Partyflock

Wat doe je als ie uitgewerkt is?

 
Altijd als mijn 1e pilletje uitgwerkt is, en ik neem er nog 1tje, dan voel ik die nog een beetje. Maar daarna kan je slikken wat je wil maar het lijkt net of je nuchter bent. weet iemand hier iets op?
eeen jaartje stoppen met die onzin of lekker 3 tegelijk nemen
ja een dikke joint roken en genieten van de muziek komt ie zo weer opzetten .....en nog een tip alcohol erbij zuipen :D ga je het lekkerste :bounce::)
niet wachten tot ie uitgewerkt is, maar als ie wat begint te zakken een tweede nemen (of als ie er net in begint te slaan, doe ik altijd, dan kan ik je verzekeren dat die 2e z'n werk goed doet na een half uurtje!)
jointje werkt idd ook errug goed!
tegelijk 3 hzm ...dat lijkt me weer te veel van het goede ...tenminste ik niet :S gaak snoei snoei hehe maar gelukkig doek het niet zo vaak :D moet ik zo houden
Bekend probleem, ik zit er ook mee te klooien.

Laatst had ik me voorgenomen, om pas op de avond beginnen met slikken. Ik heb het wachten alleen niet zo lang volgehouden en op het einde van de avond had ik nog steeds hetzelfde probleem.

Steeds meer en sneller achter elkaar slikken werkt tot op zekere hoogte ook wel. Bijvoorbeeld beginnen met een halfje, na een tijdje nog een hele en even later nog een. Het is wel wat ongezonder en je kunt er niet al te lang mee doorgaan.

Superrupsje heeft trouwens ook gelijk. Je moet niet wachten tot ie helemaal is uitgewerkt. Je merkt op een gegeven moment dat het iets minder wordt en dan kun je alvast bijslikken. Ik houd ook altijd de tijd bij, zodat ik weet wanneer ik ongeveer de volgende kan nemen.
Joint en nog een pilletje :)

Tis gewoon zo, bij je eerste inslag word het meeste serotinine opgemaakt

Dus de volgende inslag word atlidj minder.

Sneller achter elkaar slikken werkt bij mij ook wel

Had ik op masters of hardcore gedaan, is je inslag net geweest, neem je weer een pil. En dat dan paar keer achter elkaar

Nou, dan ben je der rest van de avond/dag/ochtend nog wel goed waus.

Blijft het lekker lang doorwerken :)
Volgende keer ga ik het proberen met een beetje speed erbij. Ik ben daar wel beniewd naar en ik heb van anderen gehoord dat dat ook goed werkt.
Ok thanks, Ik ga dit weekeind wel ff wat proberen
damien mafkees hehe je leert hem het verkeerd aan haha gozer straks helemaal aan het flippen .. gast in de krant enz :) haha
Als alles uitgewerkt is bij mij, dan wordt ik supermelig en dan ga ik mensen fucken :D
mijn tip is dat je eerder de 2de moet nemen als de eerste lekker zijn werk doet en het word iets minder moet je hem gelijk nemen heb je een perfecte avond:):):)
gooi ik de volgende naar binnen :)
Als eentje is uitgewerkt, moet je gewoon de volgende nemen :P
Maar meer nemen heeft op een gegeven moment geen zin meer. Als je serotonine op is helpt het dus niet nog een pilletje te nemen, tuurlijk zal je hier een klein beetje waus van worden want helemaaaaaal op is het natuurlijk nooit, maar echt lekker is dit niet, denk ook een beetje aan je lichaam natuurlijk :)

Enige wat je kan doen is gewoon schijt eraan hebben en doorgaan (zonder xtc dus), jointje roken, bier drinken, etc.
Iig niet bij de pakken neer gaan zitten, want dat is zonde van je feestje! Bedenk je gewoon dat er zat mensen zijn die zonder een leuk feestje hebben, probleem is alleen dat tegen de tijd dat pillen niet meer werken je hersenen dus zowat geen serotonine meer over hebben en je dus haast geen emoties meer voelt en dus het feest ook niet echt leuk meer kan vinden. (serotonine is de stof die in je kop onder anderen zorgt voor het doorgeven van emoties)
Mensen, hier een advies voor als jullie net als mij lekker een hele nacht willen stuiteren op een halfje :)

