Partyflock

Moeten wij blij zijn met de Powerzone, we zullen zien!?

 
Nu D-Boy Invasion gelukkig wel doorgaat, speelt er bij mij alleen nu nog ff een vraag:
Moeten wij wel blij zijn met de Powerzone? Ik bedoel: heeft die tent ook 'Hemkade'geluid??? Kan het ook dat underground sfeertje brengen als de Fun???
"wel jullie kisten uitdoen als je op dat waterbed gaat liggen he !!!!!!!!!!"

:D :D :D
we zullen zien of het een feest wordt
zoals we in de hemkad gewent waren
Het zal vast wel een goed feessie worden
en iedereen kadooowtjes menemen want beer is dan jaaarig :P
Mja zal wel leuk feessie worde..jammer dat het in die jodestad is maargoed...stoor ik me verder nie eg aan...
Heb wel meer sin in hellraiser de dag erna :)
Zaandam , Amsterdam , allebei joden toch?
vind 't wel 'n vage lokatie...heel errug apart...ben er nog nooit geweest, maaaruh BOEIUH...het gaat tenminste door :)
Ja idd..zaandam zelfde verhaal...

Maar het is gewoon minder dat het altijd daar is eigelijk...als daar namelijk geen feeste ware zou je die nepjodeventjes ook nooit ergens zien...

Maar ja joh, helemaal los weer vrijdag :)
ik was al anderhalf jaar nie meer in de fun gwees
en daarom wouk speciaal naar dboy invasion
dus nou week nog nie ofk ga
ask ech heel erge feeststemming krijg deze week komk wel
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
wat heeft het er nou weer mee te maken dat het een jodestad is. pffff.
maagoe. de powerzone is een geschenk. het is er groot en goed. aldus mijn vrienden die er wel eens zijn geweest vroeger. i denk dus dat we allemaal heel blij moeten zijn.
POWerzone is zeker OK.
niet te groot, niet te klein.
dat is toch underground of niet?!

van mij part is de RAI ook underground, het is net wat je er van maakt.
I LOVE TECHNO is belgie is voor mij underground. het is de sfeer, niet de lokatie...
underground zijn tunnelfeesten en feesten in kraakpanden. maar ik weet zeker dat er wel een underground-sfeer zal komen. :-D
ik geloof dat ze nu ook extra kaarten gaan verkopen omdat er meer bezoekers terecht kunnen, maar dat weet ik niet zeker.
leuk, ze maken het nazitje trappen nu wel erg makkelijk.. maar 10 min van me huis vandaan, dank u god dat we eindelijk bepaald tuig preventief kunnen gaan opruimen
jah, leuk rellen, lekker feestje verzieken, jah doe maar lekker, zit er nou al op te wachten!! sjonge jonge, triest hoor!!!
ja, idd. ik zou zelf niet voor nazi kiezen, maar ik heb nooit gezeik gezien of gehad met die gasten.
ik ben er ook tegen dat nazis komen, maar om dan gelijk te gaan kome rellen daarzo, dat slaat nergens op, want wedden dat ze MIJ ook als nazi aanzien omdat ik kaal ben en lonsdale draag!!!
uiteraard pak je nazi's niet op het feest maar na het feest, een racist is een racist en verdient naar mijn mening gewoon nog altijd paar beuken op ze neus
mwah, ik zelf ben geen rascist. maar iedereen mag denken wat die wilt. of die nou rascist is of neit. zolang je geen extreme dingen uit, mag je dus denken wat je wilt. en als jij ioemand wilt beuken omdat die volgens jouw foute meningen/gedachten heeft ben jij zelf geen haar beter. doet me denken aan pim.
jah, en wat zie je dan als racsist predjee????? iemand met lonsdale, kisten en een kale kop??
2 krankheimer : mensen met zulke gedachtes moet je geen kans geven hun mening te verspreiden

