Partyflock

Dode op Qlub Tempo???

 
Ik kwam dus net vanuit de kleine zaal de grote zaal ingelopen samen met me vriendin.
Ineens zag ik vooraan ongeveer iemand ingepakt worden op een brancard door mensen van de EHBO. Ze deden nogal tamelijk rustig aan :S
Maar toen kwam ik dus daar een gast tegen die ik ken en ik vroeg aan em wat er gebeurd was. Toen zei hij: "ik zag dat die gozer ineens inzakte en ging checken op pols en hartslag en die had ie niet en ik ging vervolgens security en EHBO personeel erbij halen."
Weet iemand hoe het ermee is afgelopen??? :S
Hier was ook al een topic over :-)
Bij deze kan ik officieel melden dat er NIEMAND is overleden en ook NIEMAND is afgevoerd naar het ziekenhuis vanaf Qlubtempo..

De EHBO heeft het relatief rustig gehad de hele nacht, dus voordat dit soort verhalen als een vuurtje over het internet gaan wandelen hier dus de statement: Niets aan de hand.

Greets, Ibo (Q-dance)
worden altijd wel van dat soort spookverhalen verteld, maaruh misschien was diegene gewoon[nah ja relatief gewoon tegenover doodgaan] out van de ghb ofsow, of flauwgevallen,...of onderkoelt :D
misschien was ie wel gewoon DOODmoe ;)
en doden worden zowiezo niet in eenziekenwagen vervoerd
Wat? Is er iemand doodgegaan op QT?

Glijk ff vertellen aan me homies...

;)
ik denk dat als er echt een dode had gevallen dat je dat wel in de krant had gelezen
nou...P-Po-kay ..reken daar maar niet zo snel op. Een organisatie als Q-dance zal niet echt graag een persbericht de deur uit doen:

' geslaagd feest, goede dj's, mooi licht, 1 dode...groeten.. q-dance'

Er is dus geen dode gevallen, zoals Obi nu beweert. En als het wel was gebeurd, tja...vraag me af of ze dat aan de pers door zouden geven. Ga er niet vanuit dat je alles hoort wat er in Nederland gebeurd..

grtz...
nee maar zulke dingen ontgaat de media niet hoor...was toen met de fun toch ook niet zo
als er een dode valt komt er ambulance en een hoop heisa omheen uiteraard dan valt het gelijk op en krijgt de media er lucht van.
lijkt me sterk dat zoiets ongemerkt zou kunnen gebeuren
pfff...tegenwoordig word het al bijna in de krant gezet als een kip 't loodje legt...:/
Bij wijze van dan he ;-)
dus denk dat dat wel bekend was geworden
Nou ik kan je zeggen die jongen zag er op het moment dat hij op de grond lag erg dood uit, hij staarde met wazige ogen naar 1 punt en schokte met z'n lichaam. Maar de ehbo was er snel bij dus dat zit wel goed.
eng gezicht lijkt me dat man
je word afentoe nie vrolijk van als er iemand out gaat
volgens mij had er iemand een epileptische aanval gehoord, dat hoorden wij nl