Partyflock
 
Forumonderwerp · 729576
­
Conspiracy Christmas Trance Event – Gratis Entrée!

Zaterdag 25 December zal de populaire club Insiders in Eindhoven omgetoverd worden tot een unieke Trance avond. Een stijl die de laatste tijd beperkt aan bod komt in Eindhoven en omgeving is nu helemaal terug, deze kerst zal Conspiracy daarom een speciaal gratis entree event neerzetten, zodat iedereen in het zuiden weer van deze top muziek kan genieten.

Voor deze avond wist Conspiracy niemand minder dan DJs als Menno de Jong [Anjunabeats, ATCR, Trance.nu], Phynn [Black Hole, Nukleuz] en Estuera [Magik Muzik, Black Hole] te strikken. Hiernaast zullen natuurlijk de residents en organisatoren Matthijs Joha en Guus van de Wal hun kunsten ook vertonen. Om het helemaal mooi te maken zullen Menno en Phynn een exclusieve back 2 back set neer gaan zetten. Wat zal er na toppers als Tiesto, Armin, Ferry en Paul van Dyk komen? We denken dat je er op deze avond een goed idee over kan krijgen.

Niet alleen zal er een top lineup staan, ook wordt de Club Insiders onder handen genomen. De DJ Booth zal naar het podium worden verplaatst, en buiten zullen skytubes neergezet worden, om alle aandacht naar het feest te trekken. Met een concept geinspireerd door de inmiddels erg populaire Trance.nu Events, zal dit feest er ongetwijfeld een worden om niet te vergeten!


Short Facts:

Name: Conspiracy Christmas Trance Event
Venue: Club Insiders, Eindhoven NL
Entrance: FREE!
Lineup: Menno de Jong vs. Phynn, Estuera, Matthijs Joha vs. Guus van de Wal
Date: Saturday 25th of December 2004
Time: 23:00 – 04:00
Min. Age: 16

Flyer: www.mennodejong.com/pictures/flyers/conspiracy-front.jpg
www.mennodejong.com/pictures/flyers/conspiracy-back.jpg

Related Links:

www.mennodejong.com
www.phynn.com
www.estuera.com
www.conspiracy.nu
Aanwezig (y) keer wat anders dan altijd hardcore in Eindhoven :)
Ziet er echt perfect uit, ben helaas bang dat ik niet kan komen, jammer!