terror : nee hoor, maar wanneer iemand rare leuzen gaat roepen over mensen met een ander kleurtje, uiterlijk, of leuke uitspraken gaat doen pro nazi of pro hitler, dan kan het nog wel eens leuk worden. Ik haat niks meer dan een racist
waarom mag iemand geen eigen mening hebben? en ik heb nog nooit iemand een hitler uitspraak horen doen op een feest. en ik feest toch best regelmatig. hoevaak bezoek jij eigenlijk een hardcore feest? want je lijkt alles toch goed te weten %-)
volgens mij snap jij echt niet tot hoever een eigen mening mag gaan he ? ik ga er ook geen woorden over vuil maken, verdedig jij lekker je nazi vriendjes, ik zal hun rare ideen'en hun kop wel uitrammen, want uitspraken als : zwart is kut blablabla, en daarna vragen : ja maar waarom dan... en dan antwoorden krijgen als, ja omdat ze zwart zijn, doen mij flippen
ooh en nee, ik ben niet op hardcore feesten geweest... maar heb vaak genoeg op stations gestaan als ik van een feest afkwam, waar ook gabbers van een Hardcore feest kwamen, centraal bijv, na een avondje mazzo, zelfde dag als op MoH.. wat een triest mensen zeg, bah en daarom zeg ik ook, niet op het feest zelf, maar daarna
tuurlijk dat is krom!! Maar ik denk ook dat je je tijd een beetje verdoet als je daar heen gaat, ga dan naar een NAZI bijeenkomst, en niet naar een hardcore feest!! Rellen zijn namelijk storend!!!
whehehe, wie zegt dat ik nazi-vriendjes heb? Summy is geen nazi, damien is geen nazi,spoilgybe is geen nazi sabbie is geen nazi, skitzoid is een jood en dus geen azi, underter is een deel aziatisch ofzo, dus ook geen nazi, maar dat zijn wel de vrieden waar ik mee feest. beetje rare opmerking heh.
je doet heel groot dat je die ideen wel uit hun kop ramt, maar dat dachten de joden ook in almere op hardcore rebirth. die kwamen ook om te matten, maar zij waren wel de eerte die weg waren omdat HUN anders pakkie kregen. je kan nog zo groot doen, maar daar bereik je totaal nix mee. en als ji gaat rammen ben ji net zo zielig als nazi's.
geweld schijnt de enigste optie voor hun te zijn, want een normaal gesprek krijg je niet uit ze... probeer maar eens te vragen waarom alle zwarten kut zijn, of alle moslims dood moeten. Krijg je leuke antwoorden als, omdat ze zwart zijn en op apen lijken, omdat ze niks anders doen dan van ons belastings geld te leven, de hele dag niks anders doen dan blowen, blablabla, en dan vraag je : kan je die mening onderbouwen, en dan hoor je doodleuk : nee het is gewoon zo

sorry hoor, maar zulke kronkels kan je alleen uit zo iemand slaan
gheghe, dat was algemeen bekend toch??
jah, maar geweld is niet de oplossing!! je moet iedereen in zijn waarde laten, zelfs dat soort zieke geesten!!!
alphen terror> al aangepast.
een zieke geest zal ik zeker NIET accepteren, maar geweld is FOUT.
en daarom gaan we vrijdag gewooon lekker FEESTUH en nix anders!! ja toch niet dan!!
mensen, dit ging over de power zone, niet over nazi`s trappen en dergelijke
je hebt helemaal gelijk jeffrey. ik ga me echt zeker uitleven vrijdag. echt wel. pfff, die line up is nog beter dan die van MoH.
2 Krankheimer : was maar een reactie op WhiteJunkie.
ik ben der geweest toen het nog mirage 2000 heette, toen waren der oldstyle feesten wel een vette lokatie vind ik
2 3suh> ja, ok, maar was meer in het algemeen bedoelt.
Ok , snap het.

Maar als je iets in het algemeen zegt , moet je niet m'n naam erbij zetten lijkt me.
ja, al verandert, was idd een beetje onduidelijk. :-)
Om toch weer ff op de eigenlijke bedoeling van deze topic te komen:

Ik hoop ook dat het geluid en de sfeer hetzelfde word als in de FUN. Had me er erg op verheugd, eindelijk weer n feesie in het enige echte gabberpaleis! Maarjah gemeente zaandam moet weer moeilijk doen... Het is te hopen dat het net zo vet word als in zaandam en dat alleen de lokatie anders zal zijn.
powerzone...-=gabberzone=-..ff lekker stampuhh daarow :) als de sound goed is!
Sorrie maar tog ff offtopic..

Ik ben ook geen nazi...en heb ook nix tege jode ensoow..
Maar het is algemeen bekent dat die stoere amsterdammertjes iedereen met kisten ensoow als een nazi aanzien...en dan gaan ze een beetje iedereen lope uitdagen...en dat is gewoon zwaar irritant...maar goed heb net ff me kaartje gehaald heb der eg wel sin in ofsoow :)
ja, dat ben ik wel met je eens. dan heb ik het verkeerd begrepen. mijn escuses. want het zijn ook pleurishonden. die voetbal joden dan. die verpesten het elke keer weer. maar ik moet wel zeggen dat ze in almere gevlugt waren omdat ze BANG waren.
tsja ik ben d'r tot nu toe nog niet blij meej

waar zit dat ding eigenlijk?
NouW Isabelluh, dat ding zit dus hier:

Route by car:
A10 ring oost take exit s111 Amstel turn left on the end of the exit and follow the bend to the left turn right at the spaklerweg turn left at mcDonalds.

Route by train:
Central Station Amsterdam take any metro to the spaklerweg at the metrostation exit take the first left on to the spaklerweg, continue right, crossing the parking of mcDonalds.


Maarre je had toch 3 weken huisarrest ofzo:D:D:D.