Partyflock
 
Forumonderwerp · 789578
­
Déjà Vu Blackhole Classics Part II


Na het grote succes van de Blackhole editie "the Collectors Edition" is er nu voor de tweede keer het befaamde trance label "Blackhole" te gast bij Club Déjà Vu.
Op zondag 10 juli aanstaande zullen naast Bas&Ram de dj’s Cor Fijneman en Ton TB acte de présence geven tijdens de Déjà Vu editie “Blackhole Classics Part II”.

Blackhole 'het' label van dj Tiesto heeft vele grote producers/dj's onder zijn vleugels. Zo zijn er in de loop van de jaren tracks uit gekomen van o.a.: Tiesto, Mark Norman, Mojado en natuurlijk de gasten van deze
zondagmiddag Cor Fijneman en Ton T.B.
Cor Fijneman die in the good old day's in de Spock draaide in de zelfde periode dat Tiesto daar draaide, heeft daar zijn eigen trance sound kunnen ontwikkelen, die vrolijk, mooi en uplifting te noemen is.
Ton T.B. a.k.a Three Drives is een van de producers (met Mark van Dale en Enrico) die verantwoordelijk is geweest voor mega Club-trance hits zoals “Greece 2000”, “Turkey 2000”, “Sunset on Ibiza” en recentelijk als Ton T.B. met de hit "Air Traffic"

In de 2e area zullen de dj’s Alfonso en Erick E de dj booth bestormen en jullie meenemen op een reis van vrolijke club en houseclassics. Alfonso is één van de vaste dj’s van Happy Dayzz, die ook al een aardige fanclub aan het opbouwen is. In het verleden stond hij samen met bekende dj’s als Jean, de Klubbheads, Armin van Buuren en Tiesto in tijdens de toen zo drukbezochte en befaamde Club Delight house party’s in de jaren ’96 ’97 in Utrecht.
Erick E; ”High-caliber DJ, explosive party-starter, gifted producer”, zo staat er omschreven op zijn website is één van de dj’s die zijn roots in de befaamde Roxy heeft liggen. Zijn draaistijl laat zich omschrijven als
energetische dansbare groove. Ook als producer en platenlabel eigenaar is hij zeer succesvol, zowel solo als tezamen met Matthew Dekay en Olav Basoski.

Nou met een dergelijke top line up kan deze editie van Déjà Vu eigenlijk al niet meer stuk, maar we hebben deze middag nog meer verrassingen voor jullie in petto. Wat dachten jullie van een heerlijke buiten area; een lounge garden compleet met zwembad en een leuke badmeester, waar je lekker kunt zitten relaxen, chillen en genieten van de mooie zomeravond met de gezellige party familie van Club Déjà Vu, met op de achtergrond de daverende classics van de Blackhole sound?! Echt waar, we zeggen het wel vaker, maar deze speciale editie van Déjà Vu mag je écht NIET missen. Dus nu maar duimen voor mooi weer, zodat we met zijn allen kunnen genieten van Déjà Vu aan de Costa del Culemborg!

Zondag 10 juli 15.00-22.00uur Happy Dayzz Beesdseweg 1a Culemborg entree 10 euro age 21+

www.happydayzz.nl www.clubdejavu.org www.bas-ram.com