Partyflock

Kun je misschien je profiel plaatje veranderen

 
Kun je misschien je profiel plaatje veranderen

Wij vinden niet echt dat het normaal is dat jij het nodig vind om kinderen op te blazen

Groetjes Rowan/PF


ik dacht al waar blijf je nou man tis toch niet normaal dat dit er drie dagen op staat.......­
Ja, het was me nog niet opgevallen :)
kijk dat is natuurlijk ook niet normaal.­ maar tis ook niet normaal hoe er af en toe geluld wordt hiero en dat blijft ook staan maar ok ik ben niet moeilijk maar je wilt niet weten hoeveel leuke reacties ik in me meelbox al heb en t gaat om de grap natuurlijk kijk wij ajacieden maken niet laf mensen dood.­ en internet vind ik wat anders een tekening of de werkelijkheid is bij mij verschil
hij gaat er nu af hoor ff wat anders zoeken weer dan maar
Ik vond het juist wel grappig..? :)
Als het nu Bin Laden was geweest.. was het dan wel goed geweest???
Tuurlijk was het goed geweest bij bin-laden, die mag dood ;)

Kleine kinderen niet :)
oooh dus als ik godverdomme op artistieke wijze een kind met (f&*&^­rd shirt) laat ontploffen dan wil ik alle kinderen dood.­ jij ziet wel de humor van de dingen in en denkt een beejte te kunnen bepalen wat andermans humor is.­ mijn humor is vrij MORBIDE SARCASTISCH EN ZWART maar ik wil verder niemand echt dood de wereld zoekt t maar uit, ik wil graag zelf kinderen en kinderen voor kinderen vond ik vroeger ook leuk.­ what the fuck waar gaat dit heen.­ dat noemt zichzelf partypeople de toekomst ik denk de jongeren zijn alleen maar leuker en gekker tegenwoordig maar jullie(uuhhuuhuuh wie dan ja jullie mede-flockers ja) praten je grootmoer na, nou ok ok beetje overdreven dan.­ Tis al goed was erg snel gewijzigd of niet dan? lekker doorgaan met op anderen letten hiero ipv lol maken das de spirit toch? en blijkbaar ben ik niet de enige hoorkomaan al die kakkerlakken hier moeten er wel om lachen en ik krijg zoveel berichtjes met wat leuk en dit en dat dusssssssssssssssssssssss


gelukkig weet ik:

INTERNET HET GEKSSTE
en stefan of jij wil blijven leven of niet is mij een zorg
Beetje jammer dat die avator wegmoet. Het brengt mensen juist op hele goede ideeen... :)
Is je huidige profiel pic niet hetzelfde als de profiel pic die Alphen Terror eerst had? Of hoor jij ook bij de Alphen Terror Crew?
Had ie gewild denk ik
Hehe... Hé Zure, wat is dit nou? Zo herken ik je de volgende keer niet meer hoor..:D Straks denk ik nog dat je 1 of andere boer bent die bij de anderen hoort..:)
ooh ja is dat een hele crew die terror mannetjes whaaaaaaahhahaha eeehe ik ben nu de terror dus pas maar op terro crews here I AM DONT CALL IT A COMEBACK FUCK U ALL TERROR CREWS!!!!!!!