Partyflock
 
Forumonderwerp · 767188
DRAAIEN OP FREE FUNK FESTIVAL 2005?24 juli wordt voor de tweede keer het Free Funk Festival georganiseerd in het Julianapark in Venlo! Vanaf 11:30 tot 23:30 uur zullen (inter)nationale artiesten het festival voorzien van de passende zomerse klanken. Dit jaar worden er zo'n 12.000 bezoekers verwacht...

Maar nu het interessante voor de dj's die interesse hebben in de dj contest. Heb jij altijd al de droom gehad om op een groot festival te draaien? Ebeatz.nl biedt je de unieke kans om je kwaliteiten over te brengen op een hopelijk zonovergoten en enthousiast publiek. We zijn dus op zoek naar nieuw talent met een scherp oog voor muziek en goede dj-skills!

Tevens zullen er in de loop van de tijd nog een aantal extra prijzen bekend worden gemaakt, maar het mag natuurlijk duidelijk zijn dat de échte prijs die liveset op het tweede podium van FreeFunk zal zijn!
Meld je aan op ebeatz en stuur je mix op!

Voor meer info: De regels!
Vet :9.
Damn, Ben ik er dan ALWEER niet bij :( Net als vorig jaar. Veel goeie dingen over gehoord.
Ach ja, maandje draaien in Italië is ook niet verkeerd...
Jammer!!!!

Was zeker heel vet vorig jaar.. dit jaar wordt het alleen maar beter!!!!!!!!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 23786, 34807, 41530}
zo ff demo op de post gedaan ;)
Vet!!!!!!!! :D.
 
Artiest Hungry
zomerse klanken... mag frenchcore ook?? :P
Artiest Yataah
dus geen jump of hardcore?
 
cd is opgestuurd :)
Cool. Wat voor stijl draai je?

En jump of hardcore is heen optie nee. :P
 
techhouse/techno/breakbeat
Cool. (y)
 
Zomerse klanken. Moet gelijk aan Tidy Summer Camp denken :kwijl:
nou als trance/hard trance/hard house wel un optie is: count me in :P
laatste aanpassing
Binnenkort zal ik hier ook bekend maken uit welke mensen de vakjury zal bestaan en tevens zal ik de line up van het festival plaatsen. Dit zal begin mei zijn.
 
telt early rave ook O:)
Alles binnen het techno/electro-genre en iets daarbuiten.

(y)
Ook gaat in mei de site van het festival online.

Check http://www.freefunkfestival.nl voor meer info!

(y)
laatste aanpassing
En gaan er nog meer dj's meedoen?
ik stuur zeker een demo op , we zien wel wat daar uit voort komt
Cool!!!
 
ik heb iets beters gevonden :D
 
Artiest ZWEMLES
Is een md (y)?
 
Dan moet ik het helaas verstek laten gaan. :(
Het is toch niet zo'n kunst om de boel om te zetten naar cd?

Je wilt, of je wilt niet he... ;)
 
ik draai trance dus dan maak ik toch geen kans
 
Het is toch niet zo'n kunst om de boel om te zetten naar cd?


Ik ben net verhuisd en heb daarvoor nog geen mannetje gevonden. :(

Ik kan je verzekeren dat dit niks te doen heeft met gebrek aan wilskracht. (y)
 
Daar wel! 8)

Alleen is dat nu meer dan 3 uur treinen.
 
Artiest Julian Sync
Demo wordt gepost... was al bekend via technoville

--J.--
 
Artiest Faz
Ludwig komt ook een LS ten gehore brengen hoorde ik van de week.
De finale van de contest zal 25 juni gehouden worden op een partyboot die plaats biedt aan 550 personen!De Graaf van Bylant (550 pers.)

Meer info volgt!
laatste aanpassing
 
Gaan er nog mailtjes weg met het antwoord?
De winnaars zullen per mail en op ebeatz.nl bekend worden gemaakt.
De finalisten zijn bekend:


Dj Jape du Marie (29)
Eindhoven

Dj Sunni (24)
Rotterdam

Dj Tom Belzer (19)
Wageningen

Dj Acid Burn (2
Venlo

Dj Zero (23)
Grubbenvorst

Dj Philippe Maassen (24)
Maastricht

Dj Neo (29)
Utrecht

http://www.ebeatz.nl
Even het FreeFunk gevoel kwijt? Ga je dit jaar voor de eerste keer naar FreeFunk en wil je zien hoe gezellig het vorig jaar was? Of gewoon nieuwsgierig?

Foto's FreeFunk 2004
Afgelopen jaar, in 2004, werd voor de eerste maal het Free Funk Festival georganiseerd in het Julianapark te Venlo. Dit bleek een doorslaand succes. Duizenden feestgangers vonden hun weg naar het festival. Daarom is er dit jaar gekozen voor een tweede editie met een groter festivalterrein en een extra podium. Ook is er een heuse pre-party georganiseerd. Deze vond afgelopen zaterdag plaats op een boot. De Graaf van Bylant was decor van een heuse party op het water. Van 21:00 uur tot 22:00 uur hadden de reizigers tijd om in te checken, waarna om 22:00 uur de boot vertrok om iedereen mee te nemen op een spetterende trip op de Maas…

Er waren twee dekken aanwezig waar men zich helemaal kon laten gaan. Op het eerste en onderste dek, gehost door FreeFunk zelf, stonden dj’s als Marcella, Helene diFirenzi, Sam‘o Neall en Jim Aasgier. De muziekstijl varieerde hier van soulfull house tot ietwat stevigere house en een stiekem tintje urban. De sfeer was er erg goed en de temperatuur steeg naar mate de nacht vorderde tot hete hoogtepunten.

Op het tweede dek, gehost door dance-platform Ebeatz.nl*, was de finale van de dj-contest aan de gang die door FreeFunk en Ebeatz was opgezet. Er waren 7 finalisten geselecteerd uit een berg van een kleine 100 inzendingen. Van de 7 finalisten kwamen er 4 dj’s als winnaar uit de bus en wonnen daarmee een plek op het 2e podium van FreeFunk,Gate E*, dat eveneens door Ebeatz.nl* wordt gehost. De platen die door de finalisten werden meegebracht verschilden natuurlijk, maar alles lag in de hoek van het techno- en electro-genre. De finalisten die uiteindelijk hebben gewonnen en dus een plaatsje op het festival hebben bemachtigd zijn: Jape du Marie, Acid Burn, Philippe Maassen en Neo.

Het was weer eens wat anders. Iets nieuws onder de zon in Venlo. Een boottochtje. Zeer geslaagd. Geluid was goed, sfeer ook prima. Het enige nadeel was de horeca die gewoonweg slap te noemen was. Dit lag echter niet bij de organisatie, dus kan dit deze ook niet aangerekend worden. Door het warme weer was het soms wat warm, maar hier was goed rekening mee gehouden. Er waren twee chill-out gedeeltes ingericht waar mensen in de buitenlucht even op adem konden komen. Het val te hopen dat het festival net zo’n succes is als de boot, dan zijn we er in ieder geval van verzekerd dat we funkend de zomer in kunnen!