Partyflock

slaapliedje :S

 
wie zingt mij ff in slaap of heeft iets beters, ik kom nie 8er de pc vandaan, en kom al helemaal nie in slaap, ben ondertussen wel wat nuttigs gaan doen, ff paar live setjes van id&t radio aan t downen(bas en ram, jp, pavo) maar tog :D
je vind het echt niet leuk in je ben he??
is dat een strik vraag? :D

maar ik vind het enig in bed ;)

en daar ga ik nu lekker in liggen :D
ja een bed is meestal voor 1 ding wel lekker maar drie kwartier geleden zei je namelijk al dat je ging slapen,toch?????????
hehe ja maar ik ben nu wel veel gaar'der dan 3 kwartier geleden

­[img]http://communities.msn.nl/_Secure/0MwAAAL0R476bqmup8SWIjsYnlBn*4J5q2HOm2Et5*uIR4DK4AsfGadY3rx7MN2YYSME1MDjDsrgPQIgAJXPlUw/heeel-gaar.jpg[/img]

zie je??
ja,sorry ging een beetje fout
dus moet echt wel naar bed :D
nou,slaap lekker!!!
slaap kusjes (K)(K)(K)
(K)

ciao bella
Ach.... ik zal maar niet hetzelfde doen..... 3 dagen wakker.. je wordt er zeg maar niet mooier op...
nog een uurtje en dan ga ik douchen eten maken en naar school
aaahh,ik zit op het horizon in alkmaar
Nog steeds wakker jongens?

Blij dat ik niet de enige ben die vannacht nog hard aan de slag is:)
Jezus Koenie, praat me er niet van... word compleet mad... Heb wel mijn bed alvast opgemaakt voor vanmiddag....

Maar ja, dan ia tenminste wederom bijna een studie afgerond.....:)
Hoi terug
Jij bent bijna klaar Prhyme, ik moet nog twee maanden.
Vroeg beginnen, dat mag inderdaad gezegd worden als je om half 7 die kant op moet....:)
hahah,ik ga om half zeven douchen,aankleden eten maken en dan richting school,snappie!!!!!!!!!!!!!!
Ach wat is vroeg als je een nachtje doortrekt. Ik ben me ritme nu toch al kwijt.
Das minder inderdaad.... Moet hierna alleen nog een afstudeerpresentatie opzetten en houden en nog een tentamen.... En wat dan?:S Volgende studie weer?:D
daarom dus het maakt helemaal niks uit
Rustig, je hoeft niet kwaad te worden:D
Een nieuwe studie beginnen is altijd leuk

Een studie waar je al een tijd mee bezig bent gaat vervelen
Red devilone, waarom ben jij nog of al wakker?
Ligt eraan.... als je het wel iets voor je is kan het leuk blijven. Het wordt alleen wat minder als je echt meer dan 50 SBU per week hebt... dan hou je weinig meer over als je er ook nog voor moet werken.

Een iets kleinere belasting zou niet misstaan in ieder geval:) Bij jou ook wel het geval neem ik aan?
ik kon niet slapen dus ik dacht laat ik maar ff gaan internetten!!!dus vandaar
Ik ben zelf nu bezig met een afstudeerstage die uitblinkt in saaiheid. Op zich is het prima te doen met een normale werkweek, de opdracht en de werksituatie is alleen niet echt motiverend.

Ik hoef niet met mensen samen te werken en ik heb geen tussentijdse deadlines. Gevolg is dat ik het weer als altijd op het laatst laat aankomen.
Het zou verboden moeten worden. Phryme en ik willen dolgraag naar bed en moeten nog een hele tijd en jij zit daar uit vrije wil %)
:D hehe

Tsja, had vorig jaar 2 stageperiodes... eerste was echt top, maar de laatste werd ook inderdaad oersaai, ondanks een zeer goede referentie. En inderdaad, als er niets aan is, dan heb je echt een nare stageperiode.. helemaal als het tegen de zomer aanloopt.
Dat klopt, voor mij zit er geen zomervakantie in dit jaar. Gelukkig hoef ik na september nooit meer naar school, dus dan ga ik voor mezelf eens wat vrijheid inplannen.
Zoiets als een jaartje de warmte opzoeken zou me echt geweldig lijken.. Je bent er dan alleen ook direct een jaar bijv. tussenuit en daar hebben werkgevers het meestal niet zo erg op.

In ieder geval kan ik tegen een verminderde tijdsdruk aankijken als het gaat om werken later.... dit is echt niet normaal meer...:S
Klopt voor mijn toekomstige werkgevers ga ik het ook zeker niet doen. Wel voor mezelf. Dan moet ik als ik terug ben maar met een wat minder goedbetaalde baan genoegen nemen.

Wat doe je voor studie en werk?
Kun je inderdaad voor kiezen ja... ik zie het allemaal wel...

Momenteel studeer ik af voor HTS-Bouwkunde en HBO-Management. Vorig jaar deed ik er ook nog academie v/d Bouwkunst bij, maar die heb ik gedropt. Daarnaast werk ik bij de Gamma, daar heb ik met beide studies een invalshoek en vind ik ook wel gezellig.

En jij?
Bedrijfskundige Informatica aan de Hogeschool Enschede. Momenteel loop ik stage op de IT-afdeling van Achmea Pensioenen.

Werk heb ik maar even afgezegd. Ik deed altijd horeca werk en dat is wat vermoeiend als je de volgende dag weer fris op kantoor moet zitten. Bovendien krijg ik nu een kleine stagevergoeding en dat is ook een leuk extraatje.
Euh, begrijp ik nu goed dat je drie studies tegelijkertijd deed? %)
Ja.... heb me de laatste tijd ook een aantal keren ziekgemeld. Had geen andere keuze.

Moet nu echter, als er weer even tijd is, weer vliegensvlug geld gaan verdienen, want anders gaat het niet helemaal goedkomen ben ik bang... sowieso niet met vakantie e.d.

We manouvreren ons er wel weer uit...:)
Ja, dat is correct. Maar dat ging niet meer op het moment dat ik stage moest lopen. Management kon nog wel, maar de Academie moest ik wel stilleggen. Heb hem uiteindelijk ook niet meer opgepakt en na twee jaar de opleiding gestopt... Was overigens ook helemaal niets voor mij.
Allemaal van die vage gasten daar.
Fuck it, drie studies is niet weinig. Ik vind eentje al genoeg.

Hee Prhyme, ik ga er vandoor. Ff ontbijten en mezelf klaar maken voor een dagje kantoor. Succes met je projectje en alvast welterusten. Ik lees je postings binnenkort vast wel weer hier op het forum.
Is goed man... werk ze in ieder geval..;)