"pep pep, toet toet.."
dat is een slavink toch? 
dus te eten.. 
Slavinken met tomatenboter
Ingrediënten
• 4 Slavinken
• 1 eetlepel olijfolie
• 1 eetlepel pesto rosso
• 2 tomaten (zongedroogd, in stukjes)
• 50 g boter (zacht)
• grillpan
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereiding
1. Verhit de grillpan, bestrijk deze licht met olie en grill de Slavinken in ca. 8-10 minuten rondom goudbruin en gaar.
2. Roer ondertussen in een kom de pesto, zongedroogde tomaatjes en boter tot een romige tomatenboter.
3. Verdeel de gegrilde Slavinken over 4 borden en schep wat tomatenboter op het vlees.
Lekker met frietjes en een groene salade.
Ingrediënten
• 4 Slavinken
• 1 eetlepel olijfolie
• 1 eetlepel pesto rosso
• 2 tomaten (zongedroogd, in stukjes)
• 50 g boter (zacht)
• grillpan
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereiding
1. Verhit de grillpan, bestrijk deze licht met olie en grill de Slavinken in ca. 8-10 minuten rondom goudbruin en gaar.
2. Roer ondertussen in een kom de pesto, zongedroogde tomaatjes en boter tot een romige tomatenboter.
3. Verdeel de gegrilde Slavinken over 4 borden en schep wat tomatenboter op het vlees.
Lekker met frietjes en een groene salade.







![..][\/][iekos..](/images/user/150466_385207.jpg)

