Partyflock
 
Forumonderwerp · 705316
Op het verzoek van vele onder de L@uWsPlace communitie hierbij de beloofde workshop "Hoe bak ik een ei ala L@uW"


Met begint met de pan op het vuur te zetten en een dot boter sjitje in de pan te spuiten.


Hussel de boter/vet rommel goed door heel de pan en wacht tot deze bubbels wegzijn


Zoals je ziet doe ik er teveel in en pleur dan ook bijna alles in de prullenbak


Dit is wat ik erin laat


Kets de eieren kapot op de panrand en verdeel de eieren over heel dan pan en let op maar ook de ei dooier kapot


Bepeper en bezout de eitjuhs


Strooi er vervolgens strooi kaas over maar als dat op is in mijn geval dunne plakjes kaas


Snijd een tomaat aan stukken en deponeer deze op de kaas en bepeper en bezout weer alles

Nu komt de truuk hussel de ei als deze in vaste staat is in de ronde op de volgende manier 10min lang 36cm boven het vuur: Ei hussel


Maak het bord m00i op


Vul een glas melk/yogy/chocomel


Ondertussen is de ei goed


Deponeer ei @ bord


Nou geef toe............ je stoote je kop tegen je monitor!! :D
laatste aanpassing
 
wat is dat bovenste plaatje ?

t lijkt wel kots :)
 
:respect:
 
wat is dat bovenste plaatje ?

t lijkt wel kots

Dat noemen we nou bakboter :)

Enne zonder kaas en tomaat aub :)
Noooooooit zout in een pan :@ :no:

/me zit lekker met een bord opgewarmde maccaroni op schoot met extra gesmolten kaas
whahaha okee dan!!
:RESPECT: hebbie mooi uitgelecht :yes:
Ik doe er meestal nog plakjes BACON bij en een BOERE OMELET MIX.
laatste aanpassing
 
Ze hebben trouwens ook een cursus hoe schiet ik een duif











ik lust geen tomaat.. magtie nog een keer over, maar dan met ham/spek??
 
geen melk ?
is ook heel lekker :)
en die bakboter.. was zeker overtijd ? :p
 
wat een walgelijk eitje heb je daar gebakken

gatver!
:/


Muhzzzzzzzzzz
Artiest [artist=182202]{element is niet toegankelijk}
meesterlijk eitje :yes::respect: