Partyflock

Mensen die zich gabber noemen.

 
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Soms heh zit ik wel eens te denken als ik naar een hardcore feest ben geweest. Sta ik nu tussen allemaal Gabbers? of tussen londsdale dragende Broekies? Ik kom gewoon steeds vaker jonge lui tegen in lodsdale op feesten die net naar een paar feesten zin geweest of naar MoH en zich al gabber noemen terwijl ze ene half jaar terug nog op schoolfeesjes rond hangen. Sorry hoor, kijk, begrijp me niet verkeerd, ik draag ook londsdale, ik ben zelf al ong. 6 jaar gabber en ben al bekent met die muziek vanaf de eerste thunderdome. Ik kan zeggen dat ik een gabber ben, maar ik vind niet dfat je je gabber kan noemen als je toevallig londsdale draagt omdatje vriendjes dat dragen en omdat je naar MoH bent geweest want volgens mij kennen die mensen helemaal niet het echte gabber gevoel, maar meer het gevoel van< Jaaaaaa, Ik ben Aanwezig.
AAArg, dat moest ik ff kwijt.
Fuck Nazi
Fuck Meeloperij
en laat het nog altijd om "Gabber" gaan.
Owja, dat moet ik ook nog ff kwijt. Sommige noemen zich skins of weet ik veel. Dat heeft nix met gabber te maken. Dat zijn en stel sukkels die teveel speed hebben gebruikt hebben en dus helemaal verpest zijn door die zooi. terwijl echte skins tegen drugs/hardcore.gabbers etc. zijn.
goed gesproken man! ik ben al een tijdje niet naar hardcore feessies geweest. ik voel me nog steeds wel gabber en ga dit jaar zekers weer wat hardcore paarties meepakken.
Ja toch, kijk, ik kan heus wel begrijpen dat mensen die altijd hardcore waren nu naar andere feesten gaan als het om publiek en sfdeer gaat. ik zelf doe dat neit, maar ik kan het wel begrijpen :-)
juist les ik ben het helemaal met je eens :)

ik luister ook al zo'n 11 jaar naar hardcore gewoon vanaf toen het begon !

maar goed gabber dat zie je misschien ook wel aan het uiterlijk van mensen, maar ik draag geen lonsdale of weet ik het wat ik ben gewoon mezelf en mezelf is gabber

:)

GreeTz
ja, presies, het is dat gevoel , ik draag dan wel lodsdale, maar ik draag ook nog aussie wn al mijn gabbver-ware. en zoals nu zit ik weer in een gabber-feeling van paar jaar terug, en nu luister ik al mijn oude thunderome's uit de tijd dat ik mooitse feesten had. whehehehe, dat gevoel gewoon heh. das het mooiste wat eris.
GRRRRRRRRR

die opgefokte gasjes grrrrr ...

en die mensen die lonsdale dragen om dat hun vrienden het oowk doen *zucht*

en dan die negativteit rond op die nep gastjes waarvan iedere media aanneemt dat het echte gabbers zijn :(
jah dat is echt een ramp sum.

der zijn zoveel van die idioten die het gewoon helemaal verpesten voor ons :(
heej Alsheimer - ik ben het volkomen met je eens - TD1 ruleerd nog steeds btw - en als die nazis, Our Scene is polluted by ignorant people, je kent de slogan wel - en meeloperij -dat had je in t begin ook, toen die commercie gabberplaatjes uitkwamen, ff hitje maken ( Party Animal, Hakkuhbar ) dat soort was n disgrace to the world. Overigens de Terrordrome CD's waren altijd VET.

Anyways mzzla
Gezeur over jonge mensen op feesten is dr oo altijd al, en ik kan vertllen dat t best kut is voor die jonge gastjes om steeds dat gezeik te krijgen.

Ik kreeg t zelf ook toen ik net ging feesten, maar toch ben ik blijven feesten omdat ik nou eenmaal niet zonder kan.

Ik vind dat iedereen zelf moet weten wat voor kleding die draagt, en wat voor bijbedoeling die met die kleding heeft. Zolang ze zich relaxt gedragen is er niks aan de hand.

Meelopers zullen dr altijd zijn en als iedereen compleet origineel moest zijn met zn kleding dan was t wel erg moeilijk om te bedenken wat je iedere dag moet dragen...
Ik vind hardcore nog steed super vet... Ik kom alleen nooit meer op die feestjes omdat ik me door bovengenoemde er niet egt "thuis" voel.. Het is niet mijn favoriet maar het blijft wel kicke sound.

Ik vind het jammer voor degenen die wel gaan dat er door meeloperij een mindere sfeer is. En dat door een groep de "goede" naam verpest wordt door dingen als extreem rechts... Alsheimer heeft in ieder geval een goed punt!
(Bijna) de hele wereld loopt elkaar achterna.
mensen zijn net kudde-dieren.
Ik dacht dat het een stelling was


Wou bijna zeggen

Mensen die zich Gabber Noemen
.
.
.
.
.
Kunnen de Schijtkanker krijgen


Maar ja, da zeg ik dus maar niet


-=TeRRoR jA=-
Moment of truth....

Gabbers zijn maatjes, ongeacht huidskleur of sexuele geaardheid....

Ik ga nu tien jaar naar feesten, sinds 1995 echt gabber, ben er in 2000 een jaartje tussenuit geweest omdat de feesten het niet meer konden redden tegenover de oude feesten van vroeger.

