Partyflock

ineens weet je het........

 
WAT EEN KUT BAAN BIJ DE NS :-Dzou een geweldige reclame kenne zijn als ik er zo stoned over nadenk :-D
Als je stoned ben wel ja :)
hehe

rowan ik ga egt dat verhaal over dat geloei bij koeien in de vorm van communicatie uitwerken voor de centrale koe :-D
hehe, is goed :)

Denk dat hydrox gedachtestromingen van andere mensen zeker waardeert
zou je denken?


Maar zoals ik al vertelde heb ik recent een verslag gelezen over communitcatie van koeien.

Communicatie in de vorm van geloei. Vreemd eigenlijk dat koeien loeien. Barbaarse primitieve geluiden om hen kenbaar te maken in de wei. Dat is wat we horen. Onder de huid van zwarte vlekken op een witte vacht, huist dan ook een geheel netwerk van diverse zenuwsystemen.

Een koe is een ingewikkeld beest net zoals de mens. Houdt zich in leven met het verorberen van gras (gelukkig laten ze mijn gras wat ik rook met rust, k zou nie meoten denken aan space melk:-D).

Maar in ieder geval boeide het stuk in de krant mij enorm, toen ik las over verschillende vormen van communicatie in de koeiloei wereld om het maar zo te noemen.

Wist men hier bijvoorbeeld al dat wanneer koeien willen eten, omdat ze honger hebben, dat ze in een zwaardere en lagere vorm van loeien overgaan?
Heeft men hier wel eens overnagedacht dat het loeien eigenlijk telkens anders klinkt.
Een onbekende professor, waarvan ik de naam mij niet meer kan herinneren, vertelde in het kranten stukje over deze communicatie.
Een buitengewoon uitgebreid onderzoek heeft hij verricht naar het loeien van de welbekende huis tuin en keuken koe in nederland.
Jaren lange studie leidde ertoe dat hij verschillen in het loeien wist te lokaliseren, gevolgd door het plaatsen van de vormen geloei, op de momenten van gebeurtenis.

Zo bleken er hogere tonen te ontstaan tijdens de sex, wat ons doet denken aan het feit van de mens. Het kreunen tijdens de penetrale gemeenschap.

Wanneer een koe dorst heeft gaat hij over tot een brak geluid gevolgd met korte lage loeien om het feit aan te geven dat hij dorst heeft.
Mede koeien kunnen op dat moment merken dat de koe dorst heeft, en hem eventueel leiden naar een sloot, of nog beter eigen melk laten zuigen :-D

Een ander item is de communicatie naar elkaar toe. Dus in principe de koe met de koe in het communicatie proces, waarbij de ene dient als receiver terwijl de andere continu transmit. Gelukkig gaat dit over een duplex verbinding door de ether, waardoor men zelfs het gevoel krijgt van een conversatie, of een luid geloei vanuit het koeien publiek.
Wat deze patronen kenmerken is een grote afwisseling van laag, hoog, kort en lang geloei. Professor x (laten we hem LoeiKoei noemen), heeft het grootste deel van zijn studie verricht aan deze vorm van communicatie.
De ontdekkingen waren dan ook schokkend voor de mensenwereld.
Hij kon namelijk 85% van de loei gevallen niet in een degelijk daglicht plaatsen. grote wartaal onder de koeien, alsof het joint rokende luie beesten zijn. Drugsgebruikende junks die niets zinnigs weten te loeien. Alsof ze drinken. Geen touw aan vast te knopen.

Toch kon Prof. dr. andes LoeiKoei enkele patronen herkennen.
Denkn bijvoorbeeld aan Wanneer koeien boos op elkaar zijn. Dan wordt het geloei buitengewoon hevig, schokkend en grotesk. Enorme koren van Geloei. Waaruit men dit kon opmaken..

MoeEEEeeEE Moe MoMoeeeMoeeMoeeeOEOEOEE is volgens professor loeikoei gelijk aan het fuck you syndroom onder de mens. Het principe waarbij de middelvinger omhoog gaat en het woord fuck jou eruit gekakt wordt alsof het een enorme ontsluiting van een diarree explosie is.

Met deze gegevens heeft Dhr. Prof. Dr. A. loeikoei bewezen dat er professionele vormen van geloei aanwezig zijn die te bevatten zijn als hedendaagse communicatie tussen de mens.

Zijn onderzoek zet hij onverzorgt door, met de hoop nog meer ontdekkingen te kunnen doen.

In ieder geval ben ik zeer geboeid door deze ontdekkingen.

hehe en ik ben zo stoned als een garnaal.

Greetz oz
Het is redelijk duidelijk

En het klopt ook
cool story,

moet ik toch maar eens de middelvinger opsteken naar de koeien bij ons in de wei

kijken wat ze doen? ik ga wel vast rennen denk ik

:D:D:D
koe(l) verhaal. hehe
Heeft hij ook nog geschreven wat er gebeurd als je 's nacht koeien om gaat gooien? hehe