Partyflock

digicam

 
ikzelf wil een sony p9..maar ja die kost me ff teveel centies..dus daar nog ff op w88.....:(
maar idd de ixus schijnt ook goed te zijn...de allernieuwste van canon is ook kewlies alleen wederom fucking duur allemaal!!balen dus!
Het beste kun je kijken op dpreview.com Daar staan zo goed als alle interessante camera's uitgebreid besproken. Erg goede site.
Ik wil binnenkort, als ik mijn nieuwe pc heb es gaan kijken voor zo'n ixus.

Maar ja.. eerst maar es die zonnebank kopen dan :D
en die jakuzi :)
Ik ben nog altijd overtuigd van Sony. De Digital iXus van Canon kan niet op tegen de voordelen en de kwaliteit die de Cybershot van Sony levert.

Je moet hierbij natuurlijk wel afwegen voor welke doeleinden je de camera gaat gebruiken. De iXus is een zeer goede camera, daar niet van hoor, maar de Cybershots kunnen gewoon veel mooiere kleuren capturen en een veel natuurlijker beeld geven. En daarbij kan de Cybershot veel meer detail vastleggen. Maar doet dat er niet toe is de iXus een goed apparaat.

Maar ik zeg wel mocht je meer geld overhebben, kijk dan serieus naar een Cybershot van Sony.
ik ben ook absoluut overtuigd van Sony, gisteren heeft een vriend van mij ook een digicam gekocht en dat is de Sony DSC-P31 ( 350,-) dus niet te duur (vind ik) voor dat merk.. en perfect haarscherpe en mooie foto's.. zoals we van Sony gewend zijn :)
ik heb dus de Sony DSC-P9 gekocht..echt een wereld ding!! En megascherpe foto's:)

wel wat aan de dure kant maar ja je moet er iets voor over hebben hehe