Partyflock

inpulz outdoor

 
wie gaat er allemaal naar inpulz en wat vond je van die van vorig jaar.­
ikkuh en het wordt de eerste keer
Vorig jaar was cker gaaf. Ben grootste gedeelte in de hardhouse geweest. Met yoji en harding geloof ik. Lekker buiten rondlopen bij dat meer en int bos is ook wel gaaf.

Alleen was ik een beetje genaaid. Ik was met 1 kameraad en die was in een konijnehol gaan staan dus die moest om het halfuur ff zitten. :@

Na de tijd was er grote alcoholcontrole. Mijn pa (die me op kwam halen moes mee naar het bureau voor een bloedproef en daar was het ineens wel weer goed :S)
NOu die grote alcohol controle stelde echt niks voor stonden 2 politie agenten bij de snelweg, damn iedereen reed door (wij dus ook) en ik vond het geluid erg kut vorig jaar en ik heb daar ook mijn toenmalige vriendin ontmoet maarja het is nu uit dus misschien dat het daardoor komt dat het zo kut feest was :S
Vorig jaar was het erg leuk. Ben op de fiets gegaan (woon in Deventer) en ben voor de verandering de hele avond aan de drank gegaan. Weet niet veel meer van de terugweg. Wel dat ik de hele avond heb lopen stuiteren. Toen draaide Tom Harding erg lekker.

Ben dit jaar ook van de partij al verwacht ik er niet zoveel van. (Zal wel komen door afgelopen zaterdag - Qlubtempo :) )
dit wodt mijn eerste keer hoorde van vrienden dat het vorrig jaar heel vet was dus ga ook maar eens kijken!!!
Vorig jaar was het zeker weten errug VET...!
Ik was toen met G pulzy maaruh die was zo kort dat ie op een gegeven moment naar een schroevendraaier aan het zoeken was!!! Vraag me alsjeblieft niet waarom want ik weet het niet en hij zelf ook niet!!!

­[img]http://www.smilies.nl/user.gif[/img]

Maaruh ook deze X gaan we weer lekker stampuhhhh
jaah ga ook eerste buitenfeestje voor mij en kan niet w88..­ nog maar 22 nachtjes slapen!
Ikke ga ook:D:D
Ook voor het eerst naar een Outdoor feest en heb er wel super veel zin in!
Gaan ook allemaal leuke mensen mee, die normaal niet zo vaak mee gaan!!!(K)
Ik heb ook deze week mijn kaarten gehaald...­wordt mijn eerste keer Impulz...­lijkt me wel gezellig..­
vorig jaar was het vet stampen met JP & TOM, dit jaar word nog beter want tiesto komt!!!!! :BOUNCE:
ik ga ook weer, vorig jaar heel erg naar mn zin gehad, en nu maar hopen dat ik mn maten over kan halen om ook naar techno te gaan, was heel bruut daar vorig jaar!!
Heb er nu al zin in. 24ste jarig, 26ste laserknallen, 29ste ImpulZ. :D
ik gaaaaaaaaaaaaa :p vorig jaar misschien iets te hard ;D maar dit ja ga ik zeker weer vond t eg wel vet
Iedereen heeft er weer mega veel zin in.­ Was vorig jaar een absolute topper voor mij ! Hoop dit jaar weer.­ We gaan weer een feessie bouwe.­


Cu there
wordt mijn eerste keer ook impulz outdoor, ben wel impulz 16-2-2002 geweest, en als t net zooo goed is belooft t veel, heb daar eg staan genieten :P
Was vorig jaar relaxt dus ben er zekers weer bij dit jaar.­
eindelijk zijn ze weer terug in nederland

LAB44444444444444444
Ik ben ook zeker van de partij! heb inderdaad super veel zin om LAB 4 weer een keer te horen naast Yoji Tom en JP en die vele andere natuurlijk
Ik ga ook!!! Heb vandaag m'n kaartje gehaald (samen met Mysteryland kaartje) en heb er zin in. Outdoorfeesten hebben echt iets speciaals vind ik, gewoon lekker buiten, en heel de nacht. Geeft je echt dat zomerse gevoel, gheghe. En een week later Awakenings Festival, ook een leuk buitenfeesssie... :) :) :).
ikke!! en ik ga alleen maar omdat 't vorig jaar ook zo vet was...­bussloo by night..­ZUCHT...­echt gaaaaf...­en de line up boeit me dus niet zoveel, ik ga 100% voor de sfeer (en hopelijk is die dus net zo goed als vorig jaar)