijk, ff google :smartshop utrecht..
Uitspraak van Ramirez Blanco op zaterdag 30 juli 2005 om 15:53:bij ons kun je gewoon een reep kopen voor 12 euri
Vond die repen ook tegenvallen. Portie paddos had bij mij meer effect.
Ik denk dat je gewoon eens op de juiste manier thee moet zetten van 2 porties, dan denk ik wel dat het werkt.
Beste tripmiddel?...ik zou zeggen HAWAIAANSE paddo's...
lekker bakkie thee van zetten....gegarandeerd een vette
trip!
(voor een GOEIE trip zou ik 't wel
thuis doen in relaxte/vertrouwde omgeving, met leuke
mensen..... en zorg wel dat je een beetje lekker in je vel
zit!)
lekker bakkie thee van zetten....gegarandeerd een vette
trip!
thuis doen in relaxte/vertrouwde omgeving, met leuke
mensen..... en zorg wel dat je een beetje lekker in je vel
zit!)
en bij ons waar is dat? héhé anderz wel eens omkomen als het niet ver is...
breda of maastricht zal voor jou wel te doen zijn denk ik. maar je moet het wel in vertrouwde omgeving doen en goed in je vel zitten, want je gaat er goed van achteruit!
Gisteren in Hulst, breda en amsterdam geweest, lekker chilleuh in Nederland, effe om een beetje weed en Hasj en leuwke dag/avond beleefd en ja de tripdinges zal voor nen andere keer zijn... Op punt gestaan om paddo's mee te nemen maar voor ze zo op te eten, eech nee dank je
daarom moet je zon chocoladereep nemen, dat smaakt enigzins nog. als je die paddo zo eet ga je zwaar over je nek.
Uitspraak van [PPT] Arjen deEnkele ervaringen van vriendinnen, kennissen en onszelf: Een vriendin die ‘s avonds een kopje doornappel-thee dronk, zag in het donker opeens een groot monster dat haar vanuit een hoek van de kamer beloerde. Ze wist dat dit gedrocht haar zou bespringen als zij haar ogen er ook maar een moment van zou afwenden. Zo bleef zij de hele nacht naar het duistere, zacht golvende mormel staren. Toen de ochtend aanbrak en daglicht de kamer begon binnen te kruipen, zag ze dat het slechts een donker gordijn was dat zachtjes op de tocht bewoog...op zaterdag 30 juli 2005 om 14:23:
Een andere vriendin begon snel een graf te graven waarin ze gedurende haar hele trip als een lijk heeft liggen griezelen. Ze werd stokstijf, voelde haar vlees wegrotten en de wormen uit haar oogkassen kruipen.
Een vriend zwierf rond over een slagveld waar duizenden gesneuvelden lagen te stinken terwijl er ook nog enkele zwaar gewonden kreunend rondkropen. Weer een ander veranderde in een wild zwijn en kroop knorrend rond op handen en knieën, terwijl hij zand, eikels en takken vrat. Een kennis at dertig zaden van de doornappel en belandde in een krankzinnigengesticht, waar hij drie jaar bleef.
Uitspraak van [PPT] Arjen deEnkele ervaringen van vriendinnen, kennissen en onszelf: Een vriendin die ‘s avonds een kopje doornappel-thee dronk, zag in het donker opeens een groot monster dat haar vanuit een hoek van de kamer beloerde. Ze wist dat dit gedrocht haar zou bespringen als zij haar ogen er ook maar een moment van zou afwenden. Zo bleef zij de hele nacht naar het duistere, zacht golvende mormel staren. Toen de ochtend aanbrak en daglicht de kamer begon binnen te kruipen, zag ze dat het slechts een donker gordijn was dat zachtjes op de tocht bewoog...op zaterdag 30 juli 2005 om 14:23:
Een andere vriendin begon snel een graf te graven waarin ze gedurende haar hele trip als een lijk heeft liggen griezelen. Ze werd stokstijf, voelde haar vlees wegrotten en de wormen uit haar oogkassen kruipen.
Een vriend zwierf rond over een slagveld waar duizenden gesneuvelden lagen te stinken terwijl er ook nog enkele zwaar gewonden kreunend rondkropen. Weer een ander veranderde in een wild zwijn en kroop knorrend rond op handen en knieën, terwijl hij zand, eikels en takken vrat. Een kennis at dertig zaden van de doornappel en belandde in een krankzinnigengesticht, waar hij drie jaar bleef.
Om het relaas compleet te maken ook een min of meer positieve ervaring: "Tijdens een doornappeltrip zat ik te lezen in een oeroud, ongelooflijke toverboek waarin alle antwoorden stonden op alle vragen die ik maar kon bedenken. Urenlang zat ik gefascineerd in het boek te bladeren, totdat het effect minder werd en ik me afvroeg wat dit in godsnaam voor een boek was en hoe het heette. Ik sloeg het dicht om de titel op het omslag te lezen en op hetzelfde moment was het boek weg en zat ik met lege handen. Helaas was ik naderhand niet alleen alle antwoorden vergeten, maar ook de vragen die ik het boek had gesteld."
en ik maar denken dat een kameraad van mij gekke dingen zag toen we om 4 uur midden op een verlaten snelweg door een koe op een eenwieler werden ingehaald
baas boven baas he
Uitspraak van permanent verbannen op zondag 31 juli 2005 om 00:24:Hoe maak je zo'n omelet eigenlijk precies?
Schuimige omelet met champignons (2 pers.)
--------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
250 gram champignons
75 gram oude kaas
3 eieren
2 eetlepels olie
50 gram boter
1 teentje knoflook
1 eetlepel citroensap
2 tot 3 eetlepels pesto (Italiaanse basilicumsaus) uit een potje
zout en versgemalen peper
Bereiding:
Snij de schoongemaakte champignons in plakjes. Rasp de kaas (of koop geraspte kaas). Splits de eieren in twee kommen in dooiers en witten.
Verhit de olie en de helft van de boter in een pan en bak de champignons omscheppend tot ze beginnen te kleuren. Pers er de knoflook bij, bedruppel ze met citroensap en bestrooi ze met wat zout en peper. Laat nog kort bakken en draai het vuur onder de pan uit.
Roer intussen de eierdooiers los met de helft van de kaas en wat zout en peper. Klop de eiwitten stijf met een mespunt zout.
Verhit de resterende boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag.
Spatel het dooiermengsel in twee gedeelten door het eiwit. Schep het eimengsel in de koekenpan en laat op middelhoog vuur circa 4 minuten bakken tot de onderkant van de omelet begint te kleuren. Bestrooi de bovenkant met de resterende kaas en zet een deksel op de pan tot de bovenkant van de omelet is gestold en de kaas begint te smelten. Bestrijk de omelet met pesto en schep er de champignons op. Serveer meteen en geef er desgewenst rijst of knapperig brood bij.
vervang de champignons door paddo's, tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 24 oktober 2005 om 16:23:paddos wou bij mij niet zo..
neej bij mij de 1e x ook niet zo,.. dus ik d8 ik neem de 2e x wat meer,.. nou egt niet dat ik ut nog un x doe! pfff













![[WBS] Joker.one](/images/user/105079_1882340.jpg)



![[PPT] Arjen de :banana:](/images/user/158106_52044.jpg)
