Partyflock

Vrouwonline geeft pijpcursus

 
AMSTERDAM - Vrouwenportal Vrouwonline is deze week gestart met het geven van online sekscursussen. Uit een enquête op de site bleek dat er veel belangstelling is voor informatie en tips over allerlei sekstechnieken. De eerste cursus legt de kunst van het pijpen uit.

Voor VrouwOnline zijn de sekscursussen het eerste experiment met betaalde content. Voor ieder bezoek aan de cursus wordt 1,15 euro in rekening gebracht. De cursus is vrouwvriendelijk, voor zowel beginners, als gevorderden en alle lesinhoud wordt verduidelijkt met tekst en beeld, aldus een persbericht.

Over de eerste cursus: "Door middel van helder beeldmateriaal worden de basistechnieken besproken die je kunt toepassen bij het pijpen. Zowel mond- en handtechnieken als posities komen aan bod." Volgende cursussen die aan bod komen, zijn onder meer erotische massage, kama sutra en masturbatie voor vrouwen. De cursussen zijn te vinden op de channel Relatie en Seks op Vrouwonline (relatie.vrouwonline.nl).Hmmm, vrouwelijk nederland, allemaal ff een kijkje nemen;)
Ik bied me aan als oefenpop,
tis tenslotte voor een goed doel :P
ik ook hoor, doe ik wel vrijwillig:p:p:p