Stop voor een half jaar met drugs, ga dan over op alcohol of gewoon nuchter. Na een half jaar neem je een halfje op een feest, moet wel goed zijn en dan stuiter je der lekker op los, Daan style :)
Mjah, ik wissel alcohol en halfjes dan ook af per feest, ligt maar net aan me bui en welk feest het is ;)
Precies, wat daan zegt is waar. Ik gebruik alleen op grote feesten, komt denk ik neer op 6 tot 8 keer per jaar, en ik ga elke keer voluit :D
Je lichaam doet er namelijk 2 weken over om je serotonine niveau weer op peil te brengen, gebruik je dus elke week tot het maximum (serotonine iets van 5% ofzo), dan snap je wel wat er gebeurt: er is steeds minder, dus de pillen werken steeds minder.

Voor mij is het niet zo moeilijk gewoon af en toe te gebruiken en niet met regelmaat, maar ik kan me wel voorstellen dat er mensen zijn die het niet kunnen laten het elke week te doen... Maarja, dan moet je de consequenties ook maar aanvaarden denk ik
djkali 4 juni 2002 15:43
damien mafkees hehe je leert hem het verkeerd aan haha gozer straks helemaal aan het flippen .. gast in de krant enz haha
----

Ik leer niemand wat

Neem geen voorbeeld aan mij :)

Dit zorgt der wel voor dat je gegarandeerd niet meer weet wat der op het feest is gebeurt trouwens :)
Hoemeer je ook neemt hoe meer je brains eraan gaan en hoe minder je merkt.

Gewoon 1x nemen en dan accepteren dat het over is....

Misschien van tevoren nog 1 5HTP nemen?
probleem is dat ik ze ook altijd om die reden snel achter elkaar wil slikken
maar daar ken me maag weer nie tegen
dus nu moek maar errug veel feesten om precies uit te vinden wat de goeie tijd is tusse 2 pillen
wat vervelend nou whehe
als tie uitgewerkt is?

een schietgebedje doen dat het weer goed afgelopen is en er verder noooit meer aankomen:)
ff 'n paar trekkies van 'n jointje nemen en je gaat weer heeeeelemaal lekker :)
Gabber mama, je loopt te zeuren!
Gewoon lekker rustig aan doen, van het feestje genieten en pas rond 2 uur a half 3 de eerste wegslaan. De werking duurt ongeveer 4-6 uur, dus als ie om half3 - 3 uur begint te werken heb je er tot het eind van het feest wat aan. Andere oplossingen zijn er niet!
><i
Artiest C-Sar
Snel een nieuwe nemen
hey asl ze uitgewerkt zijn om een uurtje of 6 zuip er 5 bier bij en dan wordt je echt flaus en ga je nog harder greetz!!!!!111
lekker een nieuwe nemen,
of keihard naar bed gaan ligt eraan of het
feest al is afgelopen.

En als ik nog geen zin heb om te gaan pitten
dan nemen we gewoon een lekker biertje..
dikke nif sos en een joint en daarna wodkahveel suc6
Ik zorg gewoon altijd dat ik genoeg bij me heb voor een hele avond.. beginnen met 1 en dan ieder 3 kwartier of uur een halfje..

En het liefst voor het slapen gaan een halfje sos...
EET van tevoren een stronk WEED!!!!!!! Klinkt misschien raar maar daar ga je zo verschrikkelijk van spacen in combi met een munt!
Ik zorg gewoon dat ik begin met ephedra gevolged door goedgeplaatste pil(len) :)

Zo :bounce: je tot het eind door
meer dan twee heeft geloof ik niet zoveel zin meer. lees op http://www.dancesafe.org/slideshow/slide1.html om meer te weten te komen over waarom niet.
Sexen want dat wil dan knettergoed :d:d:d