Partyflock

Groeten Uit Leeuwarden

 
Ja mensuh, de groeten uit Leeuwarden. Ik ben vanuit met adam naar leeuwarden gereden. FF lekker afteren bij gabbabitch. En straxxx weer terug naar adam voor ut volgende feessie.
ik heb sabientje ook niet gezien :(
groeten terug
Ik heb hans en grietje wel gezien. Alleen dan zonder hans. Die zat denk ik in de oven bij de heks ofzo?
laatste aanpassing
ja ik geloof t wel maar weet ut niet 100% zekers want ik dacht dat grietje met die kabouter met die rode puntmuts hand in hand liep op zoek naar mijn kluts die uiteindelijk gestolen is door tinkywinky en volgens mij speelt hans onder 1 hoedje met tinkywinky :vaag: :P
Neej, die kabouter liep op d-boy rond. En die zei dat Tinkywinky je kluts had. Maar tinkywinky was nergens te vinden. Misschien zat ie samen met hans in de oven van de heks?? Dan heb je wel een probleem, want dan zit je kluts ook in de oven, en is ie opgebrand. Dus kan je alle hoop wel opgeven dat je die ooit nog terugkrijgt! Je bent gewoon een hopeloos geval, zonder verbetering op uitzicht:P.
Ik kom ook ui Leeuwarden (Fryslan). Maar woon er godszijdank niet meer...!! Ik heb tegenover " De Marwei" gewoond (zenegroen). En jij uit welke streek kom jij??? Misschien kennen we elkaar / wereld is klein..
Me ouders wonen er nog, maar studeer nu in Enschede... toch elke keer mooi om terug bij me ouders te komen en de stad weer ff te zien, is gemiddeld 1 keer per maand ofzo dat ik een UpDeeT van de veranderingen en verbouwingen zie daaro :)
2 Christina: ik woon der ook tegenover alleen dan op heggewinde. heb heeeeeeel lang geleden ook op zenegroen gewoond:)

2 StefanhardcorE: ik ben nu helemaal :frusty: want nou ben ik dus voorgoed mijn kluts kwijt :( maarja....dan maar lekker :vaag: en prettig gestoord zijn. leg me er dan maar bij neer dat ik de rest van mijn leven zo moet zijn :D :S
He, da's nou jammer Gabbabitch:D. Whehehehe, ach zolang we maar samen lekker :vaag: en en prettig gestoord zijn, komtut allemaal goed! Want je weet ut: "En stefan is lekker net zo vaag en gestoord als ik dus dat is nog leuker [lees vager]". ;)
laatste aanpassing
ja dat kunnen we wel samen lekker :vaag: zijn hahahaha

wat een toeval we hebben dezelfde partypic :P :D

vage foto hoor B)
Haha, toeval?? Of heeft de kabouter met de rode muts spijt van zijn actie en ons allebei dezelfde profielpic gegeven? :p.

Maar hij is wel lekker :vaag: ja:D.
precies die K*T kabouter weer als die nog es tegenkom dan versteen ik hem en zet hem hier in de tuin naast de schommel hehehehehehehehe weet je wel die schommel :) die buren hiero beleven hier nog es wat met vage mensen die gaan schommelen overdag hahahaha wat een LOL :D
Whehehehe, ja die schommel kicks ass!!! Whehehe, af-en-toe ff naar buiten vet hard schommelen eraf springen en weer naar binnen. En die buurvrouw maar kijken steeds:D. Whahahahaha, volgende keer schommel ik tegen die kabouter aan dan. Moet die buurvrouw de brokstukken ontwijken ;d.