Nu ga ik naar Rebound om te raggen, Houseclassics en Dominator voor het oude gabbergevoel, en naar Climax voor de vrolijke smile op je gezicht :)

Ik haat skinns, en Lonsdale zie ik ook liever niet...
En mensen die zeggen dat ze Lonsdale cool vinden, best, maar draag het liever niet op hardcorefeesten als je niet geassocieerd wil worden met Skinnheads.

(K) voor alle echte gabbers
Mjah, daar ben ik het ook niet mee eens, kijk, vroeger droeg iedereen aussie. en nu draaagt iedereen lodsdale en als iemand mij vergelijkt met skinhead omdat ik londsdale draag is diegene zelf geen haar beter want inprincipe is dat ook discrimineren en beoordelen om uitelijk en kleding.
BAM!!! Knock Out...
Ga nu zo'n 5 jaar naar hardcore feesten en vind dat de sfeer helemaal niet slechter geworden is. Dat 'samenhorigheids' gevoel van vroeger is wel een beetje weg, maar waar heb je dat nog wel (op een paar uitzonderigen na).
Jonge gastjes liepen er vroeger juist nog veeeel meer, alleen toen viel het misschien minder op omdat we zelf wat jonger waren. en tegen Lonsdale heb ik op zich nix, iedereen moet zelf weten wat ie draagt, als je maar feest!!!
Ik sluit me aan bij m`n Mede gabbers :)

kluister al sinds 89 (Oldschooool) de hardere muziekvormen en ben toen steeds meer naar hardcore toe gaan trekken en ben sinds 1994 helemaal om,

ik zal echter niet terugschrikken om een HQ of Shockers event te bezoeken.

So what als je homo bent ? Feesten doen we allemaal,
zolang je maar niet handtastelijk word ofzow :P

Rascisme: Ti`z de laatste paar jaar alleen maar toegenomen helaas,
waren het 6 jaar terug wannabe`s die mee gingen lopen in Aussies zijn ze het nu met lonsdale :(
mede hierdoor geven ze de "Echte gabbers" een slechte naam zowel in de scene als in het dagelijks leven (de media bv)
Ik zie nog steeds de lachende gezichten van gekleurde medemensen op de hardcore feesten van 7 a 8 jaar terug en die hadden het net zo naar hun zin als wij zogenaamde blanken.
iedereen heeft bepaalde gedachten ten opzichte van buitenlanders (ook hierbij groeperingen die het voor anderen verpesten en hun een slechte naam geven)

Club,Trance,Techno,Hardhouse,Hardcore,Terror enz enz ti`z en blijft neerkomen op 1 Ding HOUSEMUSIC!!! And that is what were living for....

Respect voor de muziek (alle muziek) en respect aan onze medefeestbeesten en wees eens wat liever voor elkaar dat zou het een stuk gezelliger maken :)

Greetz,
Discord.
that s a statement - waar ik het volkomen mee eens ben
Dus mensen die net beginnen met feesten, mogen niet naar Hardcore feesten... want je bent dan geen echte gabber..

En Hardcore feesten zijn alleen voor echte gabbers, en nu kun je geen gabber meer worden want je bent niet vanaf het begin erbij geweest..

en je mag ook geen Lonsdale aan doen(ookniet omdat je het mooi vind) want dan ben je een meeloper..


..Dit is een grapje zeker... :S
[Discord] Rascisme: Ti`z de laatste paar jaar alleen maar toegenomen helaas,
waren het 6 jaar terug wannabe`s die mee gingen lopen in Aussies zijn ze het nu met lonsdale.
----
wat bedoel je hier mee? dat degene met londsdale wannebe's zijn? als je dat hiermee bedoelt dan heb je het verkeerd en is het een hele ondoordache opmerking. Londsdale is in deze tijd gewoon "het" merk voor de gabbers. en Aussie is eruit. Gabbers zijn gewoon verstandig geworden> geeb brandgaatjes meer in je broek en dingen die je uit je zakken verliest. whehehehehe
Dus mensen die net beginnen met feesten, mogen niet naar Hardcore feesten... want je bent dan geen echte gabber..

En Hardcore feesten zijn alleen voor echte gabbers, en nu kun je geen gabber meer worden want je bent niet vanaf het begin erbij geweest..

en je mag ook geen Lonsdale aan doen(ookniet omdat je het mooi vind) want dan ben je een meeloper..


..Dit is een grapje zeker...
------------------
Waar zie ji dat staan?
Wanneer ben je nou een echte gabber dan volgens jou Alsheimer ?
2 Alsheimer: nee ik bedoel dat de wannabe gabbers (de rascisten) de mensen die die kleding dragen een slechte naam geven helaas :(
The XTC; Das gewoon dat gevoel en daar heb je geen kleding bij nodig.
en mensen die zomaar ineens die muziek luisteren en Ineens mee gaan draaien in die scene terwijl ze een week terug nog nix ervan wisten noem ik geen gabbers. En ook "Skins" die er rond loopt en denken dat ze gabbber zijn terwijl er Skin staat getatoeert op hun arm vind ik geen gabber.

Discord: ok :-) ik vatte hem ff niet.
Je ben een echte gabber als je het woord tonnie met je ogen dicht kan spellen
Alsheimer: No Problemo Amigo ;)
Damien, jij bent mijn gabbertje, whehehe, zo als wij in mijn synthetische braincrash gelachen hebben, ik kan niet wachten tot de volgende keer. mischien dat we gewoon zomaar eendrugs-party moeten houden bij ivan, en dan met noig meer drank etc. en meer luchtbedden. en raad eens, mijn hoofd is niet eens kleiner geworden.