Partyflock

Honkballers@Partyflock

 
In navolging van Tennissers@Partyflock nu dit.

Wie van de mensen hier op PF heeft deze wereldsport gespeeld of doet het nou nog steeds??

Ik doe het nou al 10 jaar en ben tot 2x naar de tryouts voor het nederlands team geweest. Verder heb ik 3 jaar in het Regionaal team gezeten.
Ik speel ook het spelletje
Ik heb het 11 jaar gespeeld, bij Kinheim...Tot mn 16e op hoog niveau. Daarna ging het uitgaan een rol spelen en kakte het helemaal in. Op zich best jammer, vooral nu ik oude teamgenoten zie doorbreken in de hoofdklasse....Maarjah, eigen schuld.
ME 2, hoewel ik nu door me studie en het feesten niet echt meer aan honkballen toekom....ik heb 10 jaar bij de harriers in zeewolde gespeeld, waar ik af en toe nog eens meespeel..en ik heb me scheidsrechterslicentie ooit eens gehaald.......
hey David, dat wist ik helemaal niet man!
Ik heb ook gehonkbald. Niet zo lang, kon niet door gaan vanwege een pols blessure. Heb net een half jaar in Atlnta gewoond en gewerkt. Mijn bedrijf had season tickets voor de braves. Dugout level!!! *ik wil terug naar Atlanta* GO BRAVES!!! DO THE TOMAHAWK!!!
Ow ja, dat is zeker wel vet ja :-D
dat was echt super... 3 keer in de week zat ik op TurnerField... Ik ga misschien deze zomer een week terug om honkbal te kijken daar...

Het eerste wat ik sochtends doe op internet is kijken wat de braves hebben gedaan... hehe