Partyflock

DIFFERENT, neem je speelgoedkat mee

 
DIFFERENT, neem je speelgoedkat mee

Vrijdag 7 juni a.s. wordt in De Lichtfabriek in Haarlem de tweede editie gehouden van DIFFERENT, het feest dat elke keer een ander thema kent. Deze keer is dat CATS N CHICKS. We beelden dat uit met etalagepoppen en een heel stel speelgoed katten.

Om het feest extra glans te geven verzoeken we iedereen die wil komen een speelgoedkat mee te nemen. Groot, klein, zwart, paars, oranje maakt niet uit. Voordat we het beest in de zaal plaatsen, voorzien we het beest van een label met je naam erop. De leukste, liefste of mooiste kat wordt beloond. Althans, de eigenaar, want die krijgt twee gratis kaarten voor de volgende editie van DIFFERENT.

We belonen sowieso de eigenaren van de katten, want iedereen die aan de deur een kat laat zien, krijgt 2,50 korting op zijn kaartje. Helaas kunnen we dit niet doen voor de mensen die al geprofiteerd hebben van de speciale voorverkoopkorting. Neem geen echte katten mee, dat zou zielig zijn.

Ik hoop dat je komt,

nEo

Facts:
* DIFFERENT * CATS N CHICKS * 7 juni 2002 21.00 04.00 * entree deur: 12,00 speciale vvk via different@designisfunky.com 10,00 * locatie: De Lichtfabriek, Minckelersweg 2, Haarlem * San, C-Jay, Stephanie X, Bellie, Secret Simba *
ja en nu???
een speelgoedkat meenemen sjezus zeg.......en btw vind je het wel leuk als er partyflockers op je feestjuh komen>?
De poesjes van Poekie en van mij zijn er zeker bij!! (Dat rijmt)
Ik heb mijn poesje altijd bij me :-D
Maar daar wordt geen labeltje aan gehangen:-D
Wil je je poesje kwijtraken dan?