Partyflock

EN ER WAS....DE KOE!!

 
k had daarstrax een heel verhaal over koeien aan damien verteld. Over het geloei van ze. Dat heb ik in mijn stonede bui even uitgewerkt...wat deken jullie ervan? Ik heb dus egt ergens in de trein/bus/metro/tram krant (om maar ff geen reclame te maken) gelezen dat er communicatie patronen in het geloei van koeien zit...zodoende heb ik dit geschreven:

Communicatie in de vorm van geloei. Vreemd eigenlijk dat koeien loeien. Barbaarse primitieve geluiden om hen kenbaar te maken in de wei. Dat is wat we horen. Onder de huid van zwarte vlekken op een witte vacht, huist dan ook een geheel netwerk van diverse zenuwsystemen.

Een koe is een ingewikkeld beest net zoals de mens. Houdt zich in leven met het verorberen van gras (gelukkig laten ze mijn gras wat ik rook met rust, k zou nie meoten denken aan space melk ).

Maar in ieder geval boeide het stuk in de krant mij enorm, toen ik las over verschillende vormen van communicatie in de koeiloei wereld om het maar zo te noemen.

Wist men hier bijvoorbeeld al dat wanneer koeien willen eten, omdat ze honger hebben, dat ze in een zwaardere en lagere vorm van loeien overgaan?
Heeft men hier wel eens overnagedacht dat het loeien eigenlijk telkens anders klinkt.
Een onbekende professor, waarvan ik de naam mij niet meer kan herinneren, vertelde in het kranten stukje over deze communicatie.
Een buitengewoon uitgebreid onderzoek heeft hij verricht naar het loeien van de welbekende huis tuin en keuken koe in nederland.
Jaren lange studie leidde ertoe dat hij verschillen in het loeien wist te lokaliseren, gevolgd door het plaatsen van de vormen geloei, op de momenten van gebeurtenis.

Zo bleken er hogere tonen te ontstaan tijdens de sex, wat ons doet denken aan het feit van de mens. Het kreunen tijdens de penetrale gemeenschap.

Wanneer een koe dorst heeft gaat hij over tot een brak geluid gevolgd met korte lage loeien om het feit aan te geven dat hij dorst heeft.
Mede koeien kunnen op dat moment merken dat de koe dorst heeft, en hem eventueel leiden naar een sloot, of nog beter eigen melk laten zuigen

Een ander item is de communicatie naar elkaar toe. Dus in principe de koe met de koe in het communicatie proces, waarbij de ene dient als receiver terwijl de andere continu transmit. Gelukkig gaat dit over een duplex verbinding door de ether, waardoor men zelfs het gevoel krijgt van een conversatie, of een luid geloei vanuit het koeien publiek.
Wat deze patronen kenmerken is een grote afwisseling van laag, hoog, kort en lang geloei. Professor x (laten we hem LoeiKoei noemen), heeft het grootste deel van zijn studie verricht aan deze vorm van communicatie.
De ontdekkingen waren dan ook schokkend voor de mensenwereld.
Hij kon namelijk 85% van de loei gevallen niet in een degelijk daglicht plaatsen. grote wartaal onder de koeien, alsof het joint rokende luie beesten zijn. Drugsgebruikende junks die niets zinnigs weten te loeien. Alsof ze drinken. Geen touw aan vast te knopen.

Toch kon Prof. dr. andes LoeiKoei enkele patronen herkennen.
Denkn bijvoorbeeld aan Wanneer koeien boos op elkaar zijn. Dan wordt het geloei buitengewoon hevig, schokkend en grotesk. Enorme koren van Geloei. Waaruit men dit kon opmaken..

MoeEEEeeEE Moe MoMoeeeMoeeMoeeeOEOEOEE is volgens professor loeikoei gelijk aan het fuck you syndroom onder de mens. Het principe waarbij de middelvinger omhoog gaat en het woord fuck jou eruit gekakt wordt alsof het een enorme ontsluiting van een diarree explosie is.

Met deze gegevens heeft Dhr. Prof. Dr. A. loeikoei bewezen dat er professionele vormen van geloei aanwezig zijn die te bevatten zijn als hedendaagse communicatie tussen de mens.

Zijn onderzoek zet hij onverzorgt door, met de hoop nog meer ontdekkingen te kunnen doen.

­[img]http://promo.net/madcow/cow.gif[/img]

­[img]http://promo.net/madcow/madcow.gif[/img]
In ieder geval ben ik zeer geboeid door deze ontdekkingen.

hehe en ik ben zo stoned als een garnaal.

Greetz oz
Fock it, dat je op zoiets kan komen als je zwaar stoned bent zeg :-D:-D
sorry kan gebeuren toch?

vind je t een leuk verhaal of niet?

het is namelijk egt zo :-)
Ik vind het een heel boeiend verhaal, zo heb ik nooit over het geloei van koeien gedacht.

Ik dacht altijd als die koeien loeiden dat ze weer eens gemolken wilden worden.

Ik bedoel, ik woon in de buurt van een weiland met koeien en ik heb die beesten echt nog NOOOOIIT, zolang ik hier woon, 8 jaar, horen loeien. Gewoon never, niet eens toevallig. :S Of ik was weer eens zo vaag dat ik het niet door had.

Ik kan me nog wel een keer herinneren dat ik na een feest met een maat van mij daar heen was gegaan om een koe bier te voeren. :-D Was niet echt gelukt volgens mij, want we hadden het glas wel bij de koe neergezet en vanaf toen is alles voor mij een waas.
hehehehehe jaja de koeien wereld heeft heel wat raadsels voor ons in petto, maar ooit zullen we het allemaal begrijpen :-D
Arthur C. Clarke and the mysterious universe of the cows. :-D

Kent iemand dat trouwens? Tijd geleden kwam dat altijd op Discovery, dat vond ik dus echt een boeiend programma.

Heb je trouwens ooit stil gestaan bij het feit dat die koeien zwart en wit zijn? Ik bedoel, ik denk niet dat ze een camouflage functie heeft.
Wat denk jij? VOlgens mij heeft het iets met de melkproductie te maken, hoe witter de koe, hoe beter de melk?
nee man want je hebt ook rooie koeien...

maar ik denk dat je de witte koe met zwarte vlekken meer meot zien als de belgische camouflage koe.....

nutteloos dus :-D
Weird. De koeien die ik tegenkom vragen gewoon altijd "ik heb dorst, mag ik wat drinken?". "Ik heb honger, geef me voer" ;D

Wel leuk stukkie trouwens van O.O
Hehehe :-D

Ik ga denk ik maar eens stoppen hier op PF anders doe ik helemaal niks meer vanacht, moet nog een heel boek uitlezen en analyseren :-(
FENOMENAAL sahin!! eg waar! hahahahaha koeien boeide me altijd al maar nu word me meer duidelijk over hun geloei! hehehehe

kewl stukkie!!

veel liefs +­ kuss Vrouwtje
hehe moet kunne, maar nu gaat ik slapen. truste every 1 :-)
hmzz eigenlijk wel vaag dat ik dit geschreven heb gister....


wel een leuk verhaal geworden :-D
ja wel grappig verhaal ...maar op zoiets zou ik nooit op komen als ik stoned ben :S
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
wel grappig ja :D

dat je op zoiets kan komen als je stoned ben kan ik begrijpen maar dat je het dan kan onthouden en uit tiepen dat vind ik knap!
Doet me een beetje denken aan de Centrale Koe maar dan anders
een koe is alleen leuk op je bord.......:)
dj kokka
Artiest Kokka
scheit schopper het is scheit dat we schoppen!!!!
YEHH we laten zelf de koeien in de weiland loeien!!!!

boe boe boe!!!
hij gaat wel lekker daar denk :D whahahahaha
Dusssss....... dat je daar nog op komt als je zo stoooooned als een garnaal bent!! hahahahahahahahahahahahaahhahahaahahaaaaaa! Wel een cool id!

Dat heb ik nooit! Ik lig alleen in een stuit van het lachen!!! whahahahahahaha!!
:p:p
EN ER WAS.......WEER EEN STONEDE GAST DIE EEN TOPIC OPENT WAARVAN JE DENKT: :s, WEL LACHE TROUWENS, LEKER GEK DOEN
en toch vinnek et nu, terwijl ik alweer errot ben wel geinig om te lezen dat ik gister zoiets getikt heb...hoe doe ik t :-D
hij is idd super lachuh~!!! ik wou dat ik zoiets kon bedenken en dan ook nog eens zo opschrijfen!!....echt lachuh gewoon!!
ik was gister met mijn broer weer super verrot en ik dahct..laat ik me eens bij pf aanmelden, dus ik ff rondkijken...lees ik dit!! lag helemaal dubbel!! ;-)

xxxx lindsy
O, ik hoop niet dat ik hiermee het portretrecht van koe1957 heb geschonden.­