Partyflock

Met of zonder......ennuh da FeeLinG

 
Met of zonder dope, wat doe jij...???

En hoe beleef je dan een feest, nuchter beter dan van je pad af of andersom. Pak je al vanaf het begin dat je ging feesten dope, of pas later. En waarom, omdat je het zelf wilde, of om mee te doen met de rest.

Ikzelf heb eerst 5 jaar niks gedaan, ben pas later pillen gaan pakken. Heb het gedaan omdat ik wilde weten hoe het was om hard te gaan. Kan met en zonder feesten, en het verschil is dat ik zonder gezelliger ben. Met zit ik zo in mijn eigen dimenssie, en met terror erbij is het dan nog veel erger.

Da FeeLinG:

Snelle gabber, tekno , terror en speedcore vind ik te gek. Maar wat ik dus ook afvraag is of mensen die altijd dope gebruiken, zonder die dope ook op house kunnen gaan. Ik kan dat wel omdat ik ook zonder gewend ben. En ik heb ook zoiets als je het nuchter kunt hebben hou je er pas echt van. Hmmm dan moeten er dus eigenlijk veel fakers zijn.....
geen drugs betekend toch veel drugs
maar dan met zuipen en dan ben ik meestal meer van de kaart dan als ik en p-tje gebruik ofzo
ik gebruik geen drugs/alcohol - ben al gek genoeg van mezelf. Muziek erbij, en klaar is kees - Mijn MSN nickname is TaQno-Freak -> Music is my drug, the speaker will provide the violence !!!, Respect everybody says:
Zonder drugs, met alcohol ( of is dat ook een soort drukz ? )

En Energy heb ik van me zelf al genoeg dus gaan , doe ik altijd !!
De laatste keer dat ik zonder dope naar een feest ging was ik bezopen, is me niet echt bevallen. Ik ben in slaap gevallen met m,n kop tegen een box aan, werd 5 uur later wakker en was half doof :(

Sindsdien neem ik meestal wel 2 a 3 snoepies met soms nog wat poeder :bounce:

Bevalt mij een stuk beter maar ik heb respect voor mensen die niet gebruiken :)

Maar ik begin pas met snoepen na 1 uur, dat is altijd mijn standaard regel :D
het ligt er eigenlijk aan wat voor soort feest het is, als het echt een heel hard en groot feest is neem ik meestal wel een pilletje ja dan ga ik losser dan dat ik normaal ga.
Als ik 'gewoon'ga stappen drink ik meestal alleen alcohol.
hehe...ik ga altijd nuchter :S
Tsja... ik kan best goed feesten zonder drugs...
maar ja.. een pilletje of 2,3 maakt het over het algemeen toch een stuk leuker.... Het voegt gewoon iets toe aan de avond...

Op hardcore feesten doe ik alleen zuipen...
Techno & hardstyle doe ik meestal wel een pilletje of 2,3 slikken...

Soms neem ik ook wel teveel of vallen ze gewoon te goed..... dus ik ga wel wat rustiger aan doen...

op die foto hiernaast(Shockers'02) had ik net iets te snel achter elkaar geslikt en was ik echt een dansmonster in me eigen wereld... Was lache maar de mensen met wie ik was vonden me een beetje eng...

Dus op QT iets rustiger aan gedaan en is goed bevallen...
2 Underter:
Daar heb je aan de ene kant best wel gelijk in :)
Datje zegt dat je pas echt van house houd als je het ook goed vind asje nuchter bent.
Want asje wat op hebt,dan vind je alles leuk..
Das ook een van de redenen dak gestopt ben met gebruiken.
Ik vond dan zelfs mensen aardig die ik normaal nie aardig vond..Hoezo nep :D

Wil niet nep door het leven gaan :)
En van die mensen die dan zeggen "ja maar zonder drugs kan ik me niet vermaken"...eigenlijk wil dat ook weer zeggen datze dan helemaal nie zukke housefreaks zijn,want JIJ bent toch degene die het goed moet vinden,..niet dat pilletje..nakkie of weet ik veel wat ;)
moehahahaha KING NL ALTIJD NUCHTER WEHWEHWEHWEHWEH dacht het ook of niet hahahah joost mafkees :S
trouwens ik kan zeker weten wel zonder maar mn rug is het probleem ... dan kank gewoon niet meer maar als ik p tje neem hzm benk niet te stoppen ......en ga veel meer lullen doe het ook niet zo vaak :D
ik heb nog nooit drugs gebruikt dus zal t verschil nie weten maar ik hou t net zo lang vol dus vind het ook niet nodig!
maar ja t is iedereen voor zich he ik vind t geen probleem als anderen dat wel doen!
Op mijn eerste feest dronk ik alleen. Maar op mijn 2e feest wilde ik toch wel es een p'tje proberen. Sinds die tijd ga ik alleen nog maar met p'tjes. Het is niet dat ik niet zonder kan feesten. maar het maakt het gewoon NOG leuker.
Ik vind het allebei z'n charmes hebben, zonder ben je veel meer aanwezig en weet je de volgende dag meer. Met wordt mijn feest veel intenser en is het feest over het algemeen gewoon leuker. Voor de energie heb ik het niet nodig, ik ga zonder net zo makkelijk als met :D ( ondanks mijn gewicht :devil: )
Als je nie van de muziek style houd en je hebt drugzz op ga je je KUT!!! voelem dus nie veel fakers denk ik zow...anders ga je er nie steeds heen..
Hmm, en toch denk ik dat er veel fakers zijn, want ik vind dat je house zekers nuchter moet kunnen beleven.

Niet in de trend van, jah leuk al die feesten waar ik geweest ben, ik ben me toch hard gegaan, en die dj's draaiden ook wel vet, maar keertje zonder nee, want dan is het niet zo intens...!!

De dope moet niet jouw feeling beinvloeden, en anders heb je die gewoon niet...
Preciesss ;)
Ik kan net zo goed nuchter( ik drink en blow ook nie) net zo vet uit me kneiter gaan as met drugs op of net zo zitten spacen..Das juist veeeelll beter :)
Ik gebruik geen drugs, zal ik ook nooit doen! In het eerste jaar dat ik naar feesten ging dronk ik ook niet op feesten, beviel me heel goed en ging de hele nacht door. Sinds een jaar ofzo drink ik wel op feesten, werd steeds meer tot ik op een gegeven moment elk feest ladderzat was. Heel irritant, ik ben dan behoorlijk moe en sta weinig te dansen. Afgelopen Masters of Hardcore heb ik het bij 3 biertjes ofzo gehouden, en laatst in de AXL weer, en dat is me eigenlijk weer prima bevallen! Ik dans weer meer, maak meer mee van de technieken/sets van de DJs, dus ik neem me voor vrijdag op D-boy Invasion helemaal niks te drinken. Heeft ook wel z'n nadelen, want met wat drank op klets ik meer tegen wildvreemden enzo aan, zonder ben ik iets geslotener! Maarja...
ik heb za met qlubetmpo nog een halvie gehad en 8 biertjes vandaag examen gehad en het ginggoed en vrij met d-boy ga ik nuchter IS OOK LEUK!!!!